Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Review \\ Liquid Mat lipsticks - Erre Due

     Η εποχή των ματ κραγιόν έχει γίνει μόνιμη πλέον και δεν λείπει από την καθημερινότητα μας ένα ματ κραγιόν σε υγρή μορφή. Σήμερα θα σας μιλήσω γα τα κραγιόν liquid mat της Erre Due. Σας είχα δείξει το ένα τέλη του καλοκαιριού του προηγούμενου έτους, όμως πριν από λίγους μήνες αγόρασα ακόμη ένα. 


     Στην κατοχή μου έχω το 104 σκούρο καρπουζί και το 114 κοραλλί. Φυσικά, για να αγοράσω δεύτερο σημαίνει ότι το πρώτο με άφησε απόλυτα ευχαριστημένη, όμως δυστυχώς το δεύτερο δεν μου άρεσε καθόλου. Γιατί;;;; Θα μάθετε σε λίγο.

    Πρώτα πρώτα, να σας πω ότι έχουν ένα πλατύ πινέλο, λεπτό, που εμένα με βολεύει επειδή έχω σαρκώδη χείλη, όμως οι κοπέλες με λεπτά χείλη πρέπει να προσέχουν. Επίσης, το απλικατέρ παίρνει μεγαλύτερη ποσότητα απ' ότι χρειάζομαι, οπότε πρέπει να βγάλω την περίσσια ποσότητα στα τοιχώματα. Περιέχει 7ml και πιστεύω ότι η συσκευασία του είναι τεράστια για τόση ποσότητα, αλλά δεν με ενοχλεί τόσο αυτό.


    Το 104 κραγιόν λοιπόν, το είχα αγοράσει από τα Galerie de beaute στην Πατησίων. Ήταν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου εάν δεν κάνω λάθος, οπότε ήθελα να αποκτήσω το έντονο μοβ χρώμα που είχε η εταιρία. Δυστυχώς το κατάστημα δεν το είχε, οπότε πήγα στο 104 που θεωρώ ότι μπορεί να φορεθεί τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Το είδα φορεμένο λοιπόν στην πωλήτρια, το δοκίμασα στο χέρι μου και ξετρελάθηκα. Η υφή του ήταν κρεμώδης, βελούδινη με πάρα πολύ έντονη απόδοση με ένα πέρασμα. Από τότε που το αγόρασα το φορούσα καθημερινά και το έπαιρνε η κολλητή μου όποτε έβρισκε ευκαιρία. Μπορώ να πω ότι κάνει τα χείλη πάρα πολύ έντονα, μεγάλα και ζουμερά, ενώ πάντα τραβούσα τα βλέμματα (ελπίζω για καλό κι όχι για κακό).


    Η διάρκεια του είναι άπειρη, δεν φεύγει εύκολα από τα χείλη, αλλά και να φύγει, αφήνει έντονο αποτύπωμα του χρώματος. Δεν ξεραίνει τα χείλη, δεν τα βαραίνει, δεν τα νιώθω σαν χαρτί. Όπως το φοράω πριν φύγω από το σπίτι, έτσι είναι μέχρι να επιστρέψω. Επίσης, δεν αφήνει κομματάκια μετά από ώρα κοντά στην εσωτερική πλευρά του στόματος. Εάν χρειαστεί να συμπληρώσω δεύτερη στρώση όσο είναι ακόμη υγρό το κραγιόν, δεν θα φαίνεται σαν μπάλωμα στα χείλη. Τέλος, θέλει πολύ προσοχή κατά την τοποθέτηση του στο περίγραμμα, γιατί μετά καθαρίζεται αρκετά δύσκολα.

    Όσο για το 114 κραγιόν έχω να πω μόνο άσχημα. Θα μου πείτε ίδια εταιρία δεν είναι;;; Ή έπεσα σε προβληματικό προϊόν ή το 104 ήταν το καλύτερο που είχε η εταιρία και έπεσε σε εμένα. Το 114 λοιπόν το αγόρασα από το glam4u αν δεν κάνω λάθος. Η τιμή τους είναι στα 13€ περίπου. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι φταίει το e-shop που το αγόρασα, εκτός κι αν το είχαν κοντά στον ήλιο και χάλασε η σύσταση του.


    Αυτό λοιπόν έχει υγρή σύσταση, νερουλή, δεν έχει καθόλου έντονη απόδοση, κι όταν στεγνώνει στα χείλη το νιώθω σαν χαρτί. Δεν κάνει βέβαια κομματάκια ούτε τα ξεραίνει, όμως δεν καλύπτει το χρώμα των χειλιών μου και έχει διάφανο χρώμα. Δεν έχει διάρκεια, με το που φάτε κάτι ή γλύψετε τα  χείλη σας, κατευθείαν θα φύγει. Όμως, εγώ το φοράω συνήθως πάνω από έντονο μολύβι για να ανοίξω το αποτέλεσμα του κι η διάρκεια του είναι πολύ καλύτερη. Επίσης, δεν μπορώ να απλώσω δεύτερη στρώση χρώματος, παρόλο που είναι υγρο ακόμη, γιατί μένει σαν μπάλωμα, αλλού είναι πιο σκούρο κι αλλού πιο διάφανο. Δεν ξέρω τι να κάνω για να φτιάξει η σύσταση του, πραγματικά είναι ένα άθλιο κραγιόν.

    Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε πως γράφουν τα κραγιόν στο χέρι μου. Ελπίζω να φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα δύο χρώματα. Επίσης, βλέπετε ότι το κοραλλί έχει πιο έντονη απόδοση. Αυτό συμβαίνει επειδή έχω απλώσει περισσότερη ποσότητα χρώματος, μιας και δεν έβγαλα την περιττή ποσότητα στο στόμιο. Ενώ το σκούρο, όπως το βλέπετε στο χέρι μου, το βλέπετε και στα χείλη, καμία διαφορά.


    Μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο να πήξει το κοραλλί κραγιόν, ώστε να έχει καλύτερη απόδοση και να το χρησιμοποιώ περισσότερο;;; Κρίμα τα χρήματα του. Περιμένω να δω εάν τα έχετε δοκιμάσει, ποια απόχρωση επιλέξατε και ποια από τις δύο υφές είχε το δικό σας κραγιόν. Σας φιλώ!

                                                           Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers