Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

My makeup bag for May

      Ξέρετε όλες, ότι όσα προϊόντα μακιγιάζ και να έχεις, ακόμα και λίγα να είναι, εάν κολλήσουμε με 2-3, αυτά θα χρησιμοποιούμε και τα υπόλοιπα θα τα έχουμε στην άκρη παραμελημένα. Έτσι, αποφάσισα να φτιάξω ένα νεσεσέρ με προϊόντα που θέλω να δοκιμάσω ή να χρησιμοποιήσω περισσότερο στην ρουτίνα μου, ακόμη και για πιο βραδινό μακιγιάζ. Σκέφτηκα να το ανανεώνω μία φορά τον μήνα, κι αν θελήσω να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο προϊόν εκτός νεσεσέρ, θα προσπαθήσω να το αποφύγω. Ας δούμε λοιπόν ποια προϊόντα θέλω να χρησιμοποιήσω τον Μάιο.


     Για ομοιομορφία στο πρόσωπο επέλεξα την BB cream από Aden. Είναι στην απόχρωση 1 και μέχρι τώρα την είχα χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά. Δεν μου άρεσε τόσο οπότε την άφησα στην άκρη. Σκέφτηκα να της δώσω μία ευκαιρία ακόμη. Επίσης, επέλεξα να χρησιμοποιήσω την CC glow από dr. brandt. Η απόχρωση είναι light to medium, έχει ψιλά κομματάκια από glitter και την χρησιμοποίησα μία δύο φορές μέχρι τώρα.


    Για το πρόσωπο επίσης, επέλεξα το concealer από sixteen το Νο319, που έχει διχάσει τόσες κοπέλες και το concealer με ρόδι από Κορρέ, στην απόχρωση PC2, που επίσης άλλες το αγάπησαν κι άλλες το μίσησαν. Θα είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ αυτά τα προϊόντα.
    Για να σετάρω το μακιγιάζ μου, θα χρησιμοποιήσω την πούδρα HD high definition από Make Up For Ever. Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ ως τώρα.
    Στην συνέχεια επέλεξα δύο ρουζ. Το ένα είναι για πιο απλά, καθημερινά μακιγιάζ, μιλάω για το long lasting ρουζ των Sephora στην απόχρωση romantic rose No10. Το δεύτερο ρουζ είναι για πιο εντυπωσιακά μήλα, που συνδυάζει ρουζ και λάμψη. Είναι το Rose Gold από Sleek, είναι ροζ η απόχρωση του, αλλά μόλις το φως πέσει επάνω του γίνεται χρυσό. Είναι πολύ ιδιαίτερο, σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.
     Για να τελειώσω με το πρόσωπο, άφησα το bronzer Sun disk από Sephora. Σας το έχω δείξει σε μακιγιάζ, αλλά λόγω τεράστιας συσκευασίας το είχα στο συρτάρι μου καταχωνιασμένο και ποτέ δεν το επέλεγα.


      Για τα μάτια επέλεξα δύο παλέτες αρκετές αποχρώσεις, ματ και shimmery σκιές. Η πρώτη είναι η Love in Florence 10 Gelato for two από NYX. Μου αρέσει αυτή η παλέτα, αλλά την νέα χρονιά δεν την χρησιμοποίησα τόσο. Η δεύτερη παλέτα είναι η Enchanted Forest από Sleek. Είναι σχετικά νέο μου απόκτημα και θέλω να την χρησιμοποιήσω περισσότερο.
      Επέλεξα δύο μάσκαρες, η πρώτη είναι η Roller Lash από Benefit και την Better than Sex από Too Faced. Και οι δύο είναι σε mini size, τις δοκιμάζω ήδη από την αρχή του μήνα και θα σας κάνω σύντομα review.
      Θέλω να προσθέσω αυτό τον μήνα στην καθημερινότητα μου μία βάση ματιών από Avon. Έχει μπεζ απόχρωση και μου αρέσει γιατί αποχρωματίζει τα βλέφαρα. Όσο για μολύβι και eyeliner επέλεξα 1 από κάθε είδος και υφή. Πρώτα πρώτα, επέλεξα ένα κλασσικό μαύρο μολύβι από Make up For Ever. Είναι αδιάβροχο και είναι το 01 της σειράς Aqua eyes. Έπειτα επέλεξα ένα eyeliner πάλι μαύρο, αλλά σε μορφή gel. Είναι το 01 jet black από NYX. Τέλος, επέλεξα ένα πιο καφέ eyeliner, αυτή τη φορά σε υγρή μορφή. Είναι το 01 Sun, fun & copperl από essence.


     Για τα φρύδια μου επέλεξα έναν συνδυασμό μόνο. Είναι το brow thickener από Sephora, στην απόχρωση sourcils brown. Το δεύτερο είναι το lash & brow gel mascara από essence. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά για αυτά τα προϊόντα εδώ.


     Για το τέλος άφησα τα προϊόντα χειλιών. Επέλεξα δύο μολύβια χειλιών, ένα έντονο φούξια χρώμα, το Magenta από MAC, κι ένα ανοιχτό ροζ χρώμα, το baby berry από Jordana, για να το χρησιμοποιώ είτε μόνο του είτε με το ανοιχτόχρωμο κραγιόν που θα δείτε παρακάτω. Θα δείτε αναλυτικό review εδώ για τα μολύβια χειλιών της Jordana.
     Σκέφτηκα να βάλω στο νεσεσέρ μου τρία διαφορετικά χρώματα κραγιόν, ένα nude, ένα απαλό κι ένα έντονο ροζ. Το nude είναι το soft matte lip cream 02 Stockholm από NYX. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ. Το ανοιχτό ροζ είναι από Avon στην απόχρωση Pastel Pink. Είναι πολύ όμορφο χρώμα, όμως δεν μπορώ να το φορέσω μόνο του, είναι πολύ ανοιχτόχρωμο για την επιδερμίδα μου. Και τέλος, επέλεξα το matt lasting lip color 30 από radiant. Οι πρώτες εντυπώσεις γι' αυτά τα κραγιόν είναι θετικότατη. Επίσης, πρόσθεσα το glossy stick από essence στην απόχρωση 03 Luminous Rosewood. Το έχω λατρέψει γιατί είναι κοντά στο χρώμα το χειλιών μου και το φοράω καθημερινά όποτε βγαίνω για ψώνια.


     Αυτά περιέχει το νεσεσέρ μου. Ελπίζω να μην παρασπονδίσω και χρησιμοποιώ άλλα προϊόντα εκτός νεσεσέρ. Ποια προϊόντα έχετε δοκιμάσει;;;; Εσείς ποια πραγματάκια έχετε στο δικό σας νεσεσέρ;;; Περιμένω τα μηνύματα σας! Εύχομαι να περνάτε όμορφα και να έχετε μία όμορφη εβδομάδα.

                                                                            Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers