Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

JurliqueYoungAge Review - Beautytestbox

        Νομίζω ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για το Jurlique young age κουτάκι του beautytestbox, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο. Σήμερα θα σας μιλήσω για τα προϊόντα που περιείχε μέσα, την δράση που είχαν στην δική μου επιδερμίδα, και γενικά την γνώμη μου.


        Θα μου πείτε ότι είναι λίγο αργά για αυτό το review, όμως, τον τελευταίο καιρό δοκίμασα το τελευταίο προϊόν που δεν είχα δοκιμάσει. Όσες δεν γνωρίζετε, τα προϊόντα Jurlique είναι πολύ ακριβά, όμως αξίζουν για την τιμή τους, τόσο για την ποιότητα τους όσο και για την εκπληκτική, βαριά και γερή συσκευασία τους.


        Θα ξεκινήσω με το πρώτο προϊόν που δοκίμασα περισσότερο από όλα. Μιλάω για το Herbal recovery advanced Serum. Συμπυκνωμένος βοτανικός ορός που διαθέτει ένα αποκλειστικό ενεργό συγκρότημα, για να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, να βοηθήσει στην αύξηση της ελαστικότητας, να αποκαταστήσει την λάμψη και να αυξήσει την ενυδάτωση. Τα 30ml κοστίζουν 67,04€.


        Επίσης, το είχα βρει σε ένα try me box από το organicbrands εδώ, οπότε είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω δύο συσκευασίες. Επειδή όμως έχω λεπτές γραμμές έκφρασης μόνο στο χαμόγελο και κάτω από τα μάτια, δεν είδα κάποια διαφορά όσο καιρό τα χρησιμοποιούσα. Δεν είδα λάμψη έντονη, όμως υπήρξε η φρεσκάδα στην επιδερμίδα μου. Ενυδάτωνε όμως πάρα πολύ καλά και η επιδερμίδα μου ήταν σφριγηλή κι ελαστική. Τώρα που τα τελείωσα και δεν τα χρησιμοποιώ πλέον, πετάω αρκετά συχνά σπυράκια, αλλά γενικά επειδή έχω παραμελήσει την τελευταία εβδομάδα την επιδερμίδα μου, την νιώθω βαριά και θαμπή.


       Στη συνέχεια έχουμε το Herbal Recovery Antioxidant Face oil. Έλαιο προσώπου για να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές, να επαναφέρει την φωτεινότητα και να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Βοηθά στην αντιμετώπιση τη θαμπής όψης αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό. Τα 50ml κοστίζουν 46,13€.


      Είναι το προϊόν που δοκίμασα τον τελευταίο καιρό. Την πρώτη φορά μου άφησε πάρα πολύ λιπαρότητα σε όλο το πρόσωπο, άργησε πολύ να απορροφηθεί από την επιδερμίδα μου και γενικά δεν μου άρεσε. Στην συνέχεια, χρησιμοποιούσα πολύ λιγότερη ποσότητα, μηδαμινή θα έλεγα, απορροφούνταν αμέσως, άφηνε το δέρμα μου απαλό κι ενυδατωμένο. Όμως παρατήρησα ότι εμφάνισα κάποια μικροσκοπικά σπυράκια. Οπότε σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και τα μικρά σπυράκια εξαφανίστηκαν. Δεν ταίριαξε στην δική μου επιδερμίδα, όμως σε κάποιες άλλες κοπέλες σίγουρα θα κάνει ότι υπόσχεται.


      Στη συνέχεια θα περάσω στο RoseWater balancing mist. Εξισορροπιστικό και ενυδατικό σπρέι που βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος. Τονώνει και αναζωογονεί, αφήνοντας την αίσθηση της ανανέωσης και φρεσκάδας. Εφαρμόστε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για μια αναζωογονητική ώθηση ενυδάτωσης. Τα 50ml κοστίζουν 21,03€.


     Μυρίζει υπέροχα, αναζωογονεί την επιδερμίδα και τονώνει την διάθεση μου. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Συνήθως το φοράω κατά την διάρκεια της ημέρας, όταν θέλω να δροσιστώ ή όταν νιώθω το δέρμα μου να με τραβάει. Εάν ήταν μεγαλύτερη η συσκευασία του, σίγουρα θα το αναζητούσα, όμως θεωρώ ότι είναι πανάκριβο για τόσα ml.


      Επόμενο είναι το balancing foaming cleanser. Δεν γνωρίζω τιμή και ακριβώς τι υπόσχεται, μιας και η καρτέλα έγραφε ότι περιέχει το κουτί μου ένα αφρόλουτρο. Πάντως, καθαρίζει την επιδερμίδα, την αφήνει στεγνή, οπότε θεωρώ ότι είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες. Επάνω στο δοχείο γράφει ότι είναι μόνο για το πρόσωπο, οπότε πρέπει να χρησιμοποιώ άλλο καθαριστικό στα μάτια.


     Τέλος, έμειναν ένα δείγμα κρέμας χεριών Rose hand cream. Μία πλούσια, προστατευτική κρέμα χεριών με την χαλαρωτική μυρωδιά του τριαντάφυλλου για την αποκατάσταση της ομαλότητας των άκρων καθώς και την διατήρηση του νεανικού δέρματος. Παρέχει ενυδάτωση που διαρκεί και φυσική αντιοξειδωτική προστασία. Τα 40ml κοστίζουν 22,14€.


     Την ίδια κρέμα χεριών περιείχε και το κουτάκι για την ευαίσθητη επιδερμίδα, οπότε θα δείτε αναλυτικά την άποψη μου εδώ.

     Η συνολική μου άποψη μετά από χρήση τόσο προϊόντων;;; Εάν έχει κάποιος την οικονομική δύναμη και την θέληση να αποκτήσετε τόσο ακριβά προϊόντα, αξίζουν. Αλλά σίγουρα, θα σας πρότεινα πρώτα να δοκιμάζατε κάποιο δείγμα, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα δράσει θετικά στην δική σας επιδερμίδα, να μην σας προκαλέσει κάποια "παρενέργεια" κι έχετε πληρώσει τόσα χρήματα για να το αποκτήσετε. Πόσες από εσάς είχατε αγοράσει αυτό το κουτάκι;;; Ποια είναι η γνώμη σας για τα προϊόντα;;; Ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας!!

                                                    Φιλιά πολλά,
                                                            Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers