Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Matte Lipstick Crayon - Golden Rose review

   Καλησπέρα ομορφιές μου!! Τι κάνετε;;; Επιτέλους επέστρεψα και ανυπομονώ να σας μιλήσω για όλα όσα έχω στο μυαλό μου!! Πέρασα πολύ όμορφα στο ταξίδι μου κι ελπίζω όσοι από εσάς έκαναν τις διακοπές τους τον Σεπτέμβριο να είχαν ξεκούραστες διακοπές με κέφι και γλέντι.


   Σήμερα είμαι εδώ για να σας μιλήσω για τα νέα προϊόντα χειλιών της Golden Rose, που δεν είναι άλλα από τα κραγιόν μολύβι με ματ τελείωμα. Εγώ επέλεξα τρεις αποχρώσεις, εκ των οποίων την μία την είχα μαζί μου στο ταξίδι μου.


   Οι αποχρώσεις που έχω είναι οι 08, 10 & 11. Είναι όλες πολύ κοντά μεταξύ τους, όμως τις επέλεξα μέσω e-shop και δεν τις δοκίμασα στο χέρι μου. Πάντως μου αρέσουν πολύ και τα τρία. Γενικά πιστεύω ότι ένα κραγιόν σε μορφή μολυβιού είναι πολύ βολικό τόσο στην τοποθέτηση του, όσο και στην μεταφορά του στην τσάντα μας.




   Η ποιότητα τους είναι εξαιρετική. Είναι τελείως ματ, που απλώνονται σαν βελούδο στα χείλη και η απόδοση τους είναι πολύ έντονη. Συγκριτικά με τα κραγιόν velvet matte, θεωρώ ότι τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού είναι πολύ καλύτερα. Όσες ώρες και να τα φοράω δεν θα εμφανίσω καθόλου ξηρότητα. Θα μείνουν στα χείλη μου για περισσότερες ώρες, είτε φάω είτε πιω. Κι αν πάρω μία χαρτοπετσέτα να το αφαιρέσω, σίγουρα θα υπάρχει μια ελαφριά απόχρωση στα χείλη μου. Δεν γυαλίζουν και νιώθω σαν να μην φοράω τίποτα. Η άποψη μου είναι να τα δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Αξίζουν ποιοτικά και οικονομικά.

    Αυτά είχα να σας πω. Πείτε μου εάν τα δοκιμάσατε ποια απόχρωση επιλέξατε. Θα δοκιμάσω κι άλλες αποχρώσεις σίγουρα. Εσείς;;; Περιμένω τα σχόλια σας!! Φιλιά πολλάαα!!

                                                          Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers