Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

My holiday's travel bag

   Σε λίγες ημέρες θα κάνω ένα ταξίδι για προσωπικούς λόγους, όμως θα το συνδυάσω με διακοπές. Ο χρόνος που θα λείψω θα είναι 20-25 ημέρες κι αποφάσισα να σας δείξω τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης που θα πάρω μαζί μου.

   Για βάση προσώπου επέλεξα την CC cream από Bourjois, όπου την λατρεύω και κάθεται πολύ όμορφα στο δέρμα μου. Για κάτι πιο καλυπτικό επέλεξα το νέο μου απόκτημα του Κορρέ το foundation με άγριο τριαντάφυλλο. Από την ίδια σειρά του Κορρέ επέλεξα το αγαπημένο μου concealer, όπου δίνει πλούσιο φως κάτω από τα μάτια και δεν κάθεται στις λεπτές γραμμές. Θα πάρω επίσης την πούδρα σε travel size Lipsi της σειράς Aphrodite. Νομίζω ότι αυτά είναι ιδανικά.


   Για ρουζ, bronzer και highlighter θα πάρω το Bahama mama από The Balm, το λατρεύουμε όλες αυτό, το Down Boy πάλι από The Balm, το contour & rose από Avon, για να συνδιάσω ρουζ ή bronzing και λάμψη μαζί. Και μέχρι στιγμής σκέφτομαι να πάρω το illuminating blush 010 I am nuts about you της Catrice και το camouflage 030 Rosy Beige πάλι από catrice. Νομίζω ότι μέχρι τελευταία στιγμή παίζεται εάν θα πάρω τα δύο τελευταία προϊόντα. Το camouflage το θέλω για να καλύπτω κοκκινίλες, όμως το πρόσωπο μου έχει καθαρίσει αισθητά και δεν έχω έντονες κοκκινίλες, εκτός από δύο τρία σημαδάκια που είναι αχνά. Το ρουζ πάλι νομίζω είναι υπερβολή να πάρω τρίτο... Πείτε μου κι εσείς τι νομίζετε....


   Για τα μάτια δεν θα πάρω πολλά πράγματα, μόνο δύο παλέτες και δύο μάσκαρες. Η μία παλέτα είναι η 05 Parisian Chic της NYX, σε γήινες αποχρώσεις, ενώ η δεύτερη παλέτα είναι η E383B Knock on Wood της Wet & Wild, πάλι σε φυσικά χρώματα. Δεν θέλω να έχω χρώμα στα μάτια, αλλά έχω επιλέξει πολλές επιλογές για τα χείλη. Επέλεξα την μάσκαρα They're Real της Benefit και την Lash Sensational της Maybelline. Τις λατρεύω και τις δύο. Επίσης πήρα ένα κλασσικό μολύβι, μαλακό για να το χρησιμοποιώ είτε σαν eyeliner είτε στην υγρή γραμμή του ματιού, το Super Shock από Avon. Για τα φρύδια μου επέλεξα το μολύβι του Κορρέ σε medium απόχρωση το Νο2. Μαζί επέλεξα το eyebrow filler της Catrice.


   Οι επιλογές μου για τα χείλη, όπως είπα παραπάνω είναι πολλές, ίσως υπερβολικά πολλές. Επέλεξα από Elixir το longlasting lipstick Νο 225. Από τα νέα matte lipstick crayons της Golden Rose επέλεξα το No 10, από MUA το Irreplaceable, από Nyx της σειράς Xtreme shine lip cream το 06 Pinky Nude και από τα butter gloss το 03 Peaches and Cream. Έμειναν ακόμη δύο κραγιονάκια. Το ένα είναι το peony από Avon και το άλλο είναι το 315 από Peggy Sage. Όλα είναι αγαπημένα κραγιόν και διαφορετικών αποχρώσεων για όσο απαλό ή έντονο αποτέλεσμα θέλω.


    Παραλίγο να ξεχάσω να σας δείξω τα πινέλα που θα πάρω μαζί μου. Είναι από ecotools, Barry M., ebay, bdellium, MUA και Real Techniques. To sponge είναι από ebay, ενώ το μικρό λεπτό πινέλο είναι από W7.


    Στην περιποίηση του προσώπου μου δεν θα αλλάξω τίποτα, δεν θα επιλέξω δείγματα για λιγότερο βάρος. Βλέπω πρόοδο στην επιδερμίδα μου και δεν θέλω να αλλάξει αυτό όσες μέρες θα βρίσκομαι εκτός σπιτιού μου. Τα προϊόντα που θα πάρω μαζί μου λοιπόν είναι: baby lips cherry από Maybelline, Herbal recovery Serum από Jurlique, eyes and lips lift cream από Aslavital και την ενυδατική κρέμα προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο από τον Κορρέ.    


    Για προστασία του δέρματος επέλεξα το αποσμητικό από Noxzema το Memories, το body splash Galatea από Fresh Line, το αντηλιακό προσώπου της Ren και μία μικρή ξύστρα του Κορρέ.


    Για το μπάνιο μου έχω επιλέξει το σαμπουάν και το conditioner Erato από Fresh Line. Το σαμπουάν το λατρεύω, το conditioner θα είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζω, αλλά ελπίζω να το ευχαριστηθώ. Για αφρόλουτρο θα πάρω του Κορρέ το Mango, δεν τελειώνει με τίποτα. Ενώ το τελευταίο μπουκαλάκι έχει το λαδάκι μαλλιών της Kyana.


    Για να σετάρω το μακιγιάζ μου θα πάρω μαζί μου το mini make-up fixer από nee. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη, είναι καινούριο. Και για το ντεμακιγιάζ του προσώπου μου πήρα το micellar νερό από La Roche - Posay που βρισκόταν στο glowbox.


    Αυτά θα περιέχει το νεσεσέρ μου στην βαλίτσα μου. Πείτε μου την γνώμη σας εάν είναι πολλά ή ποια θα αφαιρούσατε κατά την γνώμη σας. Όπως καταλαβαίνετε για αυτές τις ημέρες που θα λείπω δεν  θα μπορώ να σας κάνω κάποια ανάρτηση ή να μπαίνω στη σελίδα μου στο facebook. Εάν προλάβω, θα έχω έτοιμες αναρτήσεις που θα δημοσιευτούν σε προγραμματισμένο χρόνο. Σίγουρα θα υπάρξει άλλη μία ανάρτηση με τα αγαπημένα Αυγούστου πριν τις διακοπές μου. Μέχρι τότε να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε!

                                                                    Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers