Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

July Empties 2015

    Κάθε τέλος του μήνα που πιάνω τις άδειες συσκευασίες, πάντα σκέφτομαι πότε πρόλαβα να τελειώσω τόσα προϊόντα. Σίγουρα κάποια τα χρησιμοποιούσα καιρό κι άλλα ήταν καθημερινής χρήσης ή δείγματα και τελείωσαν γρήγορα. Αυτό τον μήνα θα έλεγα ότι τελείωσα προϊόντα που χρησιμοποιούσα αρκετό καιρό. Φυσικά κάποια μου άρεσαν, κάποια άλλα όμως όχι. Ας τα δούμε αναλυτικά.


    Θα ξεκινήσω με τέσσερα δείγματα από Pure Elements. Είναι η κρέμα ημέρας, η κρέμα νύχτας, peeling και μάσκα προσώπου. Έγραψα αναλυτικό post εδώ, όπου μπορείτε να δείτε την άποψη μου, εάν μου άρεσαν και ποιο απ' όλα ξεχώρισα.


    Χρησιμοποίησα δύο δείγματα αντηλιακής κρέμας από Panthenol Extra με Spf 30. Δεν μου άρεσε καθόλου και μπορείτε να δείτε στα non favourites Ιουλίου, εδώ, τους λόγους.


    Τελείωσα δύο μεγάλα δείγματα σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή από Lactacyd. Αναφέρεται ως λοσιόν για καθημερινή χρήση. Στην αρχή ήταν από τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα και τα θεωρούσα από τα καλά καθαριστικά της ευαίσθητης περιοχής. Όμως με την καθημερινή χρήση (τα συγκεκριμένα δείγματα διήρκεσαν για 15 ημέρες περίπου, ίσως λίγο περισσότερο), συνειδητοποίησα ότι προκαλεί ερεθισμό γύρω από την ευαίσθητη περιοχή, όπου ακουμπάει το εσώρουχο. Δεν ξέρω γιατί ή πως συνέβη, αλλά ήταν μία πολύ άσχημη εμπειρία. Έχω άλλα δύο δείγματα, που δεν ξέρω εάν θα τα χρησιμοποιήσω, ίσως τα χρησιμοποιώ μέρα παρά μέρα με κάποιο άλλο καθαριστικό.  Πάντως, ενώ τα λάτρεψα  και ήμουν σίγουρη ότι θα αποκτούσα στο μέλλον την μεγάλη συσκευασία, πλέον το μετάνιωσα και δεν θα την αποκτήσω ποτέ. 


    Μία αντηλιακή που όλες λατρεύουμε είναι από Frezyderm η Sun Velvet. Την λάτρεψα αυτή την αντηλιακή. Ήταν σε διάφανη μορφή, άφηνε το δέρμα ματ, κι όταν ίδρωνα δεν εμφάνιζα λευκά σημάδια. Πολύ καλή!


    Τελείωσα το serum με άγριο τριαντάφυλλο από τον Κορρέ. Είναι για πρόσωπο και μάτια και υπόσχεται ότι απαλύνει τις λεπτές γραμμές και δίνει λάμψη. Να σας πω την αλήθεια δεν είδα κάποια διαφορά στις λεπτές γραμμές, ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιούσα συστηματικά, όμως έβλεπα λάμψη στο δέρμα μου και μου άρεσε αρκετά. Είναι αρκετά λεπτόρρευστος ορός που απορροφάται αμέσως από τον δέρμα. Ίσως στο μέλλον να τον ξαναπάρω.


    Τελείωσα την κρέμα με πρόπολη από την Apivita. Έχω κάνει αναλυτικό post εδώ και μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες. Η χρήση που της έκανα αυτόν τον μήνα ήταν σαν κρέμα ημέρας. Έπρεπε να την τελειώσω πριν να λήξει, κι έτσι την χρησιμοποιούσα σε όλο το πρόσωπο προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία από τα σπυράκια ταυτόχρονα. Εμένα με βοήθησε αρκετά, αλλά πλέον έχω βρει καλύτερα προϊόντα κατ'εμέ και μάλλον δεν θα την ξαναπάρω. Πάντως αξίζει τα λεφτά της και κάνει καλή δουλειά.


    Ένα προϊόν που στεναχωρήθηκα που τελείωσε είναι το καθαριστικό προσώπου από Youth Lab. Ότι και να πω είναι λίγο. Έχω μιλήσει για κάποια προϊόντα της εταιρίας εδώ, όπου θα δείτε και την γνώμη μου για το καθαριστικό. Το μόνο που θα σας πω τώρα είναι ότι θα το ξαναπάρω σίγουρα!


    Από προϊόντα ντεμακιγιάζ τελείωσα το micellar νεράκι από Hyaluronic. Ήταν αρκετά συμπαθητικό, καθάριζε το πρόσωπο από όλο το μακιγιάζ, αλλά σίγουρα χρειαζόμουν τέσσερις με πέντε δίσκους ντεμακιγιάζ. Δυστυχώς την μάσκαρα δεν κατάφερνε να την αφαιρέσει, οπότε δεν το χρησιμοποιούσα στα μάτια. Δεν με ικανοποίησε τόσο ώστε να το αποκτήσω ξανά στο μέλλον.


    Για το πρόσωπο έχω ακόμη ένα πραγματάκι να σας δείξω, όπου είναι η μάσκα προσώπου άμεσης σύσφιξης από τον Κορρέ. Έχω μιλήσει για τις νέες μάσκες του Κορρέ εδώ και εδώ, όπου θα δείτε την άποψη μου για όλες και ποιες ξεχώρισα.


    Έχω τελειώσει ένα υγρό φακών το Aqua Soft. Είναι το καλύτερο υγρό φακών που υπάρχει. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Απολυμαίνει τους φακούς πλήρως, και δρα σε 5 μόλις λεπτά, δεν χρειάζεται να αφήσετε τους φακούς αρκετές ώρες. Όσοι φοράτε φακούς επαφής να το δοκιμάσετε σίγουρα.


    Ακόμη ένα προϊόν που σχετίζεται με τα μάτια είναι οι αμπούλες με φυσικά δάκρυα όπου χρησιμοποιώ κάθε πρωί πριν φορέσω τους φακούς επαφής μου, και κάθε βράδυ μόλις τους αφαιρέσω. Έχει αρκετή ποσότητα μέσα. Είναι πολύ καλά και ενυδατώνουν τα μάτια σε περίπτωση ξηρότητας.


     Θα συνεχίσω με την στοματική υγιεινή. Τελείωσα τρία προϊόντα. Τελείωσα δύο συσκευασίες από το αγαπημένο μου στοματικό διάλυμα Chlorhexil με γεύση πορτοκάλι, ή κάτι τέτοιο, από Intermed. Σας τα έχω δείξει σε πολλά empties και σίγουρα τα προτείνω. Το επόμενο προϊόν που τελείωσα είναι η οδοντόκρεμα Vademecum. Είναι εκπληκτική οδοντόκρεμα, προσφέρει λεύκανση στα δόντια, βαθύ καθαρισμό και προστασία. Φανταστείτε ότι τώρα χρησιμοποιώ μία άλλη οδοντόκρεμα, άλλης μάρκας και τα δόντια μου δεν είναι τόσο λευκά και εμφάνισαν λεκέδες. Σίγουρα θα την ξαναπάρω σύντομα.


     Ας  περάσω στο σώμα. Τελείωσα την κρέμα ποδιών Exfoliating foot cream από Frezyderm. Είναι μία πάρα πολύ καλή και δραστική κρέμα, όπου χρειάζεται αρκετή προσοχή στη χρήση της. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ.


    Τελείωσα το αποσμητικό talc sensation από Nivea. Δρα στο σώμα και το κρατάει όλη μέρα καθαρό, χωρίς άσχημες μυρωδιές. Δεν μπορώ να πω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα, αλλά μου φτάνει ότι δεν μυρίζω άσχημα. Το μειονέκτημα του είναι ότι διαρκεί ένα μήνα maximum και κοστίζει περίπου 3-4€. Σίγουρα θα το ξαναπάρω όσο λιώνουμε από την ζέστη!


    Όσο περνάει ο καιρός, τα προϊόντα Jurlique φτάνουν στο τέλος τους.  Το πρώτο είναι το αφρόλουτρο Rose. Για να μην σας κουράζω, διαβάστε εδώ την άποψη μου. Το επόμενο προϊόν είναι το body scrub Grape από Fresh Line. Μυρίζει εκπληκτικά! Όσα προϊόντα κι αν χρησιμοποιούσα στο μπάνιο μου, η μυρωδιά του Scrub υπερτερούσε και έλουζε το χώρο για αρκετή ώρα. Είναι από τα scrub που τα χρησιμοποιείς και σαν αφρόλουτρο, είναι σε gel μορφή. Κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει το δέρμα υπερβολικά απαλό. Οι κόκκοι του είναι πολύ ψιλοί και αραιοί θα έλεγα. Από την αρχή δεν ξετρελάθηκα, αλλά του έδινα ευκαιρίες. Θεωρώ ότι δεν απολεπίζει το δικό μου δέρμα όσο θέλω, ίσως σε κάποια που θέλει απαλή απολέπιση να λειτουργήσει πολύ καλύτερα και να το ευχαριστηθεί. Εμένα δεν με βόλεψε πάντως.



    Χρησιμοποίησα την κρέμα σώματος με ρόδι και μέλι οπό Messinian spa. Έχω μιλήσει για κάποια προϊόντα της εταιρίας εδώ, καθώς και για την κρέμα σώματος. Τελείωσα ένα δειγματάκι για τα πόδια, δυστυχώς έχω σκίσει την εταιρία, αλλά έχω να πω τα καλύτερα γι' αυτό το balm. Στεγνώνει αμέσως, κάνει τα πόδια πολύ μαλακά, όσο ξηρά κι αν είναι τα αφήνει απαλά με μείωση της ξηρότητας. Νομίζω ότι πραγματοποιεί ότι υπόσχεται! Πολύ καλό.


   Τελείωσα επιτέλους το αφρόλουτρο από Born Bio με βανίλια και καρύδα. Δεν με ενθουσίασε το άρωμα του, ήθελε αρκετό προϊόν για να κάνει πλούσιο αφρό κι άφηνε την επιδερμίδα ελαφρώς απαλή. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή που υπάρχει, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολύ χειρότερα αφρόλουτρα. Η ποσότητα του ήταν ικανοποιητική και είναι ένα προϊόν φυσικό, χωρίς parabens. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν θα το ξανά αποκτήσω. Επίσης τελείωσα το σαμπουάν κατά της πιτυρίδα και της ξηροδερμίας από Apivita. Δεν με ξετρέλανε, παρόλο που έχω ακούσει τόσο θετικά σχόλια. Θα δείτε τους λόγους που δεν μου άρεσε στα non favourites Ιουνίου, εδώ.


    Τελευταίο προϊόν για αυτό τον μήνα είναι το Balsamo condioner με argan oil από milmil. Δεν μου άρεσε κι αυτό. Θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στα non favourites και γι' αυτό, εδώ. Γενικά πιστεύω ότι δεν δρουν εύκολα οι μάσκες και τα conditioner στα δικά μου μαλλιά.


     Αυτά ήταν όλα τα empties του Ιουλίου. Ανυπομονώ να μπει ο Σεπτέμβρης, να μπει το φθινόπωρο, να ξεκινήσουμε να βαφόμαστε, μπας και τελειώσω κανένα προϊόν μακιγιάζ. Περιμένω τα δικά σας σχόλια για τα προϊόντα, εάν τα έχετε δοκιμάσει, πως σας φάνηκαν, εάν θα αποκτήσετε κάποιο στο μέλλον. Ελπίζω να περνάτε όμορφα και να ξεκουράζεστε!!

                                                           Φιλιά πολλά,
                                                                            Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers