Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Pure Elements review

     Επιτέλους, σήμερα θα σας πω την γνώμη μου για τέσσερα προϊόντα Pure Elements, όπου τα βρήκα σε ένα κουτάκι του Organic Brands. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Σίγουρα τα δείγματα είναι αρκετά μικρά για να τα χρησιμοποιήσω αρκετό καιρό, όμως τα δύο από αυτά τα χρησιμοποιούσα δέκα με δεκαπέντε ημέρες.

      Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πόσο κοστίζει το κάθε προϊόν σε full size, αλλά πιστεύω ότι θα είναι λίγο ακριβά. Επίσης, πριν ξεκινήσω να τα δοκιμάζω δεν έβγαλα  το περιεχόμενο του κάθε δοχείου φωτογραφία να το δείτε, οπότε θα αρκεστείτε μόνο στις συσκευασίες.


      Θα ξεκινήσω με το χειρότερο από όλα κατά την γνώμη μου. Για εμένα η κρέμα ημέρας "Tagescreme Energie" ήταν πολύ βαριά για το δέρμα μου. Δεν απορροφούνταν γρήγορα, αλλά και πάλι μόλις απορροφούνταν άφηνε μία δόση λιπαρότητας στο δέρμα. Εάν έβαζα από πάνω αντηλιακή ή cc cream την "πετούσε", με αποτέλεσμα να φαίνομαι σαν κλόουν. Ήταν σαν να είχα μπαλώματα στο πρόσωπο μου. Δεν μου άρεσε καθόλου και σίγουρα δεν την προτείνω. Ίσως οι ξηρές επιδερμίδες την ευχαριστηθούν.


     Τα υπόλοιπα τρία προϊόντα μου άρεσαν αρκετά, αλλά θα ξεκινήσω με το λιγότερο αγαπημένο μου που ήταν το peeling προσώπου "Gesichtspeeling Energie". Υπόσχεται ότι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενυδατώνει, θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Καταρχήν είναι σε ελαφρώς παχύρρευστη μορφή. Οι κόκκοι του είναι πολύ ψιλοί και μετρίως πυκνοί. Η μυρωδιά και των τεσσάρων προϊόντων ήταν έντονη λεμόνι, λες και το είχα κόψει εκείνη την στιγμή. Επίσης οι κόκκοι του δεν διαλύονταν κατά το μασάζ, όμως σε άλλα σημεία του προσώπου μου τους ένιωθα σκληρούς, σε άλλα ελαφριούς και σε άλλα νορμάλ.Πως συνέβη αυτό δεν μπορώ να καταλάβω! Πχ. στο κούτελο που δεν εμφανίζω λιπαρότητα ούτε έχω μαύρα στίγματα, μου φάνηκαν ανύπαρκτοι. Στην επιφάνεια ανάμεσα στην μύτη και τα χείλη και στον λαιμό, ένιωθα ότι με έγδερναν. Ενώ στο υπόλοιπο πρόσωπο τους ένιωθα μια χαρά. Τι να πω...
      Τώρα, όσον αφορά την δράση του, μόλις το αφαιρούσα από το πρόσωπο μου το ένιωθα ναι μεν απαλό, αλλά ταυτόχρονα στεγνό, όχι αφυδατωμένο όμως να με τραβάει. Όσο περνούσε η ώρα έβλεπα ότι η επιφάνεια του προσώπου μου ήταν λεία. Γενικά το πρόσωπο μου φαινόταν καθαρό και με ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς κοκκινίλες. Μου άρεσε αρκετά και το προτείνω!

       Το αμέσως περισσότερο αγαπημένο μου είναι η μάσκα προσώπου "Gesichtsmaske Energie". Υπόσχεται ότι ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την νεανική όψη της επιδερμίδας αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Είναι μία μάσκα σε μορφή κρέμας όπου πρέπει να την αφήσουμε να δράσει για 20 λεπτά. Στην ουσία την απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και την αφήνουμε μέχρι να απορροφηθεί. Όση δεν απορροφηθεί την ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
        Να σας πω την αλήθεια δεν είδα κάτι θεαματικό να κάνει, όπως λάμψη, όμως άφησε την επιδερμίδα μου εκπληκτικά απαλή και ενυδατωμένη για όλο το 24ωρο. Ήταν από τις ελάχιστε φορές που δεν χρησιμοποίησα ενυδατική κρέμα εκείνο το βράδυ και την επόμενη ημέρα. Το δέρμα μου ήταν κυριολεκτικά βελούδινο! Μου άρεσε πάρα πολύ και ίσως καταφέρω στο μέλλον να την αποκτήσω.


      Τέλος, το αγαπημένο μου προϊόν όλων, είναι η κρέμα νύκτας "Phyto-Nachtcreme Energie". Παρόλο που είναι κρέμα νύκτας δεν είναι βαριά για το δέρμα. Έχει ελαφριά υφή, απορροφάται γρήγορα κι αφήνει ημιμάτ τελείωμα θα έλεγα. Την επόμενη ημέρα το δέρμα μου είναι φρέσκο και υπερβολικά απαλό, καλύτερο κι από μωρού παιδιού! Όσες ημέρες το χρησιμοποιούσα δεν είδα κάποια φούντωση ή μείωση σε ακμή και κοκκινίλες, όμως η σταθεροποίηση της ακμής και η full ενυδάτωση που πρόσφερε εμένα με κάλυπτε. Εύχομαι στο μέλλον να την αποκτήσω. Είναι από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που δοκίμασα.

     Πείτε μου εάν εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά και ποια ήταν η δική σας γνώμη. Ελπίζω να σας βοήθησα με την δική μου άποψη και να βρήκατε χρήσιμο αυτό το Post. Σας ευχαριστώ που με παρακολουθείτε και εύχομαι να περνάτε όμορφα!!

                                                    Φιλιά πολλά,
                                                                   Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers