Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

May Empties 2015

     Καλό μήνα, καλή εβδομάδα και υγεία! Τι καλύτερη υποδοχή του μήνα από το να σας δείξω τα άδεια προϊόντα του προηγούμενου;;; Θα σας δείξω λοιπόν τα προϊόντα που τελείωσα τον Μάιο και θα σας πω λίγα λόγια για το καθένα.

    Θα ξεκινήσω με ένα άσχετο με ομορφιά προϊόν, αλλά σχετικό με την υγεία. Είναι βιταμίνες από Lanes με γεύση πορτοκάλι. Έχω τελειώσει τρεις τέτοιες συσκευασίες, όχι μέσα στον Μάιο όλες, αλλά τις άλλες συσκευασίες τις πέταξαν και δεν τις είχα να σας τις δείξω στα προηγούμενα empties. Η κάθε συσκευασία ήταν με διαφορετικά mg, η γεύση τους ήταν σαν πορτοκαλάδα με ανθρακικό κι άφηνε ωραία γεύση στο στόμα. Έκανε καταπληκτική δουλειά, είτε όταν τις έπαιρνα μία φορά στο τόσο, είτε όταν τις έπαιρνα συστηματικά. Ο λόγος που τις είχα αγοράσει ήταν επειδή είχα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με αποτέλεσμα στα μισά της ημέρας να νιώθω εξάντληση, να μην μπορώ να μετακινηθώ από εκεί που καθόμουν. Όταν τις έπαιρνα ένιωθα πιο αναζωογονημένη, βέβαια η αίσθηση της κούρασης δεν έφευγε, όμως μπορούσα να ανταπεξέλθω με μεγαλύτερη άνεση στις δραστηριότητες μου. Σίγουρα θα τις ξαναπάρω!


    Έχετε δει το αναλυτικό review για τα προϊόντα Messinian Spa, κι έχετε δει ότι ήταν δείγματα, οπότε έφτασαν στο τέλος τους. Δεν τα τελείωσα όλα, γι' αυτό μπείτε εδώ να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.


    Θα συνεχίσω με προϊόντα ντεμακιγιάζ. Τελείωσα το νεράκι micellar από Nivea. Δεν μου άρεσε καθόλου. Πρώτον, είναι ακριβό. Δεύτερον, δεν αφαιρεί πλήρως το μακιγιάζ. Πρέπει να επιμείνω με αρκετούς δίσκους ντεμακιγιάζ για να αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ μου. Σχεδόν πάντα πλένω το πρόσωπο μου με κάποιο σαπουνάκι, οπότε δεν θα με πείραζε τόσο. Όμως, τώρα που ανοίγει ο καιρός εάν βαφτώ θα ξεβαφτώ μόλις επιστρέψω σπίτι, δεν μπορώ συνέχεια να χρησιμοποιώ καθαριστικό, εκτός το βράδυ βέβαια. Χρησιμοποιούσα λοιπόν το νεράκι κι από πάνω έβαζα μία τονοτική λοσιόν, όπου χρειαζόμουν ένα βαμβακάκι μπρος - πίσω για να δω το πρόσωπο μου καθαρό. Δεν θα το ξαναπάρω σίγουρα.
      Τελείωσα κι ένα σακουλάκι με δίσκους ντεμακιγιάζ από Septona. Ήταν σε προσφορά και τους επέλεξα. Δεν με ξετρέλαναν, αλλά ούτε με άφησαν απογοητευμένη. Απλοί  δίσκοι ντεμακιγιάζ ήταν.


      Θα πετάξω το ασετόν με το σφουγγαράκι από Essence. Μύριζε ροδάκινο, αφαιρούσε αρκετά καλά το βερνίκι κι αρκετά γρήγορα. Κράτησε αρκετό καιρό, αλλά πλέον βάφει το δέρμα με χρώμα. Η τιμή του ήταν λιγότερο από 5€ και το έχω στην κατοχή μου τουλάχιστον μισό χρόνο. Έβγαλε τα λεφτά του στο έπακρον. Θα το ξαναπροτιμήσω!
      Όσες βλέπετε τις αναρτήσεις με το project pan, θα δείτε αρκετά πραγματάκια στα empties. Το πρώτο που θα σας δείξω είναι η κρέμα χεριών από Avon με βούτυρο κακάο. Μου αρέσει πολύ η ενυδάτωση που προσφέρει, η απαλότητα, καθώς επίσης το γεγονός ότι απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το άρωμα της. Δεν θύμιζε βούτυρο κακάο, μύριζε πολύ γλυκά, αλλά διαφορετικά. Αυτή η σειρά είναι καταπληκτική και συνέχεια θα αγοράζω νέες.


      Μιας και είπαμε για το project pan, θα σας δείξω την κρέμα ματιών από Avon την Anew Vitale. Παρόλο που έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια, για εμένα μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες κρέμες ματιών. Είναι από τις ελάχιστες κρέμες που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση στην ξηρή περιοχή των ματιών μου. Το αρνητικό της βέβαια είναι ότι εάν μπει μες στο μάτι θα τσούζει αρκετά και για αρκετή ώρα.


     Άλλο ένα προϊόν που τελείωσα από το project pan είναι το BB Shine Bumble and bumble. Δεν με ξετρέλανε ούτε το αποτέλεσμα του, ούτε η μυρωδιά του. Παρατήρησα ότι αφήνει στα μαλλιά κάτι σαν κόλλα για να γυαλίζει, παρόλ' αυτά κολλούσαν στ' αλήθεια. Το χρησιμοποιούσα μόνο όταν έπιανα τα μαλλιά μου κοτσίδα για να φαίνονται φρέσκα. Είναι ένα προϊόν που δεν μου άρεσε και δεν θα το ψάξω ξανά.


     Τελείωσα το αποσμητικό Original από Dove. Είναι σε κρεμώδη μορφή, διήρκησε για δύο μήνες περίπου κι έκανε αρκετά καλή δουλειά με την κακοσμία. Πρόσφερε ωραίο άρωμα για αρκετές ώρες, διατηρούσε τις μασχάλες μου ενυδατωμένες και "καθαρές" παρόλο που ίδρωνα κανονικά.
  

     Τελείωσα επιτέλους το gel με χαμομήλι και πρόπολη από Apivita για την ευαίσθητη περιοχή. Δεν μου άρεσε καθόλου. Πρώτον, μυρίζει άσχημα και πάρα πολύ έντονα. Δεύτερον, ο καθαρισμός που κάνει στην περιοχή πρέπει να επαναληφθεί δύο φορές την ημέρα τουλάχιστον. Δεν έχει διάρκεια το συγκεκριμένο προϊόν. Ειδικά στις δύσκολες μέρες έπρεπε να πλένομαι συνέχεια. Το νέο καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής από τον Κορρέ που σας έδειξα στα μη αγαπημένα Μαΐου (εδώ), είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από της Apivita. Όταν έφτανε στο τέλος του το χρησιμοποιούσα  για τα πινέλα μου, αλλά κι εκεί μου έβγαινε η πίστη μέχρι να κάνουν αφρό και να καθαρίσουν πλήρως. Δυστυχώς έχω άλλη μία συσκευασία και δεν ξέρω τι να την κάνω.
     Τελείωσα ένα ενδιαφέρον scrub από Vichy το Normaderm. Το χρησιμοποιούσα για καθημερινή χρήση, έχει λεπτούς και σχετικά πυκνούς κόκκους. Έκανε ήπιο καθαρισμό, άλλωστε για καθημερινή χρήση δεν χρειάζεται κάτι έντονο. Μου άρεσε, αλλά όχι τόσο ώστε να το ξαναπάρω.


    Θα συνεχίσω με προϊόντα για τα μαλλιά. Τελείωσα την μάσκα μαλλιών από Gaia με αργανέλαιο και κίτρο. Μυρίζει υπέροχα, είναι παχύρρευστη και υπόσχεται ότι ξεμπερδεύει τα μαλλιά. Δεν είδα κάτι τέτοιο. Εκτός από απαλότητα πρόσφερε όγκο και λάμψη, όμως δεν με βοήθησε όσο θα ήθελα με τα μαλλιά μου και δεν θα την επιλέξω στο μέλλον. 
     Τελείωσα μία αγαπημένη μάσκα για τα μαλλιά από Avon με χαμομήλι. Βοηθάει στο ξέμπλεγμα των μαλλιών αλλά όχι 100%. Ενυδατώνει πολύ καλά τα μαλλιά και τ' αφήνει απαλά. Είναι λεπτόρρευστη αρκετά.
     Τέλος, τελείωσα ένα αγαπημένο πλέον σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας από τον Κορρέ. Καθαρίζει τελείως τα μαλλιά από ίχνη ξηρότητας, απομακρύνει την φαγούρα και διατηρεί τα μαλλιά απαλά με ελαφρύ όγκο. Το μειονέκτημα του είναι ότι δεν κάνει αρκετό αφρό, αλλά στο δεύτερο χέρι λουσίματος κάνει πλούσιο αφρό. Σίγουρα θα το ξαναπάρω.


     Μιλήσαμε για μαλλιά, ας συνεχίσουμε με σώμα. Τελείωσα αρκετά αφρόλουτρα και ο λόγος είναι ότι τα χρησιμοποιώ κι ως κρεμοσάπουνα. Το ντουλάπι στο μπάνιο μου είχε γεμίσει με αφρόλουτρα, γιατί να αγοράζω έξτρα κρεμοσάπουνα;;; Χρησιμοποίησα λοιπόν δύο αφρόλουτρα gel από τον Κορρέ με βανίλια και κανέλα. Στα χέρια μυρίζουν εκπληκτικά και μένει το άρωμα για λίγο στο μπάνιο. Μυρίζει σαν κουλουράκια, κάτι τέτοιο. Καθαρίζει το δέρμα και το αφήνει ελαφρώς ενυδατωμένο. Στα χέρια το άρωμα μένει αρκετά, ενώ στο σώμα φεύγει σχεδόν αμέσως. Επίσης, όταν τα χρησιμοποιούσα στο σώμα, ήθελα αρκετή ποσότητα για να κάνει πλούσιο αφρό. Έχουν ωραία αρώματα, αλλά δεν με ξετρέλαναν στην χρήση. Σίγουρα προτιμώ την νέα σειρά που δημιούργησαν, που χρειάζομαι μία σταγόνα και έχω πλούσιο αφρό.
       Τελείωσα το I love με μέλι και αμύγδαλο. Είναι σε κρεμώδη μορφή και μυρίζει υπέροχα κατά την διάρκεια του ντους. Κι αυτό το χρησιμοποίησα ως κρεμοσάπουνο κι άφηνε το δέρμα απαλό, full ενυδατωμένο και καθαρό. Το άρωμα δεν διαρκούσε, αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου. Θα αγοράσω κάποιο από αυτά τα αφρόλουτρα στο μέλλον, αλλά με την κρεμώδη μορφή όχι την gel. Νομίζω η κρέμα κάνει καλύτερη δουλειά.



       Τον Μάιο το Glowbox είχε αφιέρωση στην fresh line. Δεν σας έδειξα το περιεχόμενο λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά κι επειδή όλα τα κουτάκια περιείχαν ακριβώς τα ίδια προϊόντα. Τελείωσα λοιπόν το serum σώματος κατά της κυτταρίτιδας από την σειρά Αφροδίτη. Η μυρωδιά του δεν με ενθουσίασε, όμως μου άρεσε η αίσθηση που άφηνε στο σώμα. Είναι κρέμα όπου καίει αρκετή ώρα μετά την τοποθέτηση της, αλλά πρόσφερε δροσιά ταυτόχρονα. Το δέρμα έμεινε απαλό, καθόλου κόκκινο και μύριζε για αρκετή ώρα. Δεν απορροφούνταν πολύ γρήγορα, όμως εγώ ντυνόμουν και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σίγουρα δεν μπορώ να σας πω ένα έδρασε και μείωσε την κυτταρίτιδα, δεν πιστεύω σε τέτοια προϊόντα άλλωστε, αλλά μου άρεσε αρκετά.


       Για το τέλος άφησα δύο κρέμες σώματος. Η πρώτη είναι από τον Κορρέ με Mango Candy από την νέα σειρά. Έχω κάνει αναλυτικό review για όλη την σειρά εδώ.
      Ενώ η άλλη κρέμα σώματος είναι από Fresh Line με βανίλια και καραμέλα. Η συσκευασία γράφει ότι είναι βούτυρο σώματος, εγώ θα σας πω ότι είναι μια μίξη, δηλαδή, ενώ μέσα στο βαζάκι μοιάζει με βούτυρο, η υφή του στο δέρμα είναι σαν νερό. Προσφέρει δροσιά, πλούσια ενυδάτωση, υπέροχο άρωμα και μεγάλη διάρκεια. Όποτε το φορούσα μύριζαν τα ρούχα μου, οι πιτζάμες μου, το κρεβάτι μου, το δωμάτιο ολόκληρο. Είναι υπέροχο! Όσες ψάχνετε κρέμες με μεγάλη διάρκεια άρωμα, πρέπει να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο. Απλά υπέροχο!!


      Στο σημείο αυτό να σας ενημερώσω ότι κάποια προϊόντα τα είχα ανοιχτά αρκετό καιρό γι' αυτό έτυχε και τελείωσαν αρκετά της ίδιας κατηγορίας. Θέλω να μου πείτε ποια προϊόντα έχετε δοκιμάσει ή εάν έχετε ξεχωρίσει κάποιο προϊόν που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Περιμένω τα σχόλια σας! Καλό μήνα σας εύχομαι και καλό καλοκαίρι!

                                                          Φιλιά πολλά,
                                                                                Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers