Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Pharmalicious & Avon Haul



   Τον προηγούμενο μήνα πήρα 5 πραγματάκια από Avon κι επέλεξα να είναι προϊόντα περιποίησης μιας και τα είχa βρει σε προσφορά. Πήρα τρεις μάσκες προσώπου από την σειρά Planet Spa που λατρεύω. Η κάθε μία είναι για διαφορετική δράση, η πρώτη είναι θρεπτική με αφρικάνικο shea butter, η άλλη είναι ενυδάτωσης με μεσογειακό ελαιόλαδο και η τρίτη είναι luxuriously refining με μαύρο χαβιάρι. Δεν έχω δοκιμάσει καμία ακόμη, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.


   Πήρα επίσης το αγαπημένο μου scrub πάλι από Planet Spa το Perfectly Purifying. Είναι το καλύτερο scrub που έχω δοκιμάσει. Έχει μετρίου μεγέθους κόκκους, είναι πυκνοί, δεν διαλύονται και η κρέμα μένει σαν μάσκα στο πρόσωπο. Πιστεύω ότι είναι ένα προϊόν 2 σε 1. Εγώ είδα εμφανή μείωση στα σπυράκια μου.


   Τέλος, πήρα μία νέα μάσκαρα της σειράς super extend την Winged out. Δεν την άνοιξα κι έτσι δεν θα σας την δείξω ακόμη. Μόλις την δοκιμάσω θα μιλήσω γι' αυτήν.


   Πριν αρκετό καιρό, έκανα μία παραγγελία από ένα online φαρμακείο το pharmalicious.gr, όπου βρήκα σε αρκετά καλή τιμή τα προϊόντα του Κορρέ. Γενικά λάτρεψα τα ρουζ και τα κραγιόν του Κορρέ, οπότε ήθελα να μεγαλώσω την συλλογή μου με αυτά. Όμως, το πρώτο προϊόν που έβαλα στο καλάθι μου είναι το νέο bronzer με αποχρώσεις του καφέ με μικρά shimmer αλλά και χωρίς, με ρουζ και highlighter, και το σχήμα τους είναι σας κοχύλια. Είναι πολυχρηστικό και κοστίζει γύρω στα 14€ εάν θυμάμαι σωστά. Έχω την απόχρωση 01.


   Φυσικά πήρα δύο ρουζ στις αποχρώσεις 18 και 22. Θα σας μιλήσω αναλυτικά σε άλλο post καθώς επίσης θα σας δείξω την συλλογή μου.


   Τέλος, πήρα ένα κραγιόν από την σειρά Guava στην απόχρωση 17 pink. Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι ροζ και φοριέται όλες τις ώρες κι όλες τις εποχές. Το αρνητικό του είναι ότι μυρίζει άσχημα και δεν θα αργήσει να λήξει. Θα προσπαθήσω να το χρησιμοποιήσω όλο το καλοκαίρι για να μην χαλάσει και το πετάξω χωρίς να το χρησιμοποιήσω.


    Μου έστειλαν κάποια δείγματα κι ένα σαπουνάκι, και την απόδειξη με αναλυτικά το άρωμα που αρωμάτισαν το κουτάκι μου, εκπτώσεις, κλπ.


    Αυτές ήταν οι αγορές μου. Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτά;;;; Ποιο σας τράβηξε περισσότερο την προσοχή;;; Περιμένω τα σχόλια σας!! Σας φιλώ!

                                                                         Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers