Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Spring Glowbox Απριλίου 2015



    "Στην καρδιά της Άνοιξης - Δε νιώθεις κάτι να ξυπνά μέσα σου; Η δύναμη της άνοιξης είναι απίστευτη! Σήκω από το κρεβάτι σου με το πιο όμορφο χαμόγελο και με την επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί και βγες έξω στον ήλιο, απόλαυσε τη μαγεία της πιο όμορφης εποχής του χρόνου και γίνε και εσύ μέρος του σκηνικού, μικρή σκηνή του ονείρου!" Μία ακόμη όμορφη εισαγωγή του Glowbox ώστε να μας συνδέσει την εποχή με τα προϊόντα του κουτιού και την χρήση τους. Θέλετε να τα δούμε παρέα;;;

   Avon / Advance Techniques Moroccan Argan Oil / 10.50€. Ένα πολύτιμο λάδι μαλλιών με αργανέλαιο το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε και προβιταμίνη Β5. Εντατική ενυδάτωση, επαναφορά της λάμψης, αποκατάσταση των φθορών και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Να σας πω την αλήθεια, το συγκεκριμένο προϊόν το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν κι έχω ήδη 2 κουτιά που περιμένουν να τα χρησιμοποιήσω, όμως δεν είχα δει κάποια διαφορά στα μαλλιά μου, κι έτσι σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Θα το ξαναχρησιμοποιήσω και θα σας πω στο μέλλον εντυπώσεις!


   Bioderma / Sensibio H20 Solution Micellaire / 100ml/5€, 250ml/9,95€, 500ml/15,50€. Το μαγικό νερό! Ήπιο διάλυμα καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια.


   Korres / Επανορθωτική μάσκα ύπνου άγριο τριαντάφυλλο / 40ml/24,80€. Αναπλαστική-ενυδατική μάσκα προσώπου με τριαντάφυλλο, πλούσια σε λινολεϊκό οξύ το οποίο συντελεί στην αναδόμηση των κυττάρων και βιταμίνη C που επανορθώνει την επιδερμίδα και καταπολεμά τις δυσχρωμίες. Λατρεύω την συγκεκριμένη μάσκα, μπορείτε να δείτε αναλυτικό review εδώ.


   Ren Skincare / Flash Rinse 1 minute Facial / 75ml/38€. Επαναστατικό gel με μικροσφαιρίδια βιταμίνης C που μπορεί να επαναφέρει την λάμψη, να ενυδατώσει και να εξαφανίσει τα σημάδια της κούρασης σε 1 λεπτό.


   The Body Shop / Super Volume Mascara / 12€. Η best seller mascara που μπορεί με μια κίνηση να δώσει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Εμπλουτισμένη με marula oil που η εταιρία προμηθεύεται από το συνεταιρισμό Eudofano των γυναικών της Namibia.


   Η συνολική μου άποψη για το κουτί είναι μέτρια προς καλή. Ένας λόγος που χάνει το συγκεκριμένο κουτί είναι ότι το bioderma θα μπορούσε να υπάρχει στην ποσότητα των 100ml, αν και νομίζω ότι υπήρχε παλιότερα σε κάποιο προηγούμενο κουτί. Τα δείγματα είναι σε ικανοποιητικά μεγέθη ώστε να τα δοκιμάσουμε αρκετά και να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Όμως, θα προτιμούσα αυτό το κουτί να είχε αντηλιακά προϊόντα και είδη μακιγιάζ, γιατί αυτή την εποχή ακόμη μπορούμε να βαφτούμε άφοβα, πριν έρθουν οι καύσωνες και τα μακιγιάζ μας λιώνουν, αλλά κι επειδή αυτή την περίοδο ξεκινούν οι αγορές των αντηλιακών μας. Το συγκεκριμένο περιεχόμενο θα το ήθελα το καλοκαίρι, όπου το δέρμα μας θα είχε ανάγκη της ενυδάτωσης και της περιποίησης λόγω ήλιου και θάλασσας.

   Αυτά από εμένα. Πείτε μου εάν άρεσε και σε εσάς το περιεχόμενο του κουτιού μου, και φυσικά εάν το αγοράσατε κι εσείς και τι σας έτυχε. Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ!!

                                                                                    Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers