Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

I Love.... Body Butter

     I Love... να μυρίζω ολόκληρη για ώρες. I Love... να είναι το σώμα μου μαλακό. I Love... τις γλυκιές μυρωδιές, και πόσα ακόμα I Love μπορώ να πω.... Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για κάποιο προϊόν της εταιρίας I Love.. που μας αγαπάει και μας προσφέρει τόσο όμορφα προϊόντα!!


    Στα αγαπημένα Φεβρουαρίου σας έδειξα το αγαπημένο body butter της I Love.. με φράουλα και κρέμα. Είναι πολύ οικονομικό, περιέχει 200ml και σε εμένα κράτησε περίπου 20 ημέρες με καθημερινή χρήση. Η υφή του δεν είναι ούτε παχύρρευστη, ούτε λεπτόρρευστη, θα έλεγα ότι οδεύει προς το παχύρρευστη με πολύ κρεμώδη υφή. Δεν ξέρω εάν βγάζει νόημα. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με τα body butters που είναι πολύ βουτυρένια. Απλώνεται πάρα πολύ εύκολα, απορροφάται πολύ γρήγορα κι ενυδατώνει απίστευτα καλά το δέρμα.

    Επίσης μυρίζει πάρα πολύ ωραία και γλυκά, μου θυμίζει (για όσες γνωρίζετε) το γλειφιτζούρι που είχε στο κέντρο τσίχλα με άρωμα φράουλας. Μυρίζει απίστευτα ωραία στο σώμα, μένει η μυρωδιά στα ρούχα, ακόμη κι αν βάλω άλλο body butter ( που το έκανα μία φορά), με έντονο άρωμα κι εκείνο, και πάλι η μυρωδιά του I love ήταν πιο δυνατή που το άλλο χάθηκε. Εγώ μετά από λίγη ώρα δεν νιώθω να μυρίζει γύρω μου, μόνο όταν μυρίσω το χέρι μου νιώθω το άρωμα. Όμως η αδερφή μου μου έλεγε ότι μυρίζει πολύ έντονα.

  
   Το μείον του όμως είναι ότι είναι full στα parabens και σε όλα τα χημικά, οπότε ακόμη αμφιταλαντεύομαι εάν το ξαναπάρω. Ξέρω ότι γενικά ότι τρώμε, αναπνέουμε, κλπ, είναι χημικά, εάν μπορώ να τα αποφύγω όμως θα το κάνω. Είναι κρίμα για ένα τόσο μα τόσο καλό προϊόν να μην μπορέσω να το ξαναπάρω. Έχει πολλά αρώματα που είμαι σίγουρη ότι θα είναι κι εκείνα τέλεια. Εσείς τι λέτε;;;

   Περιμένω στα σχόλια να μου πείτε εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο body butter της εταιρίας ή εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο στο μέλλον. Καθώς επίσης την άποψη σας γι' αυτά. Φιλιά πολλά,

                                                                            Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers