Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

February & March Glowbox 2015

     Τι συμβαίνει όταν η αγάπη συναντά την άνοιξη;;;; Συνήθως συμβαίνουν τόσο όμορφα πράγματα ανάμεσα στους ανθρώπους, στην φύση και φυσικά η διάθεση μας απογειώνεται!! Σήμερα όμως, το μόνο που θα μοιραστεί η αγάπη με την άνοιξη θα είναι η συγκεκριμένη ανάρτηση....

     Τον προηγούμενο μήνα δεν πρόλαβα να σας δείξω το περιεχόμενο του δικού μου Glowbox, οπότε αποφάσισα να σας τα δείξω μαζί αυτό τον μήνα. Σίγουρα έχετε δει από πολλές κοπέλες περίπου τι περιέχει το κάθε κουτάκι, αλλά ας δούμε και τα δικά μου!


    Θα ξεκινήσω με το κουτάκι Φεβρουαρίου όπου λόγω του Αγίου Βαλεντίνου περιείχε δύο προϊόντα σε μία καρδιά. Το αφρόλουτρο σας το έχω ήδη δείξει σε αγαπημένα! Το lipgloss δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη!


     Το κουτάκι μου περιλάμβανε ένα μεταλικό δοχείο από Moxie με ταμπόν όπου δεν θα χρησιμοποιήσω. Όμως χρησιμοποιώ το δοχείο για τα μολύβια χειλιών που θέλω να χρησιμοποιώ καθημερινά.


     Την εταιρία Nourish την είχα δει και παλαιότερα στο Glowbox με μία κρέμα λάμψης σε χρυσή απόχρωση. Αυτή τη φορά είχε μία κρέμα προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος εάν δεν κάνω λάθος.


     Επίσης την εταιρία Mario Badescu την γνώρισα μέσω του Glowbox, κι αυτή την φορά μου έστειλαν scrub φράουλας για όλους τους τύπους δέρματος.


     Και τέλος, το μόνο προϊόν μακιγιάζ που περιείχε το κουτάκι μου ήταν ένα καφέ μολύβι από Lili Lolo, το οποίο το έχω λατρέψει όπως έχετε δει ήδη.


     Η συνολική μου άποψη γι' αυτό το περιεχόμενο δεν ήταν η θετικότερη! Ο προορισμός του κουτιού ήταν για του Αγίου Βαλεντίνου, άρα μιλάμε για full περιποίηση και μακιγιάζ. Εκτός αυτού, δεν είχε προϊόντα full size εκτός το μολύβι και τα ταμπόν. Δεν έμεινα ικανοποιημένη!

     Το Glowbox Μαρτίου μπορώ να πω ότι είναι κάπως καλύτερο. Ας δούμε και το δικό του περιεχόμενο!!

     Το πρώτο προϊόν που βρήκα μόλις άνοιξα του κουτί ήταν ένα αφροντούς από anatomicals. Μυρίζει πολύ γλυκά και όμορφα και είναι τεράστια η ποσότητα του.


     Ένα προϊόν που σίγουρα ήθελα να δοκιμάσω είναι από Nuxe ορός/κρέμα νεότητας. Είναι σε ικανοποιητική ποσότητα πιστεύω όπου θα έχω μια άποψη από την χρήση του, δεν θα είναι για δυο φορές μόνο.


     Μία μάσκα σε μορφή peel off από MADARA για λάμψη. Κι αυτό είναι κανονική συσκευασία κι ανυπομονώ να το δοκιμάσω!


     Ένα ακόμη προϊόν που είναι πολύ χρήσιμο για όλο τον χρόνο είναι το lip balm από Eco lips. Όμως λόγω του ότι προχωράμε προς το καλοκαίρι θα ήθελα να έχει και spf.


     Και τέλος, μία οδοντόβουρτσα από Humple brush, όπου δεν με ξετρέλανε. Θα προτιμούσα στη θέση της να είναι μια κρέμα σώματος ή κάτι τέτοιο μιας και το συγκεκριμένο κουτί περιέχει προϊόντα περιποίησης.


     Η συνολική μου άποψη είναι θετική. Δεν μπορώ να πω ότι είναι top κουτί, αλλά περιέχει full προϊόντα και ένα ικανοποιητικής ποσότητας δείγμα. Ελπίζω να αξίζουν τα προϊόντα και να κάνουν ότι υπόσχονται σε εμένα.

     Αυτά είχα να σας δείξω..... Κάποια από αυτά θα τα δείτε στο επόμενο empties post τέλος Μαρτίου. Προσπαθώ να τελειώνω τα δείγματα, γιατί πραγματικά έχω πάρα πολλά!! Εσείς πήρατε κάποιο από τα δύο κουτάκια;; Πως σας φάνηκαν εσάς;;; Η ποσότητα τους άξιζε;;;;;

                                                       Φιλιά πολλά, Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers