Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Online pharmacies Haul (e-pharm, ofarmakopoiosmou, pharmavel, youpharmacy)

      Προσφορές!!! Ποιος βλέπει προσφορές και δεν ρίχνει μια ματιά;;; Τέλος Ιανουαρίου όλα σχεδόν τα φαρμακεία είχαν προσφορές σε προϊόντα Κορρέ και apivita. Στα περισσότερα e-shop πήρα λίγα πράγματα, αλλά πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

     Πρώτα πρώτα θα σας δείξω τι αγόρασα από το e-pharm, μιας και πήρατε μία ιδέα από την φωτογραφία που ανέβασα στο facebook. Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€ και της αντικαταβολής 1€.

     Ο λόγος της παραγγελίας μου ήταν οι νέες μάσκες του Κορρέ στην τιμή των 2,76€ η κάθε μία. Έχω δοκιμάσει τις δύο από τις οχτώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα ιδιαίτερα. Η κάθε μάσκα έχει την ονομασία και το άρωμα κάποιου φρούτου, όπως, Kiwi - scrub ήπιας απολέπισης, Cranberry - μάσκα άμεσης σύσφιξης, Nectarine - μάσκα εντατικής ενυδάτωσης, Grape - scrub βαθιάς απολέπισης, Watermelon - μάσκα αναζωογόνησης για ξεκούραστη όψη, Grapefruit - μάσκα άμεσης λάμψης, και Cucumber- δροσερή μάσκα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες. Τέλος είναι ο άργιλος, natural clay - μάσκα για βαθύ καθαρισμό.


     Το τελευταίο προϊόν που πήρα από το e-pharm είναι πάλι μία κρέμα του Κορρέ, η ενυδατική με άνθη αμυγδαλιάς για λιπαρές/ μικτές επιδερμίδες. Κόστιζε 13,86€.


     Επόμενος σταθμός ήταν το youpharmacy. Είχε εκπτώσεις κι αυτό σε Κορρέ και apivita, αλλά από αυτό το site πήρα "σετ". Τι εννοώ;; Πήρα τις τρεις κρέμες χεριών του Κορρέ σε ένα σετ στην τιμή των 12,16€ και τις τρεις κρέμες χεριών της apivita σε σετ στην τιμή των 10€. Γενικά σε αυτό το post Θα δείτε πολλές κρέμες χεριών!!!



    Το τελευταίο προϊόν που πήρα ήταν το lip balm από apivita με βούτυρο κακάο. Μυρίζει υπέροχα και γενικά λάτρεψα την συγκεκριμένη σειρά balm. Κόστιζε 3€.


     Προτελευταίο φαρμακείο που επισκέφτηκα ήταν ofarmakopoiosmou. Είχε πολλές εκπτώσεις, αλλά πήρα ένα σετ από Olivia- Papoutsanis. Είναι το αφρόλουτρο και η κρέμα σώματος με κουμκουάτ. Κόστιζε 7,92€ και σκέφτηκα, γιατί όχι;;;


     Πήρα επίσης από την σειρά Olivia μία κρέμα χεριών που υπόσχεται την τέλεια επιδερμίδα για σκασμένα χέρια. Κόστιζε 5,28€.


     Άλλη μία κρέμα χεριών που πήρα είναι από panthenol για σκασμένα χέρια στα 25ml. Την πήρα τόσο μικρή για να μπορώ να την έχω στην τσάντα μου χωρίς να πιάνει χώρο. Κόστιζε 1,80€.


     Και τέλος, πήρα από Vichy το Normaderm, gel για καθημερινή απολέπιση και βαθύ καθαρισμό. Κόστιζε 8,75€.


     Και η τελευταία παραγγελία είναι από το pharmavel όπου είχε αρκετές προσφορές σε προϊόντα κι εταιρίες που ήθελα να δοκιμάσω. Πρώτα πρώτα θα δείτε την κρέμα χεριών από Caudalie με άρωμα φραγκοστάφυλλου. Έχω ήδη την κρέμα με τριαντάφυλλο και την λατρεύω!! Κόστιζε 4,98€.


     Πήρα δύο προϊόντα από Roger & Gallet. Και τα δύο είναι κρέμες χεριών μόνο που το ένα είναι 75ml και το άλλο 30ml. Η πρώτη κρέμα έχει άρωμα πορτοκάλι και spf 15 ενώ η δεύτερη έχει άρωμα τριαντάφυλλο.


     Βρήκα σε προσιτές τιμές προϊόντα Nuxe. Υπήρχε περίπτωση να μην πάρω;;;; Πήρα την αντηλιακή κρέμα προσώπου με spf 30 στην τιμή των 11,80€. Πήρα την κρέμα χεριών στα 8,13€ και τέλος πήρα το gel καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια στην τιμή των 8,13€.


     Πήρα ένα ρουζ του Κορρέ, το 47 orange-brown. Υπέροχο χρώμα!! Κόστιζε 9,46€.
  

     Βρήκα ένα balm, repair balm όπως ονομάζεται, για σκασμένα χείλη και μύτη. Ονομάζεται letibalm paediatric. Κόστιζε 2,40€ και σκέφτηκα να το δοκιμάσω!


       Ένα προϊόν Vichy που ήθελα να δοκιμάσω από το καλοκαίρι είναι η συμπαγής κρέμα όπου προσφέρει προστασία από τον ήλιο, ομοιοχρωμία και ματ όψη. Είναι λίγο σκούρα για την επιδερμίδα μου, όμως το καλοκαίρι θα την χρησιμοποιήσω σίγουρα. Κόστιζε 12,75€.


      Τελευταίο προϊόν που πήρα να δοκιμάσω είναι το αφρώδες gel Exfoliac από noreva. Κόστισε 8,43€ και είναι μια εταιρία που δεν γνώριζα. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη!


       Τέλος, μου έστειλαν να δοκιμάσω το Micellar νερό για μάτια, πρόσωπο και χείλη από Froika Hyaluronic. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, τα 200ml κοστίζουν 5€.


      Σε αυτό το σημείο, θέλω να δείτε πως παρέλαβα το πακέτο από pharmavel. Εντυπωσιάστηκα.




      Σημειωτέον, ότι η τσάντα είναι nylon και μαζεύεται όλη στο κόκκινο σημείο και γίνεται ένα τριγωνάκι, ώστε να την έχω μαζί μου, στην τσάντα μου ή στην τσέπη μου, για να βάλω πράγματα μέσα και να τα μεταφέρω.

      Αυτές ήταν οι αγορές μου που έκανα από τα μέσα του Ιανουαρίου μέχρι και αρχές Φεβρουαρίου. Είναι όλα πληρωμένα με δικά μου χρήματα εννοείται. Πείτε μου ποια προϊόντα θα σας ενδιέφεραν να μάθετε εντυπώσεις σύντομα!! Εύχομαι να περνάτε όμορφα!! Φιλιά πολλά,

                                                                             Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers