Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

February Empties!! 2015


     Τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου και οι άδειες συσκευασίες παραμονεύουν ώστε να κάνω το post και να βρουν την θέση τους στο καλάθι απορριμάτων. Πόσα προϊόντα έχω τελειώσει;;; Πότε πρόλαβα και χρησιμοποίησα τόσα πολλά;;


     Μην αυταπατάστε!! Τα περισσότερα είναι σε μικρή ποσότητα ή τα χρησιμοποιούσα από τον προηγούμενο μήνα. Πάμε να τα δούμε;;;

     Αυτή τη φορά θα ξεκινήσω με προϊόντα μακιγιάζ. Είναι κάποιες μάσκαρα σε travel size όπου τα αγόρασα μαζί με περιοδικά. Είναι από shiseido, YSL, Lancome, Oriflame και L.A. Angel. Οι τρεις πρώτες μου άρεσαν, αν και ξεχώρισα την μάσκαρα της Lancome. Έδιναν καλό μήκος, διαχωρισμό, όχι και τόσο όγκο, όμως το αποτέλεσμα τους ήταν καλό. Η μάσκαρα της oriflame υπόσχεται όγκο και μήκος, αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν έκανε τίποτα στις βλεφαρίδες μου, ούτε καν χρώμα δεν έδωσε. Τέλος, η L.A. Angel ήταν η χειρότερη μάσκαρα που δοκίμασα ποτέ. Εκτός ότι δεν έκανε κάτι έντονο, την φόρεσα για 2 ωρίτσες το πολύ, ευτυχώς στο σπίτι μου μόνο, και είδα ότι κάτω από τα μάτια μου υπήρχε μαύρο χρώμα. Και δεν μιλάω για μια δυο γραμμούλες. Ήταν λες και είχα πάρει χρώμα και τα έβαψα εγώ. Άχρηστη μάσκαρα κατεμέ! Η μάσκαρα που ευχαριστήθηκα κι έφτασα μέχρι τέλους είναι από Golden Rose η Sexy Black με το ιδιαίτερο βουρτσάκι. έδινε μήκος στις βλεφαρίδες, διαχωρισμό κι ελαφρύ όγκο. Δεν λερωνόμουν όσο την φορούσα ούτε δημιουργούσε κομπάκια. Πολύ καλή μάσκαρα!


      Στη συνέχεια θα αναφερθώ σε προϊόντα σώματος. Το πρώτο που θα σας δείξω είναι ο πολυαγαπημένος μου αφρός για την ευαίσθητη περιοχή από την Frezyderm. Καθαρίζει πάρα πολύ καλά την περιοχή, κρατάει την κακοσμία μακριά και νιώθω όλη μέρα καθαρή ακόμη κι όταν είμαι αδιάθετη. Παίρνω τον συγκεκριμένο αφρό τα τελευταία χρόνια συνέχεια και είναι το μόνο σαπούνι που χρησιμοποιώ εκεί. Τελευταία είχα δοκιμάσει κάποιο άλλο που δεν μου άρεσε και αυτές τις ημέρες ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το σαπούνι της Apivita. Εάν μου αρέσει περισσότερο της Apivita, ίσως δεν ξαναπάρω της Frezyderm επειδή είναι ακριβό.


     Ένα travel size σετ που μου χάρισαν τα Χριστούγενα είναι από μια εταιρία που δεν γνώριζα, την Origins. Το συγκεκριμένο σετ είχε αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και scrub. Η μυρωδιά του ήταν Ginger. Είχαν και τα τρία πολύ έντονο άρωμα που μύριζε για ώρες το μπάνιο και τα ρούχα μου. Δεν νομίζω ότι θα τα προτιμήσω στο μέλλον. Ο λόγος είναι ότι δεν είδα κάτι που να με ελκύσει σε κανένα από τα τρία προϊόντα. Θεωρώ ότι δεν έδιναν την ενυδάτωση ή τον καθαρισμό αντίστοιχα που έπρεπε.


     Θα πετάξω χωρίς να έχω τελειώσει την κρέμα σώματος από Luxurious με άρωμα βανίλια. Είναι το ωραιότερο άρωμα βανίλιας που έχω μυρίσει, έδινε πλούσια ενυδάτωση, απορροφούνταν αμέσως από το δέρμα και μύριζε η βανίλια για δύο ωρίτσες περίπου. Όμως, η συσκευασία δεν γράφει πόσο διατηρείται ανοιχτό το προϊόν. Το είχα ανοίξει το καλοκαίρι, αλλά μετά το άφησα στην άκρη, το ξαναέπιασα και ου το κάθε εξής, ξέρετε εσείς, όταν το χρησιμοποίησα τον Ιανουάριο πέταξα κοκκινίλες στο σώμα μου, για την ακρίβεια στο λαιμό. Το χρησιμοποίησα και δεύτερη φορά και είδα ότι γινόντουσαν περισσότερες. Έψαξα στη συσκευασία για να δω τον χρόνο διατήρησης του ανοιχτό, αλλά πουθενά δεν γράφει κάτι. Το πετάω λοιπόν για να είμαι σίγουρη. Πάντως στο μέλλον σίγουρα θα ξαναπάρω το συγκεκριμένο άρωμα!
       Τελείωσα το body butter βανίλια από Corpus. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ. Το συγκεκριμένο άρωμα δεν με ενθουσίασε τόσο, όμως το άρωμα σοκολάτα θα το ξαναπροτιμήσω. Το τελευταίο προιόν για το σώμα είναι ένα δείγμα που είχε μέσα το Glowbox. Είναι της εταιρίας Cowshed. Εκτός ότι το δείγμα ήταν μικρό και δεν έφτανε για όλο το σώμα, μύριζε όπως το ILA (δείτε το εδώ στα empties) που μας είχε στείλει πάλι το Glowbox, μόνο που το συγκεκριμένο ήταν στην πιο ελαφριά μυρωδιά. Δεν μου άρεσε το άρωμα του, ούτε κατάλαβα και κάτι με τόσο μικρό δείγμα. 


      Τελείωσα τρεις κρέμες χεριών! Η κρέμα χεριών από Ferveli ήταν πάρα πολύ καλή! Έχω κάνει ήδη review εδώ. Επόμενη κρέμα που τελείωσα είναι από I love Rasberry & Blackberry. Μυρίζει εκπληκτικά όμως δεν την προτείνω για ξηρά-σκασμένα χέρια. Δείτε εδώ αναλυτικό review. Τέλος, έφτασα μέχρι τέλους την κρέμα με τριαντάφυλλο από Caudalie. Ενυδατώνει τα χέρια όσο σκασμένα και ταλαιπωρημένα είναι χωρίς να τα πονάει ή να τα επιβαρύνει. Μυρίζει υπέροχα και διακριτικά κι αυτό το μικρό σωληνάριο κράτησε αρκετό καιρό.


       Τελείωσα δύο δείγματα από τον Κορρέ. Το ένα είναι σαμπουάν για κανονικά μαλλιά με αλόη και δίκταμο. Έχει ωραίο, ελαφρύ άρωμα, έκανε πλούσιο αφρό στο δεύτερο χέρι, στο πρώτο χέρι δεν έκανε καθόλου σχεδόν. Όμως καθάριζε πολύ καλά τα μαλλιά μου και τους έδινε φυσικό όγκο. Ενώ το αφρόλουτρο είναι με άρωμα Guava. Έχει πολύ έντονο άρωμα , βαρύ. Κάνει πλούσιο αφρό κι ενυδατώνει το δέρμα. Το άρωμα του διαρκεί για λίγη ώρα στο σώμα ενώ το μπάνιο μυρίζει έντονα για αρκετή ώρα. Δεν θα το ξαναπάρω όμως λόγω του αρώματος.


        Ακόμη ένα Ultrex men έφτασε στο τέλος του. Είναι κατά της ξηροδερμίας, αφήνει δροσιά στο κεφάλι, ωραίο άρωμα στα μαλλιά και την ξηροδερμία μακριά. Είναι ένα προϊόν που δεν σταματώ να χρησιμοποιώ.


        Τελείωσα μία μάσκα μαλλιών της Avon με ρόδι. Την λάτρεψα την συγκεκριμένη και την έβαλα στα αγαπημένα του μήνα. Αφήνει τα μαλλιά πάρα πολύ απαλά, τα ενυδατώνει πολύ βαθιά, αλλά δεν ξεμπλέκει τα μαλλιά. Κάνει το χτένισμα πιο εύκολο διότι δεν πονούσα όσο χτενιζόμουν. Πολύ καλό προϊόν που σίγουρα θα ξαναπάρω εάν το βρω. Τελείωσα μία μάσκα μαλλιών milmil με βούτυρο καριτέ. Μυρίζει πολύ ωραία και έντονα, ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά, τα αφήνει απαλά, όχι όμως τόσο όσο η μάσκα της Avon, και ξεμπλέκει ελαφρώς τα μαλλιά. Ήδη έχω πάρει πιο μεγάλη συσκευασία και περιμένει να ανοιχτεί. Έπειτα τελείωσα μία μάσκα με μέλι από την Avon, η οποία εκτός από το άρωμα του μελιού, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν έκανε τίποτα στα μαλλιά μου!! Δυστυχώς έχω άλλη μία συσκευασία να χρησιμοποιήσω. Τέλος, τελείωσα επιτέλους ένα conditioner της Avon το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου. Είχα τελειώσει άλλο ένα δοχείο τον προηγούμενο μήνα κι αυτό το χρησιμοποίησα απλά για να τελειώσει. Δεν έκανε απολύτως τίποτα στα δικά μου μαλλιά.


       Ένα λαδάκι σε δείγμα που τελείωσα είναι από Orofluido. Δεν είδα να έκανε κάτι στα μαλλιά μου, μόνο που την πρώτη φορά έβαλα περισσότερη ποσότητα και τα βάρυνε αρκετά. Δεν νομίζω να επιλέξω ποτέ να το αγοράσω.


       Δύο προϊόντα για την στοματική υγιεινή που τελείωσα είναι το στοματικό διάλυμα της act με γεύση κανέλα. Έχει υπέροχη γεύση, δεν καίει καθόλου κι έχει τεράστια ποσότητα. Και η οδοντόκρεμα Yotuel για λεύκανση. Κάνει δουλειά, αλλά δεν μου αρέσει η κολλώδη ρευστή υφή της. Δεν έχει γεύση ούτε καίει. Εάν δεν έχετε πρόβλημα με την υφή της τότε να την δοκιμάσετε.


      Τελείωσα την κρέμα αποτρίχωσης από Avon. Αφαιρεί τις τριχούλες και τις κρατάει μακριά για 2 εβδομάδες σίγουρα. Όταν ξαναβγήκαν δεν ήταν άγριες, αλλά η κρέμα μύριζε πάρα πολύ έντονα που δεν αντεχόταν. Να επισημάνω ότι από φυσικού μου δεν έχω πολλές τρίχες στα πόδια, κι όταν ξυριστώ εμφανίζονται μετά από τέσσερις μέρες. Οπότε δεν ξέρω εάν φταίει το προϊόν για τη δράση του ή ο οργανισμός μου.


      Και τώρα ας περάσουμε στα προϊόντα προσώπου. Τελείωσα τα δείγματα Dermopur και Sensial από Castalia. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ.


      Τελείωσα τέσσερις μάσκες του Κορρέ από την νέα σειρά. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ. Όσον αφορά την μάσκα με νεκταρίνι για εντατική ενυδάτωση, μπορώ να πω ότι το άρωμα ήταν πολύ φυσικό και το πιο κοντινό στην πραγματικότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες μάσκες. Έκανε αρκετά καλή ενυδάτωση στο δέρμα, έμεινα ικανοποιημένη με αυτή.


      Μία άλλη μάσκα που τελείωσα είναι από Alice's Senses για βαθύ καθαρισμό. Έκανε καταπληκτική δουλειά στο πρόσωπο μου. Καθάρισε το δέρμα μου πολύ καλά και το άφησε παράλληλα ενυδατωμένο. Οι μάσκες της συγκεκριμένης σειράς είναι καταπληκτικές! Τελείωσα δύο φακελάκια μάσκας με βασιλικό πολτό από Apivita της σειράς express gold. Είναι για σύσφιξη και ανάπλαση. Λάτρεψα αυτή την μάσκα διότι επούλωνε τα σπυράκια και μείωνε τις κοκκινίλες. Άφηνε απαλό το δέρμα και φρέσκο. Χρησιμοποίησα τα eye patches της Apivita με τριαντάφυλλο για ξεκούραση και ενυδάτωση. Ενυδάτωνε την περιοχή των ματιών μου πολύ καλά και εξαφάνισε μικρά πριξιματάκια που είχα λόγω κούρασης. Τέλος, χρησιμοποίησα το scrub Mario Badescu μέχρι τέλους. Είναι 2 σε 1 κατά την γνώμη μου. Κάνει απολέπιση με τους χοντρούς κόκκους του, αλλά η κρέμα στεγνώνει σαν μάσκα στο πρόσωπο και κάνει πιο βαθύ καθαρισμό! Υπέροχο προϊόν!


      Τελείωσα μία μικρή συσκευασία λοσιόν της Apivita με μέλι και πορτοκάλι για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες. Μου άρεσε αρκετά, άφηνε ενυδατωμένο το πρόσωπο μου, όμως νομίζω την επόμενη φορά θα επιλέξω την λοσιόν για λιπαρά δέρματα.


     Ένα καθαριστικό σε δείγμα που τελείωσα είναι από Frezyderm το Mild wash cleanser για ευαίσθητο δέρμα. Ελαφρύ καθαριστικό, χωρίς ιδιαίτερο άρωμα, καθαρίζει το πρόσωπο πολύ καλά και με ελάχιστο αφρό. Μου αρέσει αρκετά, ειδικά για την βραδινή μου ρουτίνα.


     Τελείωσα το Bioderma Micellare στην πράσινη συσκευασία. Ήταν στα 100ml, το πήρα για να το δοκιμάσω. Όμως δεν μου άρεσε. Το βρήκα καλύτερο από αυτό στην κόκκινη συσκευασία, όμως ούτε αυτό με ξετρέλανε. Εκτός αυτού, όταν ξέβαφα τα μάτια μου κι έμπαινε υγρό στα μάτια έτσουζε ελαφρά. Δεν θα το επιλέξω ξανά. Τελείωσα το Micellare από Darphin. Ήταν σε δείγμα, αλλά δεν μου άρεσε διότι χρησιμοποιούσα πολύ προϊόν και πολλά βαμβάκια για να βγάλω το μακιγιάζ του προσώπου και των ματιών μου. Δεν καθάριζε τελείως την επιδερμίδα, άφηνε πολλά υπολείμματα.


     Έφτασαν στο τέλος τους οι δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψης από Septona. Δεν μου άρεσαν πολύ, γιατί μαδούσαν ελαφρώς.


     Θα πετάξω ένα σφουγγάρι από azade. Το χρησιμοποίησα ελάχιστα, αλλά πραγματικά είναι τόσο άθλιο.... Είναι σαν λάστιχο, σκληρό για το πρόσωπο και μόλις στεγνώσει γίνεται σαν πέτρα. Όσο σαπούνι κι αν χρησιμοποιούσα δεν έκανε αφρό και δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο.


      Τελευταίο empty προϊόν είναι το lip balm από Apivita με πρόπολη. Μου άρεσε πάρα πολύ! Ενυδάτωνε πολύ καλά τα χείλη, τα κρατούσε καθαρά χωρίς πετσάκια, αλλά όταν έβαζα περισσότερη ποσότητα άφηνε πολύ λιπαρότητα. Το πρωί όμως τα χείλη μου ήταν πολύ απαλά και έμεναν για πάρα πολλές ώρες έτσι.


      Αυτόν τον μήνα τελείωσα πολλές μάσκες, ήταν ο μήνας της περιποίησης νομίζω!! Ανυπομονώ να δω ποια προϊόντα έχετε δοκιμάσει και φυσικά εάν σας άρεσαν ή όχι. Εύχομαι να υποδεχτείτε τον νέο μήνα με χαμόγελο και κέφι, να περνάτε όμορφα και να έχετε ένα όμορφο σαββατόβραδο!! Φιλιά πολλά,

                                                                             Κωνσταντίνα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers