Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

First Haul for 2015 - pharmacies Haul

     Πόσα e-mail με προσφορές έλαβα τον τελευταίο καιρό;;; Αφού σκεφτόμουν ότι το έκαναν επίτηδες επειδή έλεγα ότι δεν θα αγοράσω τίποτα όλη τη νέα χρονιά. Όμως, υπήρχαν πραγματικά καλές προσφορές σε προϊόντα που ήθελα να δοκιμάσω και δυστυχώς δεν αντιστάθηκα καθόλου!! Σήμερα θα σας δείξω αγορές από τρία διαφορετικά online φαρμακεία, όπου είχα κάνει παραγγελία τέλος Δεκεμβρίου και δεν παρέλαβα έγκαιρα για να σας τα δείξω.

     Θα ξεκινήσω από το πρώτο site όπου έκανα παραγγελία και είναι το i-natural.gr. Ο λόγος της παραγγελίας μου ήταν τα πακετάκια που είχε σε προσφορά.


    Το πρώτο πακέτο ήταν από Κορρέ η κρέμα gel για ενυδάτωση για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες και μαζί ήταν η τονωτική λοσιόν από τη σειρά ρόδι. Το πακέτο αυτό κόστιζε 11,76€. Και τα δύο προϊόντα είναι full size, οπότε σίγουρα η προσφορά είναι αρκετά προσιτή!


    Επίσης, βρήκα ένα πακέτο από Exelia με δύο καθαριστικά γαλακτώματα στην τιμή των 14,82€. Όμως από το κατάστημα με ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πακετάκι, όμως υπήρχε στην ίδια τιμή ένα σετ με δύο γαλακτώματα και μία τονωτική λοσιόν της ίδιας σειράς για όλους τους τύπους δέρματος. Υπήρχε περίπτωση να μην δεχτώ την αλλαγή;;; Φυσικά και όχι! Το κάθε γαλάκτωμα περιέχει 200ml ενώ η τονωτική λοσιόν περιέχει 125ml. Άλλη μία προσφορά που άξιζε να πάρω ασυζητητί. Ελπίζω να μείνω τόσο ικανοποιημένη και με τη δράση τους γιατί είναι τα πρώτα που θα δοκιμάσω από αυτή την εταιρία.


     Τέλος, επειδή έχω εμφανίσει κάποιες πανάδες, δυστυχώς τον χειμώνα ξεχνάω να φορέσω αντηλιακό..., έψαξα να βρω του Κορρέ το άγριο τριαντάφυλλο για επανόρθωση κηλίδων, όμως ήταν πανάκριβο και δεν το πήρα. Επέλεξα όμως να δοκιμάσω από pharmasept από τη σειρά Cleria την 24ωρη κρέμα προσώπου πολλαπλής δράσης για όλους τους τύπους δέρματος. Υπόσχεται μείωση των κοκκινίλων, μείωση πανάδων και καφέ κηλίδων, εντατική ενυδάτωση και αναπλαστικές ιδιότητες. Περιέχει 50ml και κόστιζε 15,22€. Μου φάνηκε πανάκριβη, όμως αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία και να τη δοκιμάσω.


      Αυτά ήταν όσα πήρα από το i-natural. Επόμενο site που επισκέφτηκα είναι το pharmacyonair.gr. Πήρα κάποια προϊόντα που ήθελα να δοκιμάσω και τα βρήκα σε λίγο καλύτερη τιμή από άλλα sites.
 
     Ο λόγος που έκανα την παραγγελία μου ήταν ο αφρός καθαρισμού από Frezyderm της σειράς ac-norm. Όπως έχω ξαναπεί, από το καλοκαίρι περνάω ένα είδος ακμής που κάνει τον κύκλο της, όμως δεν καθαρίζει το πρόσωπο μου. Πήρα λοιπόν τον αφρό αυτό μήπως και δω καλύτερα αποτελέσματα! Κόστιζε 11,99€ και η ποσότητα του είναι 150ml.


    Άλλος ένας λόγος της παραγγελίας μου ήταν μία οδοντόκρεμα όπου υπόσχεται λεύκανση και βελτίωση του σμάλτου. Αυτή την ήθελε η αδερφή μου, όμως σίγουρα θα την χρησιμοποιήσω κι εγώ. Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά γιατί είναι πολύ ακριβή, στα 7€.


    Βρήκα μία προσφορά από Bioderma στην τιμή των 14€. Το πακέτο περιείχε το sebium Refiner στα 30ml, υπόσχεται σμίκρυνση των πόρων και είχε δώρο το το gel καθαρισμού στα 100ml. Το είχα δοκιμάσει σε δείγμα και μου άρεσε πάρα πολύ, γι' αυτό επέλεξα να πάρω αυτό το πακέτο.


    Βρήκα επίσης προϊόντα από Sostar τα οποία είναι ελληνικά φυτικά καλλυντικά. Πήρα δύο προϊόντα, μία κρέμα σώματος με shea butter για βαθιά ενυδάτωση στα 75ml κι επίσης πήρα το scrub προσώπου με γάλα γαϊδούρας στα 75ml. Πιστεύω ότι ξέρετε τις ευεργετικές ιδιότητες του συγκεκριμένου γάλατος! Ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω!! Οι τιμές τους είναι: 2,40€ για την κρέμα  και 7,20€ για το scrub.



    Τέλος, πήρα δύο lip balms. Το ένα είναι από Dr. Organic με βιολογικό ρόδι και spf 15. Κόστιζε 3,72€. Και το δεύτερο είναι με Αλόη για σκασμένα και ξηρά χείλη. Κόστιζε 3,34€.


     Τέλος, έκανα μία παραγγελία από wecare.gr.


Πήρα δύο μάσκες από Apivita όπου χρειαζόμουν. Πήρα τη μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο και την κρέμα για καθαρισμό και λάμψη με μύρτιλλο. Είναι με τη νέα συσκευασία στα 50ml. Κοστίζει το κάθε σωληνάριο7,20€.


     Βρήκα σε πολύ καλή τιμή την κρέμα επανόρθωσης κηλίδων και πανάδων με άγριο τριαντάφυλλο από τον Κορρέ. Περιέχει 30ml και κόστιζε 14,88€. Εάν έχετε πανάδες, να την πάρετε οπωσδήποτε!! Εμένα πέρυσι με βοήθησε πάρα πολύ καθαρίζωντας το πρόσωπο μου από πανάδες και φακίδες!


     Τέλος, πήρα ένα ολοκληρωμένο πακέτο του Κορρέ "Party Survival kit". Περιέχει 5 τεμάχια και κόστιζε 11,84€. Η τιμή έχει αλλάξει πλέον από ότι είδα, και το βρίσκετε στα 19€. Το πακέτο περιέχει:
- Λευκό τσάι υγρό καθαρισμού προσώπου για όλους τους τύπους επιδερμίδας στα 16ml.
- Άγριο τριαντάφυλλο κρέμα ενυδάτωσης και λάμψης για όλους τους τύπους επιδερμίδας στα 16ml.
- Σαμπουάν με αλόη και δίκταμο για κανονικά μαλλιά στα 40ml.
- Αφρόλουτρο Guava στα 40ml.
- Γαλάκτωμα σώματος με λεμόνι στα 40ml.


    Αυτές ήταν οι αγορές μου. Ήδη έχω ξεκινήσει και χρησιμοποιώ κάποια, οπότε σύντομα θα σας κάνω review. Επίσης να σας πω ότι κάποιες προσφορές σίγουρα έχουν αλλάξει από τον Δεκέμβριο. Τέλος, πείτε μου ποια από τα προϊόντα που πήρα σας ενδιαφέρουν περισσότερο να δοκιμάσω πρώτα... Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!  Πολλά πολλά φιλιά,

                                                                           Κωνσταντίνα <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers