Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Hair Conditioning Balm - Avon

    Όπως καταλάβατε κι από τον τίτλο, σήμερα θα σας μιλήσω για ένα θρεπτικό μπαλμ μαλλιών από την Avon. Είναι από τη σειρά Avon naturals Hair care και ονομάζεται healthy Hydration conditioning balm με αμύγδαλο και αβοκάντο και έχει ποσότητα 200ml..


    Το είχα πάρει τον Ιούνιο και όπως θα δείτε έχει ακόμη αρκετή ποσότητα μέσα. Ο λόγος είναι, πρώτον, το βαζάκι ήταν γεμάτο μέχρι επάνω προϊόν (δείτε εδώ), και δεύτερον, παρόλο που το χρησιμοποιώ μετά από κάθε λούσιμο, χρειάζομαι ελάχιστη ποσότητα για να καλύψω τα μαλλιά μου, και μην ξεχνάτε ότι τα μαλλιά μου είναι μέχρι τη μέση μου.

    Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα ξεχωριστό post για να σας πω πως μου φάνηκε. Όπως είπα και νωρίτερα, χρειάζομαι ελάχιστη ποσότητα  για όλο το μήκος των μαλλιών μου. Εγώ επειδή έχω ξηρά μαλλιά το τοποθετώ δύο -τρία δάχτυλα πάνω από τη ρίζα. Σε περίπτωση που βάλω περισσότερο προϊόν, ενώνει τα μαλλιά μου σαν να έβαζα ζελέ ή αφρό, αλλά εάν τα βρέξω λίγο ή τα χτενίσω είναι μια χαρά. Συνήθως αυτό συμβαίνει στις ρίζες των μαλλιών, γι' αυτό πλέον αποφεύγω να τοποθετώ εκεί το μπαλμ.

    Η μυρωδιά του είναι υπέροχη. Δεν μου αρέσει τόσο η μυρωδιά του αβοκάντο, αλλά στο μπαλμ μου αρέσει πάρα πολύ επειδή μυρίζει πολύ και το αμύγδαλο. Το χρώμα του είναι σομόν και η υφή του είναι λεπτόρρευστη.


    Η χρήση του είναι: να τοποθετείτε σε νωπά ή σε στεγνά με πετσέτα μαλλιά. Δεν ξεβγάζεται! Εγώ παίρνω με το δάχτυλο μου λίγο μπαλμ και το απλώνω στις χούφτες των χεριών μου και απλώνω το προϊόν στα μαλλιά μου. Μυρίζουν πανέμορφα μετά, αλλά δεν κρατάει η μυρωδιά πολλές ώρες.

    Ποιο είναι το αποτέλεσμα;;; Τα μαλλιά μου τα κάνει πολύ μαλακά, σχηματίζει πανέμορφα την μπούκλα και δεν φριζάρουν. Επίσης, η θαμπάδα που υπήρχε στα μαλλιά μου εξαφανίστηκε. Κάποιες φορές που παραμέλησα να το χρησιμοποιήσω, μετά τα μαλλιά μου ήταν ξηρά και φρίζαραν απίστευτα. Συνέχιζαν να είναι μαλακά όμως, αλλά η θαμπάδα υπήρχε.

   Αποτέλεσμα;;; Κάνει καταπληκτική δουλειά και διαρκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο, όμως όσα κάνει με τη χρήση του, δεν συνεχίζουν να υπάρχουν εάν παραλείψω να το χρησιμοποιήσω. Πάντως εγώ έχω λατρέψει αυτό το μπαλμ και θα το ξαναπάρω σίγουρα μόλις μου τελειώσει Κρατάει τόσους μήνες και κάνει απίστευτη δουλειά.

    Σκέφτομαι εάν θα θέλατε να το δοκιμάσετε, θα μπορούσα να το συμπεριλάβω σε κάποιο giveaway. Πείτε μου από κάτω τα σχόλια σας και εάν το έχετε δοκιμάσει ή θέλετε να το δοκιμάσετε! Εύχομαι να περνάτε υπέροχα και να χαμογελάτε. Φιλιά πολλά,

                                                Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers