Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

I love ... to feel foot loose

    Καθημερινά όλες μας προσέχουμε ιδιαίτερα το πρόσωπο μας, να φαίνεται περιποιημένο, όμορφο και καθαρό. Κάποιες από εμάς προσέχουν το σώμα τους, να είναι καθαρό, να μυρίζει όμορφα, αλλά και να το ενυδατώνουν όσο χρειάζεται. Και τέλος, λίγες από εμάς προσέχουν τα πόδια τους, να είναι περιποιημένα, καθαρά, εννοείται και όμορφα, χωρίς σκασίματα, κλπ.

    Μετά από αυτή την εισαγωγή και τον τίτλο, φαντάζομαι ότι καταλάβατε ότι θα μιλήσουμε για ένα προϊόν για τα πόδια. Το προϊόν αυτό είναι από "Ι Love..." και είναι σε μορφή gel. Το δοκιμάζω σχεδόν από όταν το πήρα από το e-shop του Glowbox και σίγουρα θα το δείτε στα αγαπημένα του μήνα.


    Το gel αυτό υπόσχεται ότι, αναζωογονεί, μαλακώνει και δροσίζει την κουρασμένη επιδερμίδα. "Εμπεριέχει αιθέριο έλαιο μέντας για να ανανεώσει το κουρασμένο δέρμα και aloe vera για να βοηθήσει το δέρμα να γίνει λείο και απαλό, ενώ το αλκοόλ αφήνει μια συγκλονιστική επίδραση ψύξης στο δέρμα." Είναι στα 150ml και κοστίζει 6,50€.

   Όπως είπα και νωρίτερα, είναι σε μορφή gel και όταν ανοίγω το καπάκι της συσκευασίας, μου έρχεται απευθείας δροσιά και διακριτική μυρωδιά μέντας. Όταν τοποθετώ το gel στα πόδια μου, κατευθείαν τα νιώθω να δροσίζονται και να "ανανεώνονται", ειδικά εάν ήμουν στο γυμναστήριο ή περπάτησα πολύ, θα κάνω λίγο μασάζ παραπάνω μέχρι να τα νιώσω να καλμάρουν. Προσφέρει λοιπόν δροσιά και απαλύνει ή εξαφανίζει τους πόνους και την κούραση, βέβαια όχι μόνιμων προβλημάτων. Όμως ενυδάτωση δεν κάνει. Απλώνεται πολύ εύκολα, απορροφάται πολύ γρήγορα - θέλει πολύ λίγη ποσότητα για το κάθε πέλμα - και όταν στεγνώσει, αφήνει τα πόδια μαλακά και τελείως στεγνά, δεν αφήνει υγρασία στα πόδια όπως οι κρέμες.

    Επίσης, σε εμένα που δεν έχω προβλήματα με σκασίματα, ξηρές φτέρνες κλπ, απαλύνει τα πόδια μου αρκετά και στο μεγάλο δάχτυλο από κάτω που έχω λίγη ξηρότητα, το gel το κάνει λίγο μαλακό. Γενικά εάν έχω κάνει απολέπιση στα πόδια μου, και μάλιστα με ένα καλό προϊόν, τα κάνει απίστευτα μαλακά και δεν εξαφανίζει την σκληρότητα.

    Ξέχασα να σας πω, ότι η χρήση του δεν είναι μόνο για τα πέλματα, αλλά για όλο το πόδι. Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει από το γόνατο και κάτω όταν ήθελα περισσότερη δροσιά, ακόμη και όταν με τσίμπησε ένα κουνούπι και με ενοχλούσε η φαγούρα που μου προκάλεσε, άπλωσα το gel επάνω του και λόγω της αλόης, με ανακούφισε.

    Γενικά το προϊόν μου αρέσει αφάνταστα πολύ, σίγουρα θα το ξαναπάρω όταν μου τελειώσει. Μου προσφέρει δροσιά, μαλακά άκρα, ξεκούραση και στεγνώνει γρήγορα, τι άλλο να ζητήσω;; Σας το προτείνω να το δοκιμάσετε εάν δεν έχετε τρομερό πρόβλημα με τα πόδια σας.

                              Φιλιά πολλά κούκλες, Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers