Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Αποσμητικό Neutro Roberts

    Στο σημερινό post, θα σας μιλήσω για ένα αποσμητικό της εταιρίας Neutro Roberts, το οποίο το είχα πάρει σε προσφορά 1+1 δώρο. Τιμή δεν θυμάμαι να σας πω την αλήθεια. Τα είχα βρει στο super market και τα έχω πάρει αρκετό καιρό, απλά είχα ανοιχτά άλλα και δεν τα χρησιμοποίησα μέχρι πρόσφατα που χρησιμοποίησα το πρώτο.


   Όταν το χρησιμοποίησα την πρώτη φορά, απογοητεύτηκα!! Γιατί;;;; Γιατί σε όλα τα αποσμητικά σπρέι, γράφουν ότι πρέπει να έχεις το μπουκάλι σε απόσταση περίπου 15 εκατοστών για να τοποθετήσεις προϊόν στην περιοχή. Αυτό ήθελε μεγαλύτερη απόσταση από 20 εκατοστά, γιατί σε λιγότερη απόσταση, γέμιζε η περιοχή της μασχάλης με πούδρα. Η οποία πούδρα εννοείται ότι με μία κίνηση λέρωνε τα ρούχα. Απογοήτευση λοιπόν 50%.

   Εκτός από την πούδρα λοιπόν που ήθελε προσοχή, το βασικό μειονέκτημα του είναι ότι όταν πατούσα το σπρέι για να βγει προϊόν, γέμιζε όλη η περιοχή γύρω από εμένα έντονη μυρωδιά πούδρας. Κάποιες φορές είχα φτάσει στο σημείο να "καταπιώ" το προϊόν και να βήχω για ώρα. Φαίνεται άλλωστε, όταν πατάω το σπρέι, βγαίνει ένα λευκό σύννεφο το οποίο νομίζω ότι καλύπτει το μπάνιο. Απογοήτευση 100%.

    Έχει καλή διάρκεια, αλλά τι να το κάνω εάν αντί να είμαι καθαρή, λερώνομαι με την πούδρα;; Ή να κοντεύω να πνιγώ από την τόσο έντονη μυρωδιά και σκόνη που βγάζει;; Δεν θα το ξαναπάρω εννοείται!! Προσπαθώ να τα τελειώσω και δεν θέλω να τα ξαναδώ στα μάτια μου!! Δεν έχω να πω κάτι καλό για αυτό το προϊόν εκτός ότι είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

    Το έχετε δοκιμάσει εσείς;;; Ειλικρινά θέλω να μάθω εάν συνέβη μόνο σε εμένα αυτό, ή είναι όλα τα αποσμητικά της σειρά έτσι. Ανυπομονώ να δω τα σχόλια σας!!

    Ελπίζω και εύχομαι να περνάτε υπέροχα!!! Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ, γεμάτο διασκέδαση!! Φιλιά πολλά!!

                                               Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers