Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Αγορές Avon Αυγούστου

     Κάθε μήνα παρακολουθώ τις καμπάνιες της Avon ώστε να δω τι θέλω να πάρω και εάν υπάρχουν προσφορές. Αυτή τη φορά όμως, δεν ήθελα να πάρω πολλά πράγματα. Άλλα τα έχω δοκιμάσει και άλλα ήθελα να τα δοκιμάσω και η τιμή τους ήταν προσιτή. Πάμε να τα δούμε!

     Το πρώτο πράγμα που επέλεξα ήταν η μάσκα μαλλιών με χαμομήλι και αλόη από τη σειρά Avon natural herbal hair cair. Είναι στα 125ml και κοστίζει γύρω στα 4,50€. Εγώ πήρα 4 βαζάκια, γιατί έχω μακρύ μαλλί και χρησιμοποιώ αρκετή ποσότητα. Μου ξεμπλέκει τα μαλλιά, όχι ότι περνάει η τσατσάρα και αμέσως χτενίζονται, αλλά είναι πιο μαλακά και  τα μαλλιά μου είναι πιο ξέμπλεκα, χωρίς να πονάω και χωρίς κόμπους.


     Επίσης είδα σε πολύ καλή τιμή την κρέμα σώματος με άρωμα far away και την πήρα. Επειδή όταν βγαίνω χρησιμοποιώ αυτό το άρωμα, σκέφτηκα να χρησιμοποιώ και την κρέμα για πιο έντονο αποτέλεσμα και διάρκεια. Επίσης είναι στα 150ml και γράφει ότι απαλύνει τις φτέρνες, τους αγκώνες και τα γόνατα. Κόστιζε περίπου 3-4€.


     Επειδή τελειώνει το scrub σώματος που έχω από InterMed το Luxurious, πήρα από τη σειρά Avon naturals body care το indulging Chocolate. Μυρίζει υπέροχα και ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Κι αυτό κόστιζε γύρω στα 3,50€ και είναι στα 200ml.


    Και τέλος πήρα 2 conditioning mask από τη σειρά Avon natural hair care pure clean με άρωμα άνθος κερασιού. Είναι στα 200ml και η συσκευασία του μου αρέσει πολύ γιατί είναι βολική και για ταξίδια. Κοστίζει περίπου 4€.


    Εννοείται, δεν θα τελείωνα την παραγγελία μου χωρίς 1 προϊόν μακιγιάζ. Πήρα λοιπόν τη μονή σκιά midnight sky από τη σειρά cosmic. Νομίζω είναι καινούρια σειρά αυτή, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Είναι μπλε σκιά με νερά γαλάζια, χρυσά και σκούρα μπλε. Στο χέρι μοιάζει πιο πολύ με γαλάζιο-ασημί όταν τα ανάμειξα όλα τα χρώματα. Νομίζω κόστιζε στα 6€, ήταν σε προσφορά.
 

      Αυτές είναι οι αγορές μου. Σύντομα θα σας κάνω αναλυτικό review για τη μάσκα μαλλιών. Πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν εσείς και πως σας φάνηκε. Ελπίζω να περνάτε υπέροχα! Φιλιά πολλά!!

                                                                 Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers