Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αγορές από Pharm16

    Και ναι, δεν άντεξα και έκανα αγορές πάλι!!! Αχ τι να κάνω που δεν κρατιέμαι με τίποτα;;; Όταν βλέπω τόσο όμορφα πράγματα και σε καλές τιμές εννοείται ότι δεν πρέπει να χάσω την ευκαιρία! Βασικά, μάλλον δεν θα πρέπει να χαζεύω σε sites γιατί πάντα υπάρχει κάτι που μου αρέσει και το θέλω. Σε πόσες από εσάς συμβαίνει το ίδιο;;
   Δεν πήρα πολλά πράγματα, ευτυχώς, αλλά πραγματικά δεν το μετάνιωσα καθόλου για τις αγορές μου. Να πω για όσες δεν γνωρίζετε ότι το pharm16 είναι online φαρμακείο, με πολύ όμορφη σελίδα και πολύ ευκολόχρηστη. Δεν μπερδεύεστε με τίποτα, γιατί υπάρχουν όλα τα προϊόντα στις κατάλληλες κατηγορίες, όπου και τα βρίσκετε άμεσα.. Επίσης μπορείτε να κάνετε αγορές και να σας τις στείλουν με αντικαταβολή, δηλαδή να πληρώσετε μόλις παραλάβετε το πακέτο σας.
    Το πακέτο μου λοιπόν είχε μέσα τα προϊόντα που θα δείτε στις φωτογραφίες χύμα, αλλά είχαν προστατευτικά σακουλάκια με αέρα ώστε να συμπληρώνουν τον κενό χώρο. Πολύ καλά ήρθαν όλα και μου έβαλαν και κάποια δείγματα. Πάμε να δούμε λοιπόν ένα ένα τι πήρα!!

    Η αιτία για την παραγγελία λοιπόν ήταν αυτά τα 3 ρουζ σε μορφή στικ από τον KORRE. Ήταν σετ και τα 3 μαζί και η τιμή τους;;;;; Μόνο 9,50€. Τρελή προσφορά!!! Τόσο κοστίζει μόνο το ένα κανονικά. Είναι 4,5ml το καθένα και είναι πάρα πολύ μικρά. Σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα 10€ σχεδόν για ένα μικρό πραγματάκι. Είναι 3 χρώματα λοιπόν όπως βλέπετε. Οι αποχρώσεις είναι "Natural", "Peach", "Pink", όπως τα βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία.


     Όπως βλέπετε είναι κρεμώδη ρουζ, και να σας πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά από
ότι είδα στο χέρι μου, όταν πήγα να πλυθώ, δεν έφευγαν εύκολα τα δειγματάκια τους! Οπότε τέλεια!!

Στην συνέχεια πήρα δύο body butters  για ξηρό δέρμα από Kappas Aloe. Και τα δύο είναι στα 50ml και κόστιζε το κάθε ένα 2,72€. Τα πήρα να τα δοκιμάσω πρώτα και μετά να πάρω τις μεγαλύτερες συσκευασίες εάν μου αρέσουν. Περιττό να σας πω ότι μυρίσουν υπέροχα. Το ροζ μυρίζει βελούδο. Νομίζω είναι ιδανική για το βράδυ. Μόνο που τη μυρίζω ηρεμώ. Και το κόκκινο μυρίζει μήλο και κανέλα. Μυρίζει πολύ ωραία, αλλά είναι πιο βαριά η μυρωδιά, αν και δεν μυρίζω τόσο την κανέλα. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. 


  Επίσης δοκίμασα την μάσκα ματιών από Apivita και μου άρεσε αρκετά, οπότε πήρα ακόμη μία. Εγώ δεν έχω μαύρους κύκλους, αλλά ένιωθα τα μάτια μου ξηρά και κουρασμένα, και παραδόξως μόλις αφαίρεσα τη μάσκα τα ένιωσα τελείως διαφορετικά, ειδικά το δέρμα μου που είχε ερεθιστεί και ήταν κόκκινο από μία κρέμα που χρησιμοποιούσα, μετά τη μάσκα ήταν πολύ καλά. Κόστιζε 2,08€. 
Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το μαύρο μολύβι από τον Korre, και επέλεξα να πάρω το μαύρο με shimmer μέσα. Δεν είναι έντονα και μου άρεσε η αντοχή του στο νερό. Είναι έντονο με ένα πέρασμα και ελπίζω να γράφει και στην υγρή γραμμή των ματιών. Η τιμή του είναι 6,75€. 

  Τέλος πήρα αρωματικό σαπούνι για την μπανιέρα από Bomb cosmetics με αιθέρια έλαια Ylang Ylang και γλυκό πορτοκάλι. Να σας πω την αλήθεια δεν με ξετρέλανε η μυρωδιά του. Όταν το χρησιμοποιήσω θα σα πω πως μου φάνηκε. Κόστιζε 3,15€. Έχει και σε άλλα σχέδια και μυρωδιές.


   Και τέλος έμειναν τα δείγματα. Η αλήθεια είναι ότι τους ζήτησα (πριν ολοκληρώσω την παραγγελία μου) να μου στείλουν δείγματα εάν μπορούν. Δεν ξέρω λοιπόν εάν θα τα έστελναν ούτως ή άλλως ή τα έστειλαν επειδή τα ζήτησα.


   Χαίρομαι πολύ που θα μπορέσω να δοκιμάσω της Apivita το αντηλιακό με χρώμα. Το είχα δει σε προσφορά, αλλά δεν το πήρα. Τώρα θα έχω την ευκαιρία να το δοκιμάσω και εάν μου αρέσει θα το πάρω σε full size.

    Αυτές ήταν οι αγορές μου! Ποιο από αυτά σας άρεσε περισσότερο;;; Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα υπέροχο βράδυ!!!

                                                   Κωνσταντίνα Ν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers