Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΑDEN lipstick review

    Γεια σας!!! Καλό μήνα!!! Τι κάνετε;; Πως περάσατε;;; Σήμερα θα σας μιλήσω για το νέο μου απόκτημα από το beautytestbox που ήταν το κραγιόν από ADEN No 05. Κόστιζε σχεδόν 10€ αλλά από αποχρώσεις δεν είχε πολλές, ενώ στο cherrybox είχε περισσότερες αποχρώσεις και περίπου 1€ φθηνότερα.

 

     Καταρχήν να σας πω ότι έχει ένα ασφαλές κούμπωμα που λάτρεψα!!! Το χρώμα είναι πορτοκαλορόζ ανάλογα το φως και την ένταση του και έχει shimmer μέσα,δεν είναι έντονα,αλλά με το φως γίνονται λίγο ευδιάκριτα.  Την πρώτη μέρα που το πήρα λοιπόν, έβαλα πολύ λίγο ίσα για να πω ότι το δοκίμασα, και έγραψε πολύ αχνά, αλλά έφυγε σχεδόν αμέσως μόλις ήπια κάτι. Απογοητεύτηκα να σας πω την αλήθεια, αλλά είπα δεν γίνεται, θα το βάλω κανονικά στα χείλη μου να το διπλοτσεκάρω. Ενθουσιάστηκα!!! Κρατάει σχεδόν 8-9 ώρες, ανάλογα την ποσότητα που βάλατε και πόσες φορές φάγατε σε αυτές τις ώρες. Παρόλο που δεν φεύγει από τα χείλη, στο ποτήρι συνήθως βγάζει λίγο χρώμα.


      Η διάρκεια του είναι πολλές ώρες όπως είπα παραπάνω, αλλά η ένταση του εξαρτάται από το πόσες φορές φάγατε και από το πόσο πολύ προϊόν βάλατε. Δεν εννοώ να παστώσετε τα χείλη σας, αλλά ούτε να βάλετε πολύ λίγο ώστε να μην φαίνετε το χρώμα εντονο. Το χρώμα δεν φεύγει λοιπόν από τα χείλη σας, αλλά χάνετε σταδιακά η ένταση του. Σε καμία περίπτωση δεν θα φύγει το κραγιόν και θα φαίνεται μόνο το περίγραμμα, αλλά σχεδόν όλο μαζί.
     Επίσης στεγνώνει σχεδόν αμέσως μόλις απλωθεί στα χείλη σας και δεν κολλάνε όπως τα lipgloss, αλλά εάν κλείσετε τα χείλη όπως όταν κάνουμε τα χείλη μας όταν βάζουμε κραγιόν για να απλωθεί, νιώθετε ελαφρά σαν να κολλάνε. Και τέλος, εάν παστώσετε τα χείλη σας θα τα νιώσετε ξερά και θα φεύγουν κομματάκια. Επίσης θα φεύγει το πολύ κραγιόν από τα χείλη σαν μάζα, που είναι άσχημο και αντιαισθητικό, όχι για όποιον σας βλέπει, αλλά για εσάς που το νιώθετε.
     Όπως καταλάβετε το τσέκαρα πάρα πολύ, το φοράω καθημερινά από την ημέρα που το πήρα, και εννοείται ότι θα πάρω και άλλες αποχρώσεις. Σας το προτείνω, με την πρώτη ευκαιρία που θα βρείτε να αγοράσετε, αν όχι το συγκεκριμένο, κάποιο από αυτή την σειρά. Και εννοείται θα μου πείτε πιο πήρατε και τη γνώμη σας, εάν δεν το έχω ήδη πάρει να το πάρω.
      Να σας πω επίσης, ότι είναι full στα parabens, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί, αλλά σας το λέω σε περίπτωση που τα αποφεύγετε να μην το πάρετε.
      Αυτά είχα να σας πω, περιμένω να παραλάβω και άλλο ένα που παρήγγειλα και θα σας πω τη γνώμη μου και γι αυτό σύντομα!!! Φιλιά πολλά!!
                                                   Κωνσταντίνα Ν.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers