Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

GIVEAWAY

   Γεια σας!!! Άργησα, αλλά κατάφερα επιτέλους να ξεκινήσω τον διαγωνισμό για 2 τυχερές!!!
   Τα προϊόντα που θα κερδίσει η κάθεμία είναι: (η πρώτη τυχερή) μία παλέτα της Barry M. "Natural Glow shadow & blush palette, κραγιόν της Golden Rose No73, Nail Art Golden Rose 101 λευκό και τέλος Golden Rose Quick Dry TOP COAT.


 
 (η δεύτερη τυχερή) μία παλέτα της WET&WILD E248 "Lust Desir", ένα ρουζ της Beauty Line Cosmetics Νο016, κραγιόν της Golden Rose No72, ένα eye pencil της emily No112 και τέλος ένα crayon/pencil της Fashion Make-up No 21.
  


 

  
    Οι όροι συμμετοχής είναι:
-Να εγραφείτε στο κανάλι μου στο youtube και να επιλέξετε ποιο από τα δυο giveaways θέλετε. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ! Εάν κάποιος/α γράψει και τα δύο, δεν θα μπει σε καμία κλήρωση!
-Εάν θέλετε να επιλέξετε να μπείτε στην κλήρωση και για τον δεύτερο διαγωνισμό θα κάνετε εγραφή στο blog μου και θα γράψετε σχόλιο κάτω από εδώ ποιον θέλετε.
    Όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 15/02. Οπότε,σε 10 ημέρες από σήμερα, μέχρι τις 24:00 ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός. Προλάβετε!!!
    Σας εύχομαι καλή επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά, και σας παρακαλώ εκ των προτέρων, στις 16/02 να ελέγξετε τα e-mail σας ή να μπείτε στο youtube να δείτε μήπως είστε εσείς η/ο τυχερή/ός, ώστε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου.
     Σας ευχαριστώ πολύ!!!Φιλιά, Κωνσταντίνα Ν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers