Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Under 10€ // Collab with Stroumfita Smurf

     Σήμερα σας έχουμε μία όμορφη συνεργασία με την Stroumfita Smurf. Ένα πολύ ενδιαφέρον post για εμένα είναι τα αγαπημένα προϊόντα κάτω των 10€, κι έτσι αποφασίσαμε να δείξει η κάθε μία στο blog της τα δικά της αγαπημένα προϊόντα, εγώ θα δείξω περιποίησης και μακιγιάζ. Θα δείτε εδώ την ανάρτηση της Stroumfitas.

     Θα ξεκινήσω με το ακριβότερο προϊόν και θα συνεχίσω στο φθηνότερο. Επίσης, να σας πω ότι η τιμή που σας λέω δεν είναι ακριβής, ίσως είναι λιγότερο, ίσως λίγο περισσότερο. Το πρώτο αγαπημένο μου (που ελπίζω να μην ξεπερνάει τα 10€), είναι το gel cleanser από Youth Lab. Σας έχω μιλήσει αναλυτικότερα εδώ, οπότε δεν θα σας κουράσω.


     Επόμενο αγαπημένο που κοστίζει 10€ περίπου σε online φαρμακεία είναι το wild rose concealer από Κορρέ. Είναι το αγαπημένο μου concealer, γιατί δίνει φωτεινότητα, νεανικό βλέμμα και ξεκούραστο. Δεν έχω μαύρους κύκλους και δεν ξέρω εάν θα τους καλύψει, όμως για φωτεινότητα είναι το καλύτερο. Θα δείτε εδώ πως φαίνεται όταν είμαι βαμμένη.


      Θα συνεχίσω με τα κραγιόν από Milani. Κοστίζουν 7€ - 8€ περίπου, εγώ τα αγόρασα από το make up house, αλλά νομίζω ότι έχουν εξαντληθεί πλέον. Δεν σας δείχνω τα τρία που έχω στην συλλογή μου, γιατί το αγαπημένο μου είναι το 43 pretty natural λόγω απόχρωσης. Σας έχω μιλήσει αναλυτικότερα εδώ και θα δείτε πως γράφει στα χείλη.


      Το αγαπημένο μου προϊόν για τα φρύδια είναι το gel mascara από Sleek. Το αγόρασα από το παραπάνω site, κόστιζε περίπου 7€ και νομίζω μπορείτε να το βρείτε ακόμη. Δίνει χρώμα στα φρύδια, τα κρατάει σταθερά όλη μέρα κι όλη νύχτα, τα κοκαλώνει κυριολεκτικά. Δεν χρειάζομαι άλλο προϊόν για να βάψω τα φρύδια μου όταν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο gel.


      Θα συνεχίσω με μία εταιρία που αγαπώ πολύ, κι επέλεξα να σας δείξω προϊόν για τα μάτια, αν κι αγαπώ εξίσου τα προϊόντα χειλιών. Μιλάω για τις παλέτες της Wet & Wild, σας δείχνω τη 10πλη, αλλά μου αρέσουν πολύ και οι τριπλές. Κοστίζουν 5€, η απόδοση τους είναι εκπληκτική, έχουν διάρκεια στα βλέφαρα, και γενικά είναι αξιοζήλευτες. Εάν θέλετε να δείτε πως γράφουν οι σκιές της συγκεκριμένης παλέτας, θα δείτε εδώ σε μακιγιάζ που έκανα.


      Ένα αγαπημένο προϊόν του τελευταίου μήνα είναι το coverage foundation 2σε1 από Jordana. Είναι foundation και concealer μαζί. Προσφέρει κάλυψη με δύο περάσματα, αλλά με ένα πέρασμα δίνει ελαφρύ τελείωμα σαν να μην είμαι βαμμένη. Κοστίζει λιγότερο από 5€ και το αγόρασα από το bebeauty.


     Ένα προϊόν περιποίησης σώματος που αγάπησα τόσο σε δράση όσο και σε άρωμα, είναι το scrub σώματος από dust & cream με άρωμα μπανάνα. Είναι μικροί οι κόκκοι του, αλλά είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, είναι πυκνοί και καθαρίζουν το δέρμα αρκετά καλά. Γενικά το αγάπησα το συγκεκριμένο από την πρώτη στιγμή που το μύρισα.


     Το αγαπημένο μου lip balm όλων των εποχών είναι το bee princess από Apivita. Για να μην σας κουράζω, θα δείτε εδώ την άποψη μου, στα αγαπημένα του μήνα.


     Προτελευταίο αγαπημένο είναι το defining blush από Catrice. Εγώ θα σας δείξω δύο, τα αγαπημένα μου χρώματα. Κοστίζουν περίπου 3€, η απόδοση τους είναι πολύ καλή, έχουν διάρκεια, και προσφέρουν φυσική λάμψη στην δική μου επιδερμίδα, ίσως επειδή ταιριάζει χρωματικά στους τόνους της. Τα αγαπώ και τα χρησιμοποιώ συχνά σε καθημερινά μακιγιάζ.


      Για το τέλος, άφησα τα πιο οικονομικά προϊόντα που λατρεύω, είναι γνωστά σε όλες πιστεύω και τα έχουν δοκιμάσει οι περισσότερες. Μιλάω για lip liners της essence. Λατρεύω όλες τις αποχρώσεις, τα χρησιμοποιώ σαν κραγιόν, έχουν τέλεια χρωματική απόδοση και διάρκεια. Έχω μιλήσει αναλυτικότατα εδώ.


     Σίγουρα έχω κι άλλα αγαπημένα κάτω των 10€, αλλά αυτά ήταν τα πρώτα προϊόντα που σκέφτηκα όταν είπαμε ότι θα κάνουμε αυτή την ανάρτηση. Μην ξεχάσετε να δείτε τα προϊόντα της Stroumfitas. Περιμένω τα σχόλια σας και να μου πείτε τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα κάτω των 10€.

                                                               Φιλιά πολλά,
                                                                       Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers