Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Summer Cherrybox 2015

   Ακόμη ένα κουτάκι cherrybox δημιουργήθηκε, πιο συγκεκριμένα, αυτό το κουτάκι που θα σας δείξω είναι για το καλοκαίρι του 2015. Περιέχει 4 full size προϊόντα με αποτέλεσμα η αξία του περιεχομένου να ξεπερνάει σε κόστος τα 20€ του κουτιού.


   Το πρώτο προϊόν που είδα είναι η αντηλιακή κρέμα Daily sunscreen cream 50 spf από Youth Lab για κανονικά/ξηρά δέρματα. Πέρυσι είχα κάνει ένα review γι' αυτήν την αντηλιακή με πολύ αρνητικά σχόλια, οπότε αυτήν την έδωσα στην κολλητή μου η οποία πέρυσι την λάτρεψε. Έχω κάποια δείγματα της συγκεκριμένης αντηλιακής όπου θα δοκιμάσω ξανά στο μέλλον. Παρόλ' αυτά, το μενού γράφει: "Η πιο φρέσκια άφιξη στο cherrybox που σίγουρα θα χαρείτε όσο κι εμείς. Το Daily Sunscreen cream με spf 50 είναι ένα αντηλιακό προσώπου για όλες τις επιδερμίδες. Παρέχει υψηλή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία και ταυτόχρονα χάρη στην έγχρωμη σύνθεση του που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ομαλοποιώντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες. Είναι πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη E ενυδατώνει σε βάθος, έχει λεπτόρρευστη υφή, ευχάριστο άρωμα και παραμένει σταθερό για πολλές ώρες. Κατάλληλο ακόμη και για καθημερινή χρήση στην πόλη. Δερματολογικά ελεγμένο και χωρίς parabens. Είναι 50ml και κοστίζει 20,40€."


   Επόμενο που είδα είναι η κρέμα σώματος, για την ακρίβεια white body butter από Natura Siberica. Μυρίζει αρκετά όμορφα. "Όσες είχατε την τύχη να δοκιμάσετε κάποιο προϊόν της Natura Siberica σίγουρα την έχετε λατρέψει. Όσες θα τη δοκιμάσετε για πρώτη φορά ετοιμαστείτε να τη λατρέψετε. Πρόκειται για μία εταιρία οργανικών καλλυντικών από τη Σιβηρία, με παγκόσμιες πιστοποιήσεις, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της με συστατικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Η λευκή πλούσια κρέμα σώματος είναι κατασκευασμένη από καθαρό κερί μέλισσας και από φυσικά έλαια οκτώ φυτών της Σιβηρίας. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός προσφέρει εντυπωσιακή ενυδάτωση, θεραπεύει εντατικά, μαλακώνει και λευκαίνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει ενεργά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδα. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά και δείτε άμεσα αποτελέσματα. Είναι 200ml και κοστίζει 14,31€."


   Εννοείται ότι αμέσως κοίταξα το βερνίκι νυχιών. Είναι από KYANA 60 seconds dry το No123. Είναι καλοκαιρινό χρώμα, neon, πολύ έντονο. "Η εταιρία KYANA, γνωστή από το χώρο των κομμωτηριακών προϊόντων, μας εκπλήσσει ευχάριστα για άλλη μια φορά με τα απίθανα βερνίκια νυχιών της σε αποχρώσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Εφαρμόζουν τέλεια, στεγνώνουν γρήγορα και διατίθενται σε πάρα πολλές καλοκαιρινές αποχρώσεις. Κοστίζει 3,50€"


    Έπειτα είναι ένα παντός καιρού must προϊόν. είναι ένα lip balm. Στο συγκεκριμένο κουτί είχε από Lavera το organic lip balm soft bronze. "Πολλά οργανικά έλαια και κεριά έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτό το lip balm προκειμένου να μαλακώσουν και να προστατεύσουν τα χείλη σας. Αυξάνει την ελαστικότητα των χειλιών, παρέχοντας τους ταυτόχρονα τη φυσική φροντίδα που χρειάζονται. Σε απαλό bronze χρώμα που θα δώσει μια ελαφριά λάμψη στα χείλη σας, ιδανική για το καθημερινό σας summer look. Κοστίζει 3,51€."


   Ακόμη ένα προϊόν περιποίησης, σε δείγμα αυτή την φορά, είναι η extra firming facial mask από Natura Siberica. "Μια μάσκα προσώπου είναι πάντοτε χρήσιμη, πόσο μάλλον αν είναι της Natura Siberica και μάλιστα από τη σειρά Snow Cladonial. Αναζωογονεί την επιδερμίδα, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της και επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα του προσώπου. Προστατεύει και ενισχύει το δέρμα, λειαίνοντας τις γραμμές με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό και πιο νεανικό. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Τα 75ml κοστίζουν 8,95€."


   Σε δειγματάκι υπήρχε επίσης ένα γυναικείο άρωμα τύπου Bronze Goddess από Zoniou. Προσωπικά δεν μου άρεσε τόσο όταν το μύρισα, αλλά θα το χρησιμοποιήσω και θα σας πω περισσότερα σε empties. "Η νέα ετικέτα στο χώρο των αρωμάτων και καλλυντικών φέρει την υπογραφή του ονόματος Zoniou. Η εταιρία Zoniou, με την τεράστια εμπειρία της στο χώρο των αρωμάτων, θέλησε να κάνει το άρωμα μία προσιτή πολυτέλεια για όλους. Ο τύπος του αρώματος που έχει μοσχοβολίσει το κουτί σας είναι ο αγαπημένος όλων και άκρως καλοκαιρινός "Bronze Godess". Τα 100ml κοστίζουν 15€."


   Ένα πολυχρηστικό προϊόν κι άκρως εντυπωσιακό είναι από Bellapierre cosmetics το shimmer powder cocoa. "Αυτό το προϊόν θα σας μαγέψει. Ένα καλοκαιρινό προϊόν λάμψης που κάνει για ... 8! Τα shimmer powders της Bellapierre cosmetics είναι από 100% αγνή σκόνη mineral mica που προσφέρει μακράς διάρκειας πλούσιο χρώμα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους. Σας αναφέρουμε αυτούς που ξεχωρίσαμε: α)Σκιά ματιών. Απλώστε με πινέλο στο άνω βλέφαρο. Tip: Όσο περισσότερο προϊόν βάζετε, τόσο πιο έντονο το αποτέλεσμα. Μετατρέψτε τα σε κρεμώδη σκιές χρησιμοποιώντας ένα υγρό applicator. β)Ρουζ/Highlighter. Χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα σε πινέλο ρουζ και απλώστε στα ζυγωματικά σας. Για ματ αποτέλεσμα, εφαρμόστε το με ένα υγρό σφουγγαράκι makeup. γ)Eyeliner. Με ένα υγρό eyeliner brush, πάρτε μικρή ποσότητα από το shimmer powder και απλώστε κατά μήκος των βλεφάρων σας. (Μπορείτε να δείτε αρκετούς τρόπους ακόμη εάν επισκεφτείτε το cherrybox.gr.) Το πολυχρηστικό αυτό προϊόν συνιστάται από make-up artists και δερματολόγους, είναι 100% υποαλλεργικό και κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες! Κοστίζει 13€."


   Τελευταίο προϊόν και κατ' εμέ άκρως χρήσιμο για όσες κοπέλες φοράνε σορτσάκια το καλοκαίρι και δεν μαυρίζουν εύκολα στα πόδια, είναι το Eau bronzante wipes από Aquateal. "Η γαλλική aquateal είναι μια πρωτοποριακή εταιρία καλλυντικών, η οποία λανσάρει νέα προϊόντα, βασισμένη στη φιλοσοφία της επανεφεύρεσης των καλλυντικών με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Στα πλαίσια αυτά, τα μαντηλάκια μαυρίσματος, αποτελλούν ένα βραβευμένο προϊόν, το οποίο εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του μαύρου τσαγιού να χρωματίζει και να δίνει χρυσαφένιες, μπρονζέ νότες στην επιδερμίδα. Με 0% παράγοντες αυτομαυρίσματος, τα υγρά μαντηλάκια θα δώσουν στη στιγμή το express tan που θέλετε. Συσκευασία 10 τεμαχίων κοστίζουν 9,95€."


   Αυτά περιείχε το κουτάκι μου. Τα περισσότερα από όσα έχω δει περιέχουν τα ίδια, μόνο οι αποχρώσεις αλλάζουν. Πείτε μου εάν το αγοράσατε κι εσείς κι εάν σας αρέσει το περιεχόμενο του. Σας φιλώ κι ελπίζω να περνάτε όμορφα!!

                                                                 Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers