Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Non Favourites | February 2016

    Αν κι άργησα πολύ γι' αυτή την ανάρτηση, είμαι εδώ για να σας πω τα μη αγαπημένα του Φεβρουαρίου. Βασικά χάθηκα πολύ από τον χώρο του blog τον τελευταίο καιρό, λίγο τα προσωπικά θέματα, λίγο η δουλειά, λίγο οι ευθύνες, με αποσυντόνισαν τελείως.


    Θα ξεκινήσω λοιπόν με το πιο fail προϊόν του μήνα που είναι η οδοντόκρεμα iwhite. Υπόσχεται λεύκανση φυσικά, αλλά όποιος θέλει μπορεί να πάρει το σετ της σειράς για λεύκανση στο σπίτι. Επειδή όμως δεν ήθελα να πειραματιστώ πολύ, αγόρασα την οδοντόκρεμα. Δεν κάνει τίποτα, δεν νιώθω τα δόντια μου καθαρά, έχει μία όχι και τόσο ευχάριστη αίσθηση κατά την διάρκεια του βουρτσίσματος, είναι σε μορφή πηχτού gel, αλλά ταυτόχρονα θυμίζει και κάτι λαστιχένιο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και φυσικά δεν λευκαίνει τα δόντια. Είναι μία όχι και τόσο οικονομική οδοντόκρεμα που για εμένα δεν αξίζει.


    Ένα προϊόν που αμφιταλαντευόμουν για το αν μου αρέσει ή όχι, είναι το σαμπουάν επανόρθωσης από Care του AB. Έχει τεράστια ποσότητα, δεν τελειώνει ποτέ, μυρίζει διακριτικά και είναι πολύ οικονομικό. Το έχω δύο μήνες σχεδόν, κι ήμουν έτοιμη να το βάλω στα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα, αλλά ευτυχώς που δεν το έκανα. Το θέμα είναι ότι στην αρχή μου άρεσε πολύ, γιατί έβλεπα να μαλλιά μου ενυδατωμένα και απαλά. Δυστυχώς όμως όλη την δράση την έκανε η μάσκα που χρησιμοποιούσα. Μόλις άλλαξα μάσκα μαλλιών, κατευθείαν τα μαλλιά μου έγιναν ξηρά ξανά. Έβλεπα τα μαλλιά μου σαν άχυρο πριν βάλω conditioner ή μάσκα. Στεναχωρήθηκα που δεν έδρασε σε εμένα, γιατί είναι οικονομικό και σε τεράστια ποσότητα, έκανε πλούσιο αφρό, και δεν επηρέαζε την ξηροδερμία μου. Τέλος, η αντλία του από την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα ήταν ελαττωματική. Κάθε φορά ξεβιδώνω το καπάκι για να πάρω προϊόν.


    Μία πολύ αγαπημένη εταιρία που μέχρι τώρα δεν με είχε απογοητεύσει είναι η Youth Lab. Το προϊόν που με απογοήτευσε είναι το beauty tool. Να σας πω την αλήθεια, δεν με απογοήτευσε αυτό καθέ αυτό, γιατί είναι το πιο μαλακό βουρτσάκι που έχω δοκιμάσει. Επάνω στην συσκευασία του έγραφε ότι είναι για καθαρισμό του προσώπου με όποιο προϊόν καθαρισμού θέλουμε. Εγώ δεν το χρησιμοποιούσα με κάποιο σαπούνι, αλλά με scrub. Επειδή θέλω να κάνω βαθύ καθαρισμό στην επιδερμίδα μου,χρησιμοποιούσα ένα ελαφρύ scrub σε συνδυασμό με το βουρτσάκι, κι έκανε τρομερό καθαρισμό. Όμως από την πρώτη χρήση έμειναν υπολείμματα στην βάση των τριχών. Ίσως να φταίω εγώ που το χρησιμοποιούσα για άλλη χρήση από αυτή που προοριζόταν. Δυστυχώς, μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γι' αυτό που θέλω.


    Το μόνο προϊόν μακιγιάζ που έχω είναι ένα μολύβι ματιών από Jordana. Είναι το 12h last eyeshadow 04 continuous almond. Υπόσχεται μεγάλη διάρκεια, αδιάβροχο, έντονη απόδοση και ματ τελείωμα. Έχει έντονη απόδοση με λιπαρή υφή, οπότε χρησιμοποιούσα ελάχιστο για όλο το βλέφαρο. Στέγνωνε γρήγορα, αλλά ένιωθα ότι ξεραίνει την ήδη ευαίσθητη επιδερμίδα μου γύρω από τα μάτια. Αυτό που με απογοήτευσε περισσότερο, είναι ότι μαζεύει στην γραμμή των ματιών μέσα σε δύο ώρες περίπου. Όσο λιγότερο κι αν βάλω, όσες σκιές κι αν έχω περάσει από πάνω, ακόμη και setting spray να ψεκάσω, πάντα θα μαζέψει γύρω στις δύο ώρες. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω έτσι.


     Πείτε μου τα δικά σας προϊόντα που σας απογοήτευσαν, κι αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω περιμένω να μάθω την γνώμη σας. Μπορεί σε εσάς να έδρασαν πολύ καλύτερα από εμένα. Εύχομαι να έχετε μία όμορφη εβδομάδα!!!

                                                 Φιλιά πολλά,
                                                             Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers