Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

review W7 Purple Haze

     Και μετά τις αγορές μου, θα σας πω τη γνώμη μου για την παλέτα της "W7 purple haze". Είχα κάνει review για τη Naked Nudes παλέτα της W7 και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη! Για να δούμε, είμαι τόσο ευχαριστημένη και με αυτή την παλέτα;;;;
    Στην φωτογραφία βλέπετε την παλέτα και ότι χρησιμοποίησα για το μακιγιάζ που θα δείτε παρακάτω.
 

     Η παλέτα λοιπόν, έχει 2 ροζ και 2 μοβ χρώματα. Όλα τα χρώματα έχουν πολύ μικρά glitter που είναι διακριτικά. Κοστίζει 5,50€ νομίζω και εγώ την πήρα από το Be beauty.
     Έχω χρησιμοποιήσει την παλέτα αρκετά, αλλά κάθε φορά, έβλεπα κάτι διαφορετικό. Και αναρωτιόμουν γιατί. Τελικά, κατάλαβα ότι η διαφορά βρισκόταν στις βάσεις σκιών που χρησιμοποιούσα, γιατί κάθε φορά σχεδόν χρησιμοποιούσα διαφορετική.

                        Να σας πω πρώτα τα καλά;;
  
    Απλώνονται πολύ εύκολα τα χρώματα και έχουν ένταση. Η διάρκεια κυμαίνεται ανάλογα με τις βάσεις σκιών. Τι θέλω να πω;;; Όταν χρησιμοποιούσα τη βάση της Elf η διάρκεια ήταν το πολύ 5 ώρες. Όταν χρησιμοποιούσα τη βάση της Essence η διάρκεια τους ήταν 8-9 ώρες. Όταν χρησιμοποιούσα τη βάση της Avon η διάρκεια τους ήταν απεριόριστη. Και μιλάω πάντα για συνθήκες που είχα ιδρώσει, σκουπιστεί ή βραχεί. Δεν μιλάω για όταν κάθομαι και όλα είναι μια χαρά. Επίσης όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα χρώματα δένουν μεταξύ τους και μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο χωρίς κόπο και πολύ blending!!! Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό!!!

                                                                                 Να σας πω και τα κακά;;;;

     Ανάλογα λοιπόν τη βάση σκιάς, ακόμη και σε φυσιολογικές συνθήκες, που δεν είχα ιδρώσει πχ., μετά από ώρες, όχι πολλές, 3-4, αρχίζουν τα χρώματα να αχνοφαίνονται. Κάποιες φορές μάζεψαν και στη γραμμή του ματιού, αλλά σπάνια.

     Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.... Μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα, αλλά με αυτή τη "συμπεριφορά" μπερδεύομαι....Τη μία μου αρέσουν και την άλλη τις μισώ...
     Εσείς έχετε δοκιμάσει τη συγκεκριμένη παλέτα; Πως σας φάνηκε;;;; Πραγματικά με ενδιαφέρει η άποψη σας, για να δω εάν συμβαίνει μόνο σε εμένα.
     Παρακάτω βλέπετε ένα μακιγιάζ που μου άρεσε να κάνω με αυτή την παλέτα και τα υπόλοιπα προϊόντα.


     Η γνώμη μου;;; Εάν έχετε καλή βάση σκιών, και σας αρέσουν αυτές οι αποχρώσεις, τότε νομίζω ότι θα την ευχαριστηθείτε. Εάν πάλι ακόμη αναζητάτε μία καλή βάση και ακόμη δεν έχετε βρει την κατάλληλη, μην πάρετε καθόλου αυτή την παλέτα. Θα απογοητευτείτε. (Βέβαια, σε εμένα δεν έκατσαν και τόσο καλά, σε άλλη επιδερμίδα ίσως κάτσουν καλύτερα.Δεν σημαίνει ότι επειδή εγώ λέω ότι μαζεύει ή ότι δεν κρατάει, ότι στάνταρ θα είναι έτσι σε όλα τα πρόσωπα.)
     Έχω ακόμη την brown της W7 να δοκιμάσω. Μήπως έχετε δοκιμάσει αυτή;;;; Περιμένω τα σχόλια σας και την άποψη σας!!! Σας εύχομαι ένα όμορφο και ήρεμο βράδυ!! Φιλιά πολλά!!!

                                                    Κωνσταντίνα Ν.
   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers