Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Wonderful Cushion - matte lip cream - Sephora \ Review

      Όπως είδατε από τον τίτλο, σήμερα θα σας πω την γνώμη μου για τα wonderful cushion matt lip cream των Sephora, όπου κάποιες τα σύγκριναν με τα Melted από Too Faced. Δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω την δράση τους, όμως οι κοπέλες έλεγαν ότι αυτά των Sephora είναι καλύτερα από της Too Faced, έτσι κι αγόρασα ένα κραγιόν να το δοκιμάσω.


      Εγώ επέλεξα την απόχρωση 02 wonderful coral, άκρως καλοκαιρινή απόχρωση. Κοστίζει 9€ χωρίς έκπτωση. Όταν άνοιξα το καπάκι είδα ότι έχει σφουγγαράκι με το οποίο απλώνεται το χρώμα, είναι αρκετά απαλό μπορώ να πω. Το κραγιόν βγαίνει σε κρεμώδη μορφή, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε λίγη ποσότητα για να μην πηγαίνει χαμένη η περιττή. Όσον αφορά λοιπόν την τοποθέτηση, την απόχρωση και την συσκευασία είμαι αρκετά ευχαριστημένη.


       Το θέμα μου είναι ότι το λανσάρουν για ματ, όμως είναι ημιμάτ. Έχει μία αμυδρή γυαλάδα στα χείλη, εκτός κι αν το ταμπονάρω με χαρτομάντιλο και φύγει τελείως η γυαλάδα. Επίσης, εάν υπάρχει περιττό προϊόν επάνω στα χείλη θα γυαλίζει και πιο πολύ, όπως επίσης, εάν "σκουπίζεται" τα χείλη σας με το σφουγγαράκι χωρίς να έχει προϊόν επάνω εννοείται, τότε θα φεύγει ότι έχετε τοποθετήσει στα χείλη σας, όχι τελείως, αλλά θα μείνει αχνό χρώμα. Δεν θεωρώ ότι στεγνώνει ποτέ άλλωστε. Φυσικά, θετικό είναι ότι δεν ξεραίνει τα χείλη, αντίθετα δεν νιώθετε να φοράτε κάτι, είναι αρκετά ελαφρύ.


      Διάρκεια δεν έχει καθόλου. Μόλις φάω κατευθείαν φεύγει όλο το χρώμα από τα χείλη. Μόνο όταν φοράω μολύβι σαν βάση στα χείλη μου, μόνο τότε μένει στη θέση του, αλλά και πάλι η περισσότερη ένταση έχει φύγει. Δεν ξέρω γιατί το συγκρίνουν με της too faced, και γιατί λένε ότι είναι εξίσου καλό αν όχι καλύτερο, αλλά εγώ δεν θα αγοράσω άλλο. Δεν αξίζει σαν προϊόν παρόλο που οι αποχρώσεις του είναι υπέροχες.

       Φυσικά εάν το έχετε δοκιμάσει πείτε μου την δική σας εμπειρία, ίσως να μην το χρησιμοποιώ σωστά, ή να φταίει και η απόχρωση ακόμα. Θα περιμένω τα σχόλια σας!! Σας φιλώ κι εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

                                                                      Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers