Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Empties || June 2016

     Από τον Μάιο μέχρι σήμερα δεν ξέρω πότε πέρασε ο καιρός. Έφυγαν οι μήνες σαν νερό, χωρίς να πάρω είδηση πότε ξεκινούσαν και πότε τελείωναν. Ευτυχώς, οι πολλές ζέστες που λιώνουν τα πάντα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους τόσο, κι έτσι μπορώ να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου χωρίς να ιδρώνω.

     Όπως καταλάβατε σήμερα θα σας μιλήσω για πολλές άδειες συσκευασίες και πολλά προϊόντα περιποίησης. Γενικά, ο μήνας Ιούνιος ήταν ένα μήνας ξεκαθάρισης. Έδωσα πολλά προϊόντα που δεν χρησιμοποιούσα κι ήταν αμαρτία να πάνε χαμένα. Έλεγξα τις ημερομηνίες λήξης να δω ποια προϊόντα είχαν κοντινή ημερομηνία για να τα χρησιμοποιήσω έγκαιρα και ποια είχαν λήξει για να τα αποχωριστώ. Επίσης, τελείωσα κάποια προϊόντα που είχα αφήσει μισά και κάποια αλλά τα πέταξα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


     Τελείωσα τρεις κρέμες προσώπου. Η πρώτη είναι η equalya, η οποία είναι η μόνη που δεν τελείωσα. Έληγε τέλος του μήνα και χρησιμοποίησα όση μπορούσα μέχρι το διάστημα που μπορούσα. Σας την είχα δείξει στα αγαπημένα του μήνα Μαΐου, εδώ.
      Τελείωσα όμως την κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας Magnolia για τις πρώτες ρυτίδες από Κορρέ. Είναι από τις αγαπημένες μου σειρές μιας κι εξαφανίστηκαν τα σπυράκια. Έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ.
   

      Θα συνεχίσω με την αντηλιακή κρέμα προσώπου Anthelios XL με spf 50 από La Roche Posay. Σας έχω πει την γνώμη μου εδώ. Την τελείωσα μέχρι τελευταίας σταγόνας.
      Τελείωσα την κρέμα ματιών soothing eye contour από Avene. Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν ένιωσα να ενυδατώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια, ένιωθα ότι την αφυδατώνει και πολλές φορές ένιωθα σαν κάψιμο από την αφυδάτωση.
      Ένα serum σε δείγμα που τελείωσα είναι το natural serum από Apivita. Σαν serum κι ενυδάτωση ήταν πολύ καλό. Όμως λόγω του υαλουρονικού δεν ξέρω εάν έδρασε, εγώ βλέπετε δεν έχω ρυτίδες. Όμως είναι αρκετά ακριβό και δεν θα επέλεγα να το αγοράσω.
      Ακόμη ένα δειγματάκι που έφτασε στο τέλος του είναι η κρέμα ημέρας Hydrabio perfecteur με spf 30 από Bioderma. Τη βρήκα στο συνδρομητικό κουτί Vana 3 και σας είπα την γνώμη μου εδώ.
      Πετάω το lip balm Eco lips με άρωμα καρύδας. Δεν μου άρεσε καθόλου. Σας μίλησα στα μη αγαπημένα του Απριλίου, εδώ.
       Χρησιμοποίησα την λοσιόν anti-acne από Hydrovit. Την χρησιμοποίησα επειδή έληγε, αλλά το δέρμα μου ήταν καθαρό, οπότε δεν ξέρω εάν έκανε κάτι.


        Θα συνεχίσω με μάσκες και scrub προσώπου. Τελείωσα την hot chocolate για καθαρισμό των πόρων από Montagne Jeunesse. Την έβαλα στο δέρμα μου κι αμέσως άρχισε να καίει. Έπρεπε να την αφήσω γύρω στα 5-10 λεπτά εάν δεν κάνω λάθος, όμως επειδή έβαλα περισσότερη ποσότητα από ότι έπρεπε, άρχισε να τρέχει στο πρόσωπο και την έβγαλα γρήγορα. Μου άρεσε όσον αφορά το πόσο βελούδινο ήταν το πρόσωπο μου μετά, αρκετά λευκό, πεντακάθαρο, σαν να είχε εξομαλύνει τις πανάδες και τις φακίδες, δεν εξαφανίστηκαν φυσικά, απλά αλλοιώθηκε η έντονη δυσχρωμία. Δεν μου άρεσε που ήταν τόσο ρευστή, αλλά παρόλο που είναι καλοκαίρι, αυτή την εποχή την άντεξα στο πρόσωπο μου.
      Τελείωσα την μάσκα Glycolastic Radiance Renewal mask από Ren. Την βρήκα κι αυτή στο συνδρομητικό κουτί Vana 3 από Cherrybox, σας μίλησα γι' αυτήν εδώ.
      Λόγω της κρέμας από Avene που σας έδειξα παραπάνω, που ένιωθα ότι δεν ενυδατώνει την περιοχή των ματιών μου, χρησιμοποίησα την μάσκα ματιών Lotus από Sephora. Υπόσχεται ενυδάτωση και πραϋντική δράση. Ναι μεν ένιωσα ότι ενυδάτωσε την περιοχή, όμως δεν την ευχαριστήθηκα τόσο όσο την μάσκα ματιών με τριαντάφυλλο. Θεωρώ ότι η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη και δραστικότερη από την πρώτη. (Για την μάσκα ματιών με τριαντάφυλλο σας μίλησα στα empties Μαρτίου, εδώ.)


       Έλειξε το peeling mask άγριο τριαντάφυλλο από Κορρέ. Στην ουσία ήταν μάσκα με αραιούς κόκκους, πολύ ψιλούς. Δεν μου άρεσε τόσο, δεν ένιωσα κάποια διαφορά στο πρόσωπο μου μετά την χρήση της, οπότε την άφησα στην άκρη και έληξε. Σίγουρα δεν θα μπω στην διαδικασία να το αγοράσω ξανά. Δεν μου άρεσε.
       Χρησιμοποίησα την μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλο και μαύρο κύμινο 02 από Erre Due. Μου άρεσε πάρα πολύ!! Το δέρμα μου το άφησε καθαρό, ρούφηξε την περιττή λιπαρότητα για αρκετές ώρες. Ευτυχώς, δεν είχα να αντιμετωπίσω σπυράκια μετά, κι αυτό μου άρεσε ακόμη περισσότερο.
        Μία άσχημη εμπειρία που βίωσα, είναι η μάσκα χειλιών με τριαντάφυλλο. Μόλις έβγαλα τη ζελατίνα γύρω από την μάσκα αμέσως δίπλωσε η μάσκα και κόλλησε. Η διαφορά μεταξύ της μάσκα ματιών με την μάσκα χειλιών είναι ότι το ύφασμα της πρώτης είναι χοντρό, όπως όλες οι μάσκες fiber που κυκλοφορούν, ενώ το ύφασμα της δεύτερης είναι πολύ λεπτό, σαν ένα φύλλο χαρτομάντηλου, χωρίς υπερβολές. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να την χρησιμοποιήσω κι έτσι δεν μπορώ να σας πω την γνώμη μου. Όμως δεν θα ξαναμπώ στον κόπο να την αγοράσω ξανά.


       Χρησιμοποίησα την αναζωογονητική μάσκα τριαντάφυλλο από Lavera. Είναι για ξηρή επιδερμίδα, όμως εγώ που είμαι μικτή μου έκατσε πολύ καλά και την ευχαριστήθηκα. Πρώτα πρώτα δεν έκατσε βαριά στο πρόσωπο μου. Ενυδάτωσε την επιδερμίδα τόσο όσο χρειαζόμουν. Ένιωσα φρεσκάδα όταν την αφαίρεσα κ μου άρεσε πάρα πολύ, γενικά οι μάσκες από Lavera μου αρέσουν πολύ.
       Τελείωσα το Purifying Exfoliating Facial polish από Urban Veda. Υπόσχεται πολλά που εγώ δεν είδα. Οι κόκκοι του ήταν πολύ ψιλοί που χανόντουσαν, ήταν σχετικά αραιοί που δεν γινόταν έντονη απολέπιση όπως θέλω εγώ. Δεν ξετρελάθηκα.
        Χρησιμοποίησα δύο μάσκες με θαλάσσια λεβάντα για ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία από apivita. Μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω. Ένιωσα την ενυδάτωση κι ελπίζω να πρόσφερε αντιοξειδωτική προστασία. Έληγαν τον Ιούνιο και έπρεπε να τις χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε, οπότε τις έβαλα σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ με παχιά στρώση για να χρησιμοποιώ για μία χρήση το ένα φακελάκι.
         Τελείωσα δύο άθλιες οδοντόκρεμες από Inaden oral care για λεύκανση. Εκτός ότι δεν έκανε σαπουνάδα κι έπρεπε να χρησιμοποιήσω πολύ ποσότητα, εκτός ότι η γεύση τους ήταν άθλια, δεν έκανε την παραμικρή λεύκανση. Μου τις είχαν στείλει δώρο με αγορές μου από φαρμακείο, αλλά δυστυχώς δεν μου άρεσαν καθόλου.


          Έληξε ένα αγαπημένο scrub προσώπου από Byphasse. Το χρησιμοποιούσα όταν είχα έντονες κοκκινίλες και σπυράκια. Είναι ήπιο scrub με πολύ ψιλούς κόκκους, αλλά αρκετά πηχτούς. Είδα μείωση στις κοκκινίλες και τα σπυράκια όσο καιρό το χρησιμοποιούσα. Λίγο όμως ότι χρησιμοποιούσα άλλα προϊόντα, λίγο ότι εξαφανίστηκαν οι κοκκινίλες και τα σπυράκια, σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και το άφησα στην άκρη. Εάν έχετε πρόβλημα με κοκκινίλες, δοκιμάστε το.
         Τελείωσα το εντατικό peeling προσώπου από Lavera. Σας έχω μιλήσει αναλυτικότατα εδώ.
         Σχεδόν τελείωσα το SOS red spot από Pharmasept. Όσο το χρησιμοποιούσα για να εξαφανίσει την ενεργή ακμή, δεν έκανε τίποτα. Στην φάση που είμαι τώρα και βγάζω ένα σπυράκι στο τόσο, κάτι έκανε, αλλά όχι αμέσως. Ούτε κοκκινίλες μείωνε. Δεν μου άρεσε και δεν το προτείνω.
         Τελείωσα μία οδοντόκρεμα από colgate. Μου άρεσε γιατί πρόσφερε λεύκανση μετά από κάθε βούρτσισμα. Καθάριζε πολύ καλά τα δόντια και θα την αγοράσω ξανά σίγουρα.


        Τελείωσα ένα body scrub για ενυδάτωση από Avon με φράουλα. Μυρίζει υπέροχα παγωτό φράουλα, ενυδατώνει την επιδερμίδα πολύ καλά, και παρόλο που έχει ψιλούς κόκκους καθαρίζει την επιδερμίδα καλά. Το χρησιμοποιούσα καθημερινά και μου τελείωσε σύντομα. Μου άρεσε όμως πάρα πολύ κι αν το βρω θα το αγοράσω ξανά.
        Τελείωσα επίσης την κρέμα traumeel. Την χρησιμοποιούσα για τον τραυματισμό του ποδιού μου. Είναι εξαιρετική, δεν αφήνει λιπαρότητα και μπορώ να περπατάω σχεδόν αμέσως.
        Δεν τελείωσα όμως πετάω το Bubbles and butters με άρωμα σοκολάτα. Εάν θέλετε να μάθετε τον λόγο που το πατάω πατήστε εδώ.


        Τελείωσα το αγαπημένο μου αποσμητικό talc sensational από Nivea. Σας έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές, σε αγαπημένα και empties. Κρατάει μακριά την κακοσμία, προσφέρει όμορφο άρωμα που διαρκεί. Το λατρεύω!
        Επιτέλους τελείωσα το silk infusion από CHI. Σας το έδειξα στα non favorites Μαΐου, εδώ.


         Άλλο ένα αποσμητικό που σχεδόν τελείωσα, είναι το invisible for black and white. Στην αρχή νόμιζα ότι κρατάει μακριά την κακοσμία, όμως τις ημέρες που ζέστανε πολύ ο καιρός και ίδρωνα περισσότερο, παρατήρησα ότι μύριζα ελαφρά. Επίσης, δεν είχα προσέξει να αφήνει σημάδια σε ρούχα, δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, όμως μία ημέρα έβαλα μία λευκή μπλούζα για μισή ώρα και την έβγαλα. Και τότε είδα να έχει ένα κίτρινο σημάδι στην περιοχή της μασχάλης. Εννοείται ότι ήταν η μέρα που το πέταξα και δεν το χρησιμοποίησα ξανά. Δεν θα το αγοράσω ποτέ.
        Είδατε στα αγαπημένα Ιουνίου εδώ το serum Magnolia από Κορρέ. Χρησιμοποίησα και την τελευταία σταγόνα. Θα δείτε εδώ την άποψη μου.

        
        Τέλος, έχω την αγαπημένη μου μάσκα optium oil repair από Orzene. Σας την έδειξα κι αυτή στα αγαπημένα Ιουνίου, εδώ.
        Τελείωσα το σαμπουάν Cleo από Fresh Line. Το είχα βρει στο συνδρομητικό κουτί Glowbox. Σας μίλησα αναλυτικά εδώ.
        Και τελευταίο προϊόν είναι ένα bio lip balm από Benecos. Δεν μυρίζει τόσο όμορφα, περιέχει ελιά, shea και jojoba. Αφήνει έντονη λαδίλα στα χείλη, δεν ένιωσα να ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη και τόσο καιρό το είχα στο μπάνιο μου για να το χρησιμοποιώ όταν ήθελα να κάνω scrub χειλιών με την οδοντόβουρτσα. Για αυτή τη δουλειά ήταν πολύ καλό, αλλά γενικά δεν θα το προτιμήσω ξανά.


       Αυτά ήταν τα προϊόντα που θα αποχωριστώ. Εσείς τελειώσατε πολλά προϊόντα αυτό τον μήνα;;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Ποια είναι η δική σας γνώμη;;; Ελπίζω να περνάτε όμορφα!!!

                                                                        Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers