Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Book | "Κλεισμένη πύλη παραδείσου" - Μαρία Τζιρίτα

     Μία πολύ αγαπημένη συγγραφέας που όλα της τα βιβλία τα λάτρεψα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο που να μου αρέσει περισσότερο, είναι η Μαρία Τζιρίτα. Αυτή την περίοδο διάβασα το κλεισμένη πύλη παραδείσου που το είχα αρκετό καιρό στη βιβλιοθήκη μου.


     Περίληψη: "Όταν η Δανάη γνωρίζει τον Ανδρέα, πιστεύει πως ανακάλυψε τον Παράδεισο. Ύστερα από πολλές αποτυχημένες σχέσεις, στα τριάντα τρία της χρόνια βρήκε το άλλο της μισό. Είναι ο πρώτος και μοναδικός άντρας που ερωτεύεται κι αγαπά με τόσο πάθος. Και είναι απόλυτα αμοιβαίο. Δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη. 

     Μέχρι που μια μέρα, μαθαίνει την αλήθεια: είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Γκρεμίζεται ο κόσμος της, παρ' όλα αυτά τον αγαπάει τόσο πολύ, που τον συγχωρεί και συνεχίζει την παράνομη σχέση μαζί του, ελπίζοντας πως σύντομα εκείνος θα χωρίσει και θα μπορούν να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτα τους. 

      Όμως η μοίρα τα φέρνει αλλιώς και μια αναπάντεχη ανατροπή στη ζωή της κοπέλας θα την κάνει να δει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Ξαφνικά θα βρεθεί παγιδευμένη ανάμεσα στο σωστό και το λάθος, το πρέπει και το θέλω.

      Άραγε θα καταφέρει να ανοίξει την κλεισμένη πύλη του Παραδείσου της και να ζήσει με αυτό τον άντρα ευτυχισμένη; Ή μήπως τελικά θα διαπιστώσει πως ο πραγματικός Παράδεισος δεν έχει ποτέ τις πύλες του κλειστές;"


      Η ιστορία είναι ότι η Δανάη από κει που ήταν απογοητευμένη με την ερωτική της ζωή, ξαφνικά αλλάζουν όλα. Περνάνε υπέροχες ημέρες μαζί, εκδρομούλες, κλπ, μέχρι που μαθαίνει την αλήθεια, ότι ο Ανδρέας είναι παντρεμένος κι έχει ένα παιδί. Όσο όμως εμείς διαβάζουμε, είναι σαν να μπαίνουμε εμείς στο δίλημμα να μείνει μαζί του ή να τον χωρίσει;; Κι αφού μείνει μαζί του πως θα συνεχίσει η ζωή τους;; Ειδικά όταν ήταν που έμαθε η Δανάη την αλήθεια και συνέχισε να είναι μαζί του, εκνευριζόμουν με την ροή του βιβλίου, δεν έβλεπα κάποιο ενδιαφέρον θέμα. Μόνο το τέλος του μου άρεσε, που είπα χαλάλι.


      Πάντως, εάν θέλετε να διαβάσετε ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα, που θα σας ταράξει ας πούμε τα νερά, να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, όχι, δεν θα διαβάσετε αυτό. Η συγκεκριμένη συγγραφέας έχει τόσο καλά βιβλία που πιστεύω ότι αυτό ήταν λίγο άτυχο. Φυσικά είναι η δική μου άποψη και θέλω να μάθω την δική σας. Αφήστε μου σχόλιο με τις παρατηρήσεις σας ή εάν έχετε διαβάσει άλλο βιβλίο της συγγραφέας κι όχι αυτό. Εύχομαι να περνάτε όμορφα!!

                                                                          Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers