Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Summer Cherrybox 2016



     Επιτέλους παρέλαβα το δικό μου συνδρομητικό κουτί Cherrybox. Μας είχαν ενημερώσει στο site ότι το κουτί θα περιείχε 6 full size προϊόντα και 2 travel size. Θέλετε να δείτε μαζί μου τι περιείχε το κουτάκι μου;;;;

     Μόλις το άνοιξα είδα την γνωστή καρτούλα που μας ενημερώνει για τα προϊόντα. Περιττό να σας πω ότι μου αρέσει τρομερά το σχέδιο του κουτιού και της κάρτας. Άκρως καλοκαιρινό θέμα.


     Το πρώτο προϊόν που έπιασα είναι το after sun repair gel από Gerovital. Είναι στα 150ml και κοστίζει 10,90€. "Σχεδιασμένο για να ανανεώσει το αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία σε πρόσωπο και σώμα , το after sun repair gel θα ενυδατώσει και θα αναζωογονήσει το δέρμα καταπραΰνοντας γρήγορα τυχόν εγκαύματα ή οποιαδήποτε ενόχληση (κάψιμο, τσούξιμο, τράβηγμα) από την έκθεση στον ήλιο."


      Το επόμενο προϊόν είναι το άρωμα καλοκαιριού baby powder. Είναι στα 15ml και κοστίζει €. Μυρίζει αρκετά έντονα, οπότε πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθώ τα καλοκαιρινά βράδια. "Η βιβλιοθήκη αρωμάτων αποτελείται από περισσότερα 250 διαφορετικά, απλά και οικεία αρώματα εμπνευσμένα από εμπειρίες και αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Για το summer box επιλέξαμε μερικές από τις εκπληκτικές μυρωδιές που διαθέτει η εταιρία, ιδανικές για τις μέρες του καλοκαιριού! Πως θα σας φαινόταν να αρωματιστείτε με καλοκαιρινά coctails όπως Mojito, Sex on the beach, ή το αγαπημένο Pistachio ice cream, το άρωμα της θάλασσας Ocean ή ακόμη και την απόλυτη λατρεμένη μυρωδιά του ταλκ;"


       Στη συνέχεια είδα το Glov Hydro Demaquillage. Το quick treat (που έχω εγώ) κοστίζει 7,90€, το comfort κοστίζει 24,90€ και το on the go κοστίζει 17,90€. Ανυπομονούσα να δοκιμάσω αυτό το προϊόν, οπότε χάρηκα ιδιαίτερα που υπήρχε στο κουτί. "Το θαυματουργό αυτό γάντι αφαιρέι το μακιγιάζ μόνο με τη δύναμη του νερού, χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανέναν αλλό προϊόν! Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για να διορθώσετε το μακιγιάζ σας και να «σβήσετε» οποιαδήποτε ατέλεια ή μουτζούρα στη στιγμή. Εάν το μακιγιάζ σας είναι ελαφρύ, δηλαδή έχετε χρησιμοποιήσει μόνο κραγιόν, μάσκαρα και λίγο ρουζ, με το Glov Quick treat μπορείτε να ξεβαφτείτε μέσα σε δευτερόλεπτα απλά βρέχοντας το με λίγο νερό!"


      Βρήκα επίσης το Sun Kiss body oil spf 15 από Thank You cosmetics. Είναι 100ml και κοστίζει 22€. "Η ειδική έκδοση για το summer cherrybox 2016 περιέχει έλαιο καρύδας , αβοκάντο, ελιάς και ηλίανθου, ενώ είναι ενισχυμένο με καροτέλαιο για τέλειο μαύρισμα. Θα το λατρέψετε γιατί, εκτός από την προστασία από την επικίνδυνη ακτινοβολία του ήλιου, θα προσφέρει ταυτόχρονα στην επιδερμίδα σας έντονα ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες."


     Το πρώτο travel size που είδα στο κουτί είναι το Pure African Shea oil από Saryna Key. Το κουτί περιείχε 10ml, όμως τα 50ml κοστίζουν 29€. "Το λάδι για τα μαλλιά pure african shea oil  περιέχει shea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης, βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού που μαλακώνουν τα μαλλιά. Θα χαρίσει αναζωογόνηση και δύναμη στα μαλλιά σας, που θα τη χρειαστούν για να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού."


     Προτελευταίο full size προϊόν είναι το mouth spray από one drop only. "Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν για την καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος, ανεξαρτήτου αιτίας. Περιέχει 10 ευεργετικά φυσικά αιθέρια έλαια, ανάμεσα στα οποία είναι το φασκόμηλο, ο δυόσμος, το γαρύφαλλο, το θυμάρι, το τεϊόδεντρο και το έλαιο λεμονιού. Τα πολύτιμα αιθέρια έλαια συμβάλλουν σε μια δροσερή αναπνοή για όλη την ημέρα και σε ούλα γερά και προστατευμένα από αιμορραγίες."


     Τελευταίο full size προϊόν είναι το metallic bronze blush από Sunkissed. Η συσκευασία περιέχει 10gr και κοστίζει 8€. "Το bronze blush που βρίσκεται στο κουτί σας θα κάνει το πρόσωπο σας να φαίνεται σαν να έχετε περάσει μία μέρα στην παραλία, μέσα στον ήλιο, χωρίς όμως να το έχετε κάνει! Η μοναδική μίξη των χρωμάτων silver και gold με την κρεμώδη bronze πούδρα, θα δώσει ένα τέλειο σχήμα στα ζυγωματικά σας, αφήνοντας μια μεταλλική νότα στην επιδερμίδα."


     Τελευταίο προϊόν που είναι σε travel size, είναι το Donkey milk serum από AG pharm. Τα 2ml κοστίζουν 2,5€. "Ο ορός με γάλα γαϊδούρας περιέχει πολύτιμα θρεπτικά και προστατευτικά συστατικά και προσφέρει αναγέννηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας σε τέτοιο βαθμό που δε θα το πιστεύετε! Παράλληλα, η υψηλή περιεκτικότητα λισοζύμης προσφέρει έντονα αντιμικροβιακή προστασία στην επιδερμίδα σας, ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος."


      Αυτά περιείχε το δικό μου κουτί. Εσείς το αγοράσατε;;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;;;; Περιμένω τα σχόλια σας!!! Σας φιλώ,

                                                       Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers