Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Review False Lash Wings - L'oreal

       Η σημερινή ανάρτηση αφορά προϊόντα μακιγιάζ, και πιο συγκεκριμένα δύο μάσκαρες της εταιρίας L'oreal. Νομίζω ότι είναι οι πρώτες μάσκαρα της L'oreal που δοκιμάζω. Μου άφησαν άραγε θετική εντύπωση ή μετάνιωσα που τις αγόρασα;;;;; Εγώ τις αγόρασα από το myaroma, όπου συχνά έχει μεγάλες προσφορές στις περισσότερες μάσκαρα της L'oreal.


      Η πρώτη είναι η False Lash Wings Intenza σε μαύρη απόχρωση. Περιέχει 7ml και η διάρκεια ζωής της είναι 6 μήνες. Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό με κοντά τριχάκια. Στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ, όχι για το μήκος που δεν έδινε, αλλά για το έντονο χρώμα που πρόσφερε και την ένταση που είχε το βλέμμα μου. Σας την έδειξα στα αγαπημένα Φεβρουαρίου, εδώ.


     Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ, μόνο αυτήν φορούσα κι ένα διακριτικό κραγιόν και ήμουν έτοιμη. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες δίνει όμορφο αποτέλεσμα, τις διαχωρίζει και δίνει έναν αξιοπρεπή μήκος. Όμως, από τον Φεβρουάριο που την άνοιξα και την χρησιμοποιούσα δεν την χρησιμοποίησα τόσο τον Μάρτιο, ενώ τον Απρίλιο δεν την χρησιμοποίησα καθόλου. Αυτό που με απογοήτευσε ήταν ότι πριν λίγες ημέρες ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ, αλλά είδα ότι έχει σχεδόν στεγνώσει. Πρόσεξα επίσης ότι αφήνει κομματάκια κάτω από τα μάτια. Με απογοήτευσε πολύ που στέγνωσε τόσο σύντομα, ενώ η υποτιθέμενη διάρκεια ζωής της είναι ο διπλάσιος χρόνος από ότι την έχω ανοιχτή. Όσο κι αν μου άρεσε, δεν θα την αγοράσω ξανά.


     Η επόμενη μάσκαρα, είναι η False Lashe Wings. Είναι σε μαύρη απόχρωση, περιέχει κι αυτή 7ml κι 6 μήνες ζωής. Έχει ένα πλαστικό καμπυλωτό βουρτσάκι, κατάλληλο για να "χτενίζει" τις πιο ακριανές βλεφαρίδες που συνήθως δυσκολευόμαστε. Είχα δει σε βίντεο την τοποθέτηση της και μου άρεσε πολύ. Όμως δεν την είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα.


     Την άνοιξα κι αυτήν τον Φεβρουάριο, αλλά επειδή δεν μου άρεσε τόσο το αποτέλεσμα, σκέφτηκα να την αφήσω να στεγνώσει λίγο. Γενικά έχω ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες, με έντονη καμπύλη. Παλαιότερα είχα μεγαλύτερες βλεφαρίδες, όχι πολύ, αλλά πλέον είναι μικρότερες με τάση να έχουν φορά καθόδου, ευθεία προς τα κάτω. Χρησιμοποίησα λοιπόν αυτή που υπόσχεται και το εφέ πεταλούδας, αλλά δεν μου άρεσε. Στο ένα πέρασμα διαχωρίζει τις βλεφαρίδες αλλά δεν προσφέρει όγκο και έντονο χρώμα. Ενώ στο δεύτερο πέρασμα, δίνει πλουσιότερο χρώμα, αλλά κολλάει τις βλεφαρίδες έντονα. Δεν έχω δει να αφήνει κομματάκια, δεν την βρήκα εύχρηστη και δεν την προτείνω. Στις φωτογραφίες παραπάνω, οι δύο πρώτες είναι με ένα πέρασμα ενώ η τρίτη είναι με δύο.

     Αυτά είχα να σας πω εγώ. Εσείς έχετε δοκιμάσει καμία από αυτές;;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια μάσκαρα που να σας άρεσε πολύ και την προτείνετε ανεπιφύλαχτα;;;; Σας φιλώ κι εύχομαι να περνάτε όμορφα!

                                                                    Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers