Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Cherrybox || Vana's bag 3

     Το cherrybox σε συνεργασία με την Βάνα Παπαδοπούλου έφτιαξαν ακόμη ένα κουτί, που αυτή την φορά στέλνετε σε τσάντα-νεσεσέρ. Έχει υπέροχα προϊόντα, μεγάλες συσκευασίες κι εταιρίες πολύ γνωστές. Ας τα δούμε μαζί.


     Το πρώτο προϊόν που ήθελα να δω ποιο άρωμα μου έστειλαν, ήταν το body scrub από Organi Shop της Natura Siberica. Ήταν το μοναδικό προϊόν που δεν ήξερα τι άρωμα περιέχει η δική μου τσάντα. Μου έστειλαν λοιπόν το άρωμα κανέλα και μέλι. Δεν μυρίζει κανέλα, μέλι θα έλεγα, αλλά όταν το δοκιμάσω θα σας πω σίγουρα περισσότερα. "Η φυσική ζάχαρη που περιέχει επαναφέρει άμεσα την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα σαγηνευτικό άρωμα."


    Επόμενο προϊόν ήταν το Sun care oil μαλλιών από Kyana. "Ιδανικό για την προστασία μαλλιών από τον ήλιο, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στην παραλία. Χάρη στη μοναδική του φόρμουλα προσφέρει την απαραίτητη προστασία στα μαλλιά από τη θάλασσα και τις αραιές καιρικές συνθήκες, καθώς και από τις ακτίνες UVA και UVB. Τα ενεργά δραστικά συστατικά του προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών, ενώ οι ενυδατικές του ιδιότητες αναζωογονούν και θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή τους."


    Στην συνέχεια είναι το αγαπημένο μου Daily Cleanser από Youth Lab. Σας έχω μιλήσει αναλυτικότερα εδώ. "Αποτελεί ένα κορυφαίο τζελ καθαρισμού, το οποίο, κατά την επαφή του με το νερό δημιουργεί πλούσιο αφρό, ικανό να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα! Για λιπαρό και μικτό δέρμα δεν καταστρέφει το υδρο-λιπιδικό φίλμ και ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και σμήγματος. Απομακρύνει τέλεια το μακιγιάζ και τους ρύπους ενώ αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό και λείο!"


    Στη συνέχεια είναι ένα travel size προϊόν κι ένα δείγμα. Το ένα είναι το Glycolastic Radiance Renewal mask από Ren. "Η Glycolastic Radiance Renewal mask έρχεται για να ανανεώσει την επιδερμίδα και να τελειοποιήσει εντυπωσιακά το χρωματικό της τόνο, προσδίδοντας παράλληλα εκπληκτική λάμψη και λείανση των ρυτίδων. Το μυστικό της δράσης της κρύβεται στη σύνθεσή της μίγμα γλυκολικού, γαλακτικού, κιτρικού και τρυγικού οξέος από ανανά, φρούτα του πάθους, λεμόνι και σταφύλι δρουν σε συνεργασία με την παπαΐνη από παπάγια καθαρίζοντας το δέρμα σε βάθος και μειώνοντας τους πόρους και τις λεπτές γραμμές. Τα έλαια Ωμέγα 3 και 7 από αρτικό φραγκοστάφυλο θρέφουν, απαλύνουν και διορθώνουν πραγματικά κάθε ατέλεια στο δέρμα."
     Το επόμενο είναι η Hydrabio perfecteur με spf30 από Bioderma. "Χρησιμοποιείται ως primer και αποτελεί μία τέλεια βάση για το μακιγιάζ, καθώς δίνει φωτεινότητα στην επιδερμίδα, λειαίνει τις μικρές ρυτίδες, κρύβει τις ατέλειες ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UV! Αμέσως μετά την εφαρμογή του θα δείτε την επιδερμίδα σας λεία και λαμπερή!"


   Τελευταίο και μοναδικό προϊόν μακιγιάζ είναι το Glow to go illuminator από Beauty Loop. "Οι διαφορετικές χρήσεις του Glow to go illuminator μας βοηθούν να μεταμορφώσουμε το μακιγιάζ μας εύκολα και γρήγορα, με ένα μόνο προϊόν και απλές κινήσεις! Στα ζυγωματικά ως highlighter το εφαρμόζουμε ταμποναριστά, πριν ή μετά την πούδρα εξαιτίας της λεπτής του υφής, χωρίς να κάνει στάμπες. Αναμίξτε με το foundation ή την κρέμα ημέρας για να δώσετε μία διακριτική λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε το ως βάση για την σκιά σας, εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα και απλώνοντας το καλά."


    Αυτά είχε το κουτί μου μέσα. Εσείς αγοράσατε την συγκεκριμένη έκδοση;;; Καλή εβδομάδα σας εύχομαι!! Να περνάτε όμορφα!!

                                                     Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers