Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

'Amazonian Treasures' creamy body scrub - Avon

      Καλοκαιράκι έρχεται, θα βγάλουμε τα μακριμάνικα μας ρούχα και θα φορέσουμε κοντομάνικα και σορτς. Έτσι λοιπόν, εκτός από την διατροφή μας, πρέπει να προσέξουμε την επιδερμίδα μας. Μία σημαντική περιποίηση για το σώμα μας είναι η απολέπιση και η ενυδάτωση.


      Σήμερα όμως θα μιλήσουμε μόνο για απολέπιση, πιο συγκεκριμένα, θα μιλήσουμε για το creamy body scrub Amazonian Treasures με Acai Βραζιλίας και μούρα. Είναι από την σειρά planet spa της Avon. Είναι στα 200ml και συχνά το βρίσκετε γύρω στα 4€.

     Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η υφή του. Είναι αρκετά κρεμώδες με πολύ ψιλούς κόκκους, πολύ πιθανόν να είναι ζάχαρη. Δεν γδέρνει το δέρμα, παρόλο που η συσκευασία λέει να προσέχουμε τις ξηρές περιοχές.
     Το άρωμα του είναι έντονο, βαρύ, όχι τόσο όμορφο, αλλά στο τέλος θύμιζε αρκετά μούρα. Εμένα δεν με ενόχλησε τόσο η μυρωδιά. Ούτως ή άλλως, μόλις ξεβγάλω το σώμα μου, χάνετε και το άρωμα. Όμως το μπάνιο μπορεί να μυρίζει μέχρι να τελειώσω το ντους.

      Συνήθως, τα scrub τα χρησιμοποιούμε μετά από το αφρόλουτρο. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί έτσι. Το χρώμα του όπως είδατε είναι μοβ, κι όσο το απλώνω στο σώμα γίνεται ανοιχτό λιλά. Γενικά το σώμα μου χρωματίζεται. Όταν όμως το ξεβγάζω, πρέπει να "τρίψω" το σώμα μου για να φύγει η χρωματιστή κρέμα. Κι επειδή πρόσεξα ότι τα χέρια μου γίνονται μοβ από την τριβή και ίσως χρωματίζω τις πετσέτες, αποφάσισα πρώτα να κάνω scrub και μετά να πλένομαι. Επίσης, όπου ακουμπήσω γίνεται μοβ, η μπανιέρα θέλει ένα ξεβγαλματάκι μετά. Αυτό θεωρώ και το μόνο αρνητικό.


     Τώρα, σαν αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Δεν γδέρνει την επιδερμίδα, αντίθετα είναι απαλό και φιλικό. Αφήνει απαλό το δέρμα, λείο, για αρκετές ημέρες. Έχω δει τεράστια διαφορά στους μηρούς. Είναι απαλοί σαν μωρού παιδιού. Μου άρεσε πάρα πολύ, και γενικά η σειρά planet spa της Avon είναι εκπληκτική. Θα δοκιμάσω σίγουρα και τα υπόλοιπα body scrubs που έχει.

     Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο;;;; Η κοπέλα που κέρδισε το συγκεκριμένο scrub στον διαγωνισμό θα μας πει την γνώμη της;;; Πείτε μου την γνώμη σας, θα περιμένω τα μηνύματα σας. Σας φιλώ!

                                                                        Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers