Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

First Wrinkles set - Korres Magnolia

     Στην καθημερινή μας ρουτίνα, ξεκλέβουμε λίγα λεπτά για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, σώματος και προσώπου. Σήμερα θα μιλήσουμε για την περιποίηση προσώπου με προϊόντα της εταιρίας Κορρέ.


     Τα προϊόντα αυτά είναι αντιρυτιδική κρέμα ημέρας, αντιρυτιδική κρέμα νύχτας και το serum της ίδιας σειράς. Εγώ τα είχα αγοράσει σε σετ από online φαρμακείο με δύο προϊόντα, περίπου στην τιμή των 15€. Η κανονική τους τιμή μεμονωμένα είναι για το κάθε προϊόν πάνω από 20€.

      Πρώτα θα σας μιλήσω για τον ορό και τι υπόσχεται ότι κάνει. Υπόσχεται λοιπόν, ότι είναι ένας εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός με τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος που ενυδατώνει βαθιά, αυξάνει την ελαστικότητα, επισκευάζει τις λεπτές γραμμές και τις μόνιμες ρυτίδες. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φλοιού μανόλιας, βιταμίνη C και μαύρη βρώμη, βελτιώνει αισθητά την υφή του δέρματος και προσφέρει ανώτερη αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις βαθιές ρυτίδες.


      Καταρχήν είναι λεπτόρρευστος, με ένα πάτημα της αντλίας η ποσότητα είναι αρκετά ικανοποιητική για να το απλώσω σε όλο το πρόσωπο και λαιμό. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα αρκετά ενυδατωμένο χωρίς να έχει κολλώδη υφή. Δεν τον χρησιμοποιούσα όμως τα πρωινά, περισσότερο επειδή δεν είχα χρόνο να περιμένω να απορροφηθεί ο ορός, μετά η κρέμα, μετά η αντηλιακή και μετά να βαφτώ. Τον χρησιμοποιούσα το βράδυ για να δράσει σε βάθος.

     Η κρέμα ημέρας υπόσχεται: εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φλοιού Μανόλιας και βιταμίνη E που διεγείρουν την φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε χρόνιες φλεγμονές, με πρωταρχική επιταχυντή γήρανσης. Είναι ελαφριά η υφή της, απορροφάται γρήγορα όσο μία απλή κρέμα, δεν έχει spf, αλλά συνειδητοποίησα ότι εμφανίζω λιπαρότητα στην ζώνη Τ πιο έντονα από άλλες κρέμες.


    Η κρέμα νύχτας υπόσχεται: εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φλοιού μανόλιας και υαλουρονικό οξύ που διεγείρουν την φυσική άμυνα της επιδερμίδας ενάντια σε χρόνιες φλεγμονές, με πρωταρχική επιταχυντή γήρανσης. Είναι μία παχιά κρέμα, πολλές φορές την χρησιμοποιώ ως μάσκα με πιο παχιά στρώση στο πρόσωπο μου, είναι το αγαπημένο μου προϊόν της σειράς και αγαπώ πολύ να το χρησιμοποιώ.

      Συνολικά λοιπόν με αυτά τα προϊόντα, είδα με τον καιρό ότι το δέρμα μου είναι αρκετά λείο, ελαστικό και ενυδατωμένο. Όσα σημάδια από ακμή ή σπυράκια είχα πλέον έχουν εξαφανιστεί τελείως και η μόνη δυσχρωμία του προσώπου μου είναι οι φακίδες και οι πανάδες. Δεν εμφανίζω σπυράκια, ακόμη και τις ημέρες του μήνα που η περίοδος μας θα κάνει την εμφάνιση της, εγώ έχω καθαρό πρόσωπο. Γενικά μου έκατσαν πολύ καλά, δεν βαραίνουν το πρόσωπο μου, έχω δει αρκετά μεγάλη διαφορά τόσους μήνες που τα χρησιμοποιώ.

      Δεν έχω κάποιο αρνητικό να πω, παρόλ' αυτά, δεν έχω ρυτίδες, μόνο μία μικρή δίπλα στο χείλος μου. Θεωρώ ότι δεν έχει αποκατασταθεί όπως υπόσχεται η εταιρία, όμως πιστεύω ότι δεν είναι τόσο ευδιάκριτη. Νομίζω ότι έχει απαλύνει αρκετά το "κόψιμο" της. Ίσως μία κοπέλα με πιο έντονα σημάδια να μπορεί να μας πει την δική της εμπειρία.

     Εγώ πιστεύω ότι αξίζει πολύ η σειρά αυτή, αλλά εάν κάποια δεν ήθελε να ξοδέψει τόσα χρήματα για όλη την σειρά, τότε θα της πρότεινα την κρέμα νύχτας. Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική κρέμα αυτή που χρησιμοποιούμε το βράδυ και η πιο δραστική. Εσείς έχετε δοκιμάσει την συγκεκριμένη σειρά;;;;; Ποια είναι η γνώμη σας;;;;;

                                                                 Κωνσταντίνα

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers