Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Face Care "Himalaya"

     Όταν κάποιος δει την λέξη Himalaya αυτό που θα σκεφτεί φυσικά είναι το βουνό. Ποιος θα σκεφτεί ότι υπάρχει εταιρία καλλυντικών που ονομάζεται έτσι;;; Να σας πω την αλήθεια δεν γνώριζα την εταιρία μέχρι που σε κάποιο online φαρμακείο βρήκα τρία προϊόντα περιποίησης προσώπου σε πολύ καλή προσφορά και είπα να την δοκιμάσω.


     Το σετ που αγόρασα εγώ είχε μέσα ένα καθαριστικό προσώπου, μία μάσκα κι ένα scrub. Τα είχα αρκετό καιρό στο ράφι με τα άπιαστα προϊόντα και δεν θυμάμαι από που τα αγόρασα ακριβώς, όμως μπορείτε να τα βρείτε στο pharmacy4u, tofarmakeiomou, pharmshop. Στις πληροφορίες πίσω από τις συσκευασίες μας ενημερώνει για την εταιρία ότι: Η σειρά καλλυντικών προϊόντων Himalya Herbals περιλαμβάνει φυσικά, αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα που χρησιμοποιούν ειδικά βότανα επιλεγμένα προσεκτικά από την φύση. Τα προϊόντα αυτά επαναφέρουν αποτελεσματικά την φυσική υγεία και ζωντάνια της επιδερμίδας μας, συνδυάζοντας τις καλύτερες φυτικές συνταγές με την μακροχρόνια επιστημονική έρευνα.  Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία πατήστε εδώ. Για όλα τα προϊόντα υπόσχεται ότι είναι 100% ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, χωρίς σαπούνι, δερματολογικά ελεγμένα, υποαλεργικά, κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

     Θα πάρω τα προϊόντα με την σειρά, όπως τα χρησιμοποιώ στην επιδερμίδα μου. Πρώτα καθαρίζω το πρόσωπο μου με το gel καθαρισμού προσώπου. Είναι για κανονικά έως λιπαρά δέρματα, υπόσχεται ότι καθαρίζει και περιποιείται την επιδερμίδα του προσώπου και την αφήνει καθαρή χωρίς προβλήματα. Οι οδηγίες χρήσεις είναι απλές και συνηθισμένες. Σε βρεγμένη επιδερμίδα απλώνουμε το καθαριστικό, αλλά αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών.


     Εγώ το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ καθημερινά. Είναι ένα πηχτό gel που δεν λιώνει με το νερό, δεν κάνει αφρό, όμως καθαρίζει την επιδερμίδα από ρύπους, λιπαρότητα και σπυράκια. Δεν κρατάει μακριά την λιπαρότητα όλη την ημέρα, αλλά για αρκετές ωρίτσες. Μακιγιάζ δεν αφαιρεί εύκολα και το αποφεύγω για τέτοια χρήση. Αφήνει όμως την επιδερμίδα ενυδατωμένη με την υφή που αφήνουν οι gel κρέμες εάν γνωρίζετε. Επίσης, στην αρχή χρησιμοποιούσα άλλο καθαριστικό για τα μάτια, όμως κάποια στιγμή ξεχάστηκα και το χρησιμοποίησα, και δεν έπαθα τίποτα, οπότε το χρησιμοποιώ πλέον σε όλο το πρόσωπο και μάτια καθημερινά. Δεν εμφάνισα ιδιαίτερα σπυράκια όσο χρησιμοποιούσα αυτή την σειρά, οπότε είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το συγκεκριμένο gel.

     Το scrub προσώπου, είναι με καρύδι και φύτρο σιταριού. Υπόσχεται απολέπιση και καθαριότητα της επιδερμίδας. Σε βρεγμένη περιοχή απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις κάνοντας μασάζ το scrub, αποφεύγοντας τα μάτια. Όλη η σειρά είναι για κανονική έως λιπαρή επιδερμίδα.


     Είναι σε πολύ πηχτή μορφή κρέμας, με πολύ ψιλούς κόκκους που δεν διαλύονται, αλλά είναι σχετικά αραιοί. Είναι για ήπιο καθαρισμό πιστεύω ή για ευαίσθητα δέρματα. Κατά την γνώμη μου, οι λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται βαθύτερο καθαρισμό. Εγώ το βρήκα αρκετά συνηθισμένο scrub, δεν είδα κάποια διαφορά από όσα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, αλλά εκτός αυτού, εγώ προτιμώ πιο χοντρούς κόκκους.

     Τέλος, η μάσκα της ίδιας σειράς είναι με ινδική πασχαλιά και τουρμερικό για βαθύ καθαρισμό, αναζωογόνηση και χωρίς προβλήματα επιδερμίδα. Εφαρμόζουμε σε καθαρή επιδερμίδα ομοιόμορφα σε πρόσωπο και λαιμό. Την αφήνουμε να στεγνώσει για 10-15 λεπτά και την αφαιρούμε με βρεγμένο πανί. Μετά πλένουμε το πρόσωπο μας με δροσερό νερό.


     Καταρχήν, η μάσκα έχει πολύ ψιλούς κόκκους μέσα, δεν ξέρω εάν κάνει κάποια απολέπιση εάν δεν χρησιμοποιήσω scrub, όμως εάν η στρώση που απλώσω στο πρόσωπο είναι λεπτή, τότε θα στεγνώσει η μάσκα σε 5 λεπτά. Είναι τύπου άργιλου, αλλά λίγο πιο ήπιο. Θεωρώ ότι έκανε αρκετή δουλειά με τα μηδαμινά σπυράκια που τυχόν εμφάνισα και τα ξέραινε αρκετά γρήγορα, δεν είδα κάποια διαφορά με το σμήγμα, όμως έβλεπα τον χρωματικό τόνο του προσώπου μου πιο ομοιόμορφο.

     Η συνολική μου άποψη είναι μέτρια, πρώτον γιατί το άρωμα τους είναι απαίσιο και πολύ έντονο, δεν είδα να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο που δεν κάνουν άλλα προϊόντα, αλλά όσο χρησιμοποίησα αυτή την σειρά δεν εμφάνισα σπυράκια, ίσως εμφάνισα δύο στις 20 μέρες που τα χρησιμοποιώ. Παρόλο που τις ημέρες της περιόδου συνήθως εμφανίζονται κάποια σπυράκια, εγώ δεν είδα κανένα.

    Δεν νομίζω να τα αγοράσω ξανά, θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερα προϊόντα που ανά διαστήματα σας έχω δείξει. Πείτε μου όμως εάν εσείς τα δοκιμάσατε κι εάν σας άρεσαν. Εάν γνωρίζατε αυτή την εταιρία ή την μάθατε σήμερα. Σας εύχομαι καλή εβδομάδα με υπομονή, δύναμη και χαμόγελο.

                                                            Φιλιά πολλά,
                                                                    Κωνσταντίνα

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers