Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Review mascara | Make up Forever Vs Korres

     Το σημερινό post έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα δούμε δύο μάσκαρες οικονομικής και ακριβής εταιρίας, να ανταγωνίζονται για το ποια είναι καλύτερη από την αλλή.


    Η πρώτη μάσκαρα είναι η Smoky Extravagant από Make up for ever. Έχει τρίχινο βουρτσάκι, πολύ μεγάλο, αλλά ξεκινάει πολύ λεπτό και καταλύγει μεγάλο για να πιάνει τις βλεφαρίδες από την ρίζα και να τις ξεχωρίζει. Εγώ δεν συμπαθώ τα τρίχινα βουρτσάκια, πιστεύω ότι στις δικές μου βλεφαρίδες απλά δεν κάνουν τίποτα άλλο από να τις κολλάνε. Όμως, η συγκεκριμένη μάσκαρα με εξέπληξε ευχάριστα από την πρώτη κιόλας χρήση.


   Ο λόγος;;; Δίνει έντονο μαύρο χρώμα, προσφέρει καμπυλότητα και εφέ βεντάλιας. Δίνει όγκο και μήκος, ενώ όπως είπα νωρίτερα, "γραπώνει" τις βλεφαρίδες από τις ρίζες με αποτέλεσμα να δίνει την ψευδέσθηση του eyeliner.  Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ! Δεν λερώθηκα σχεδόν καθόλου παρόλο τον όγκο του βουρτσακιού. Το αποτέλεσμα που βλέπετε είναι με ένα πέρασμα και παρέμεινε ακριβώς έτσι μέχρι που το αφαίρεσα εγώ. Δεν προτείνω με την συγκεκριμένη μάσκαρα να βάζετε δεύτερη στρώση, γιατί κολλάει τις βλεφαρίδες, κι αφήνει κομματάκια. Μπορείτε να την βρείτε σε μικρό μέγεθος γύρω στα 10€ στα Sephora. Πιστεύω ότι αξίζει και την προτείνω σίγουρα!




   Επόμενη μάσκαρα είναι η Professional Volume black Volcanic Mineral, έχει κι αυτή μεγάλο, τρίχινο βουρτσάκι. Σας την είχα δείξει σε κάποιο non favourite month, ήταν πολύ υγρή που δεν πρόσφερε τίποτα στις δικές μου βλεφαρίδες, όμως αφού πέρασε αρκετός καιρός, σκέφτηκα να την δοκιμάσω ξανά για να κάνω ένα πιο ολοκληρωμένο review. Η αλήθεια είναι ότι δεν μετανιώνω με αυτή την επιλογή, μου άρεσε αρκετά το αποτέλεσμα που πρόσφερε αυτή την περίοδο.


    Με ένα πέρασμα είναι το αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω. Προσφέρει καμπυλότητα, όγκο, μήκος, έντονο χρώμα και καλό διαχωρισμό. Κρατάει το αποτέλεσμα της πολλές ώρες, δεν έχω δει μέχρι τώρα να αφήνει κομματάκια κάτω από τα μάτια, αλλά λερώνομαι πολύ με κάθε χρήση. Σίγουρα μου άρεσε, θεωρώ ότι είναι ένα τσακ λιγότερο καλή από της make up forever, αλλά ανάλογα την οικονομική δυνατότητα του κάθενος μπορεί να επιλέξει όποια του αρέσει.


    Ανάλογα με τις φωτογραφίες που βλέπετε τις μάσκαρες φορεμένες, εσείς ποια θα επιλέγατε;;; Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές;;; Περιμένω τα δικά σας σχόλια και τις δικές σας απόψεις!!

                                                            Φιλιά πολλά,
                                                                    Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers