Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Review Lip Stains lipsticks | Sephora

    Το σημερινό θέμα της ανάρτηση είναι κάποια πολυσυζητημένα προϊόντα εδώ και πάρα πολύ καιρό, που οι περισσότερες τα αγάπησαν, και κάποιες τα μίσησαν. Τα προϊόντα αυτά δεν είναι άλλα από τα lipstains των Sephora.


    Εγώ τα απέκτησα τέλος του 2015, κι η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντευόμουν να τα αποκτήσω στην κανονική τους τιμή λόγω των δύο απόψεων. Τελικά, το σωτήριο site των Sephora που μας δίνει την δυνατότητα να παραγγείλουμε από όπου κι αν κατοικούμε, είχε προσφορά στα προϊόντα των sephora κι έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα κραγιόν.


    Όσες δεν γνωρίζετε, είναι κραγιόν σε κρεμώδη μορφή, απλώνονται με απλικατέρ σαν lipgloss και μόλις στεγνώσουν γίνονται ματ. Όπως είπα νωρίτερα οι απόψεις διίστανται, κι εγώ θα μιλήσω για την δική μου εμπειρία και άποψη.


    Στα δικά μου χείλη, απλώνονται σαν βελούδο, δεν κάνουν κομματάκια, δεν μαζεύουν στις λεπτές γραμμές, δεν θρυμματίζονται στο κέντρο των χειλιών μετά από λίγες ώρες, δεν φεύγει από τα χείλη μόλις φάω ή πιω κάτι, αντίθετα, το κραγιόν μένει στη θέση του όλη μέρα κυριολεκτικά, μέχρι σήμερα, κανένα από τα συγκεκριμένα κραγιόν δεν έφυγε από τα χείλη σε λιγότερο από 8 ώρες. Δεν μπορώ να πω ότι ξεραίνει τα χείλη ιδιαίτερα, εγώ απλά τα νιώθω λίγο πιο στεγνά, μόνο αυτό.

 
 

    Όπως ήδη είδατε παραπάνω, έχω 6 αποχρώσεις, 03, 05, 06, 09, 10, 13. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με όλα τα κραγιόν, η απόδοση τους είναι υπέροχη, απλώνονται πανεύκολα, ακόμη κι αν περάσω δύο στρώσεις χρώμα δεν θα φαίνεται σαν μπάλωμα στα χείλη, αλλά σίγουρα θέλουν πολύ προσοχή κατά την τοποθέτηση τους, γιατί εάν ξεφύγει το χρώμα έξω από τα χείλη δεν θα καθαρίσει εύκολα.

 
 

    Η τελική μου άποψη;;; Εάν μου τελειώσουν σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά. Τα εγκρίνω και τα προτείνω 100%. Εσάς πως σας φαίνονται οι αποχρώσεις;;; Έχετε δοκιμάσει κραγιόν αυτής της σειράς;;;;

                                                           Φιλιά πολλά,
                                                                  Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers