Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Eyebrows Routine | Sephora & Essence

     Ένα μεγάλο πρόβλημα πολλών γυναικών είναι τα φρύδια τους. Είτε είναι αραιά, είτε είναι πολύ λεπτά, είτε δεν έχουν σχήμα. Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα φρυδιών που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αυτό το μήνα.


     Πρώτο είναι το Brow Thickener στην απόχρωση 02 medium brown από τα Sephora. Εγώ το αγόρασα από το site τους, κόστιζε περίπου 11€, αλλά εγώ το βρήκα σε προσφορά σχεδόν στην μισή τιμή. Δεν είχα δει ότι είναι σκιά, απλά το έβαλα στο καλάθι μου. Όταν το παρέλαβα φυσικά απογοητεύτηκα, αλλά το χειρότερο είναι ότι στο καπάκι έχει μία μπίλια που κάνει θόρυβο με την κίνηση. Είναι πάρα πολύ σπαστικό!!


    Όσον αφορά το προϊόν σαν δράση, μπορώ να πω ότι εξεπλάγη. Διαμορφώνει τα φρύδια όσο τη χτίζω, αλλά δυστυχώς αφήνει πολλά υπολείμματα σκιάς. Γενικά, όταν βάφω τα φρύδια μου, προτιμώ να χρησιμοποιώ ένα μικρό καθρεφτάκι τσέπης για να βλέπω τις λεπτομέρειες. Την πρώτη φορά λοιπόν που το χρησιμοποίησα, είδα γεμάτο σκιά όλο το καθρεφτάκι και το χέρι μου. Ευτυχώς δεν είχα λερωθεί στο υπόλοιπο πρόσωπο. Κατά τα άλλα, έχει πολύ καλή διάρκεια, όσο κι αν τρίψω τα φρύδια μου το χρώμα μένει εκεί, ίσως λίγο πιο αχνό, αλλά έντονο. Κι επειδή είναι σκιά δεν κρατάει τα φρύδια σταθερά. Θέλει οπωσδήποτε ένα gel.


    Για gel χρησιμοποιούσα το lash & brow gel mascara της essence. Το είχα καιρό στη συλλογή μου, αλλά δεν το είχα χρησιμοποιήσει πολύ. Δεν μου γέμιζε το μάτι. Εγώ το είχα αγοράσει από το beautyaz, κόστιζε περίπου 3€.


    Παραδόξως, όταν το φοράω, τα φρύδια μου φαίνονται άκρως φυσικά, σαν να μην φοράω κάποιο gel. Τα κρατάει στην θέση τους όλη την ημέρα, σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο άγριες οι τριχούλες, ούτε με τραβάνε όταν περνάω το gel από τα φρύδια. Όταν ακουμπάω τα φρύδια μου δεν χαλάει ο σχηματισμός που δίνω, και γενικά έχω λατρέψει αυτό τον συνδυασμό.


    Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;;; Πείτε μου ποια προϊόντα χρησιμοποιείτε στην ρουτίνα σας και ποια έχετε ξεχωρίσει. Καλό σαββατοκύριακο σας εύχομαι!!

                                                       Φιλιά πολλά,
                                                         Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers