Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

"Power Pout" Colour Intense Tint & Lip Balm - MUA

    Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει πολύ στην μόδα τα lip tint, όπου είναι τύπου κραγιόν 2 σε 1. Δηλαδή έχει χρώμα όπως το κραγιόν, αλλά είναι πολύ ενυδατικό σαν lip balm. Στη χρήση είναι πολύ βολικά λόγω της μορφής μολυβιού που είναι και είναι άκρως βολικά για να τα έχουμε πάντα μαζί μας.


   Σήμερα λοιπόν, θα σας μιλήσω για δύο τέτοιου είδους προϊόντα από την Make Up Academy. Τα είχα πάρει πέρυσι νομίζω, αλλά δεν τα είχα χρησιμοποιήσει και πολύ, όμως τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ το ένα από αυτά αρκετά συχνά. Είναι λοιπόν της σειράς Power Pout κι έχω τις αποχρώσεις Broken Hearts και Irreplaceable.


   Μόλις τα ανοίξετε θα μυρίσετε μία ελαφριά μυρωδιά μέντας, που όμως δεν προσφέρει κάποιο κάψιμο ώστε να κάνει τα χείλη πιο ζουμερά. Είναι αρκετά ενυδατικά σαν να έχετε βάλει lip balm με χρώμα. Εγώ τα νιώθω πολύ ελαφριά στα χείλη και πίστευα ότι δεν θα έχουν διάρκεια, οπότε δεν τα χρησιμοποιούσα πολύ, ίσα ίσα για να πάω για ψώνια ή για κάποιες δουλειές που δεν θέλουν πολύ χρόνο.


    Δυστυχώς έκανα λάθος που δεν τα χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. Καταρχήν, τα χείλη μου ήταν υπέροχα απαλά, χωρίς να νιώθω ότι φοράω κάτι, σταδιακά έφευγε το χρώμα χάνοντας την λάμψη του κι αφήνοντας ένα ελαφρύ χρώμα στα χείλη. Δεν θα πω ότι είχε την τέλεια διάρκεια, αλλά είχε αρκετά μεγάλη. Έμενε σαν stain στα χείλη. Βέβαια, εγώ όταν έτρωγα κάτι, έτρωγα προσεκτικά κι έτσι δεν έφευγε τελείως από τα χείλη.

    Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Εσείς έχετε δοκιμάσει τα συγκεκριμένα tint;;; Περιμένω τις απόψεις σας!!

                                                                             Φιλιά πολλά,
                                                                                    Κωνσταντίνα
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers