Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

2015 Was... - Tag

       Μιλήσαμε για τα αγαπημένα προϊόντα του 2015 εδώ, κάναμε μία ανασκόπηση στις δημοφιλέστερες αναρτήσεις του έτους εδώ, και τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε την μεγαλύτερη και ίσως σοβαρότερη ανασκόπηση του έτους, της ζωής μας. 

      Δύο πολύ γλυκά κορίτσια που θα τα αγαπήσετε εάν δεν τα γνωρίζετε ήδη, δύσκολο όμως, η Stroumfita Smurf και η histoires de roses, με έκαναν tag στο 2015 was. Θέλω να τις ευχαριστήσω ιδιαίτερα που με σκέφτηκαν και με συμπεριέλαβαν, κι εσείς να πατήσετε τα ονόματα τους για να μεταφερθείτε στο blog τους και να δείτε τις δικές τους ανασκοπήσεις. 

     1. Τι έκανες το 2015 που δεν είχες ξανακάνει ποτέ;

  Μπήκα εφορευτική επιτροπή τον Σεπτέμβριο. Ήταν μία εμπειρία που ήθελα να ζήσω, κι ήμουν πολύ τυχερή γιατί βγάλαμε τα αποτελέσματα πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να φύγουμε πριν τις 9.30 από το εκλογικό κέντρο.

     2. Κράτησες τους στόχους που είχες βάλει πέρυσι; Θα βάλεις καινούριους φέτος;

  Μου αρέσει ο προγραμματισμός, αλλά δεν μου αρέσει να βάζω στόχους. Νιώθω ότι πιέζομαι να τους φέρω εις πέρας, δυσανασχετώ και τους παρατάω, οπότε πλέον έχω σταματήσει να βάζω στόχους πολλά πολλά χρόνια πριν. Ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!

      3. Ποιες χώρες επισκέφτηκες το 2015;

   Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό ήταν το 2015 και πήγα στην Κύπρο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα ήθελα να πάω και το θεωρούσα λίγο δύσκολο να συμβεί. Πολύ στενάχωρα, πολύ κλάμα με την ιστορία τους. Πραγματικά μαύρισε η καρδιά μας, αλλά ήμουν τυχερή που είδα τόσα μέρη εκεί. 

                                                        Στρατιωτικό κοιμητήριο Κύπρου

      4. Τι θα ήθελες να κάνεις το 2016 που υστερούσε το 2015;

    Περισσότερη μάθηση. Γενικά κυνηγάω το αντικείμενο των υπολογιστών, έχω πάρει 3-4 πιστοποιήσεις, αλλά για προσωπικούς λόγους είχα σταματήσει το 2015. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό το κομμάτι, παρόλο που το αγαπούσα, αλλά πλέον ξεκίνησα να ασχολούμαι δυναμικά κι εύχομαι να μην σταματήσει σύντομα. 

       5. Ποιες ημερομηνίες θα σου μείνουν αξέχαστες για το 2015 και γιατί;

    Έχω πολλές να σκεφτώ, θλιβερές και ευχάριστες, όμως θα σας πω την ωραιότερη που είχα. 24 Μαΐου είχα την τιμή να βαφτίσω ένα γλυκύτατο αγοράκι. Ήταν η ομορφότερη ημέρα του χρόνου για εμένα. 


        6. Ποια ήταν η μεγαλύτερη κατάκτηση σου το 2015;

     Που βρήκα την ψυχική μου ηρεμία. Την είχα χάσει αρκετό καιρό πριν για διάφορους προσωπικούς λόγους, και με όλες αυτές τις δυσκολίες που περνάμε είναι αυτονόητο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά το 2015 ήταν κατά κάποιον τρόπο επουλωτικό για τη ζωή μου.

       7. Ποια είναι η μεγαλύτερη αποτυχία για το 2015; 

     Αποτυχία είναι μία βαριά λέξη νομίζω. Πιστεύω ότι καθημερινά κάνουμε ΛΑΘΗ, μικρά ή μεγάλα. Δεν θεωρώ όμως ότι κάποιο από αυτά είναι αποτυχία και δεν θυμάμαι να σας πω κάποιο περιστατικό. 

      8. Τι αγόρασες και το χάρηκες πιο πολύ;

   Το laptop μου. Φυσικά είναι άκρως απαραίτητο στις μέρες μας, κι ακόμη περισσότερο για να ασχολούμαι με το blog.

      9. Που πήγαν τα περισσότερα χρήματα σου;

    Στα καλλυντικά. Το 2015 ξόδεψα πολλά χρήματα για προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης.

    10. Τι σε ενθουσίασε περισσότερο;

   Ανά διαστήματα υπάρχουν πολλά πράγματα που με ενθουσιάζουν. Γενικά, ανάλογα με την διάθεση μου υπάρχουν διαφορετικά θέλω. Το 2015 με ενθουσίασε η φωτογραφία με το κινητό (με την φωτογραφική μηχανή είναι μόνιμος ο ενθουσιασμός μου), οι ώρες που έπαιζα τέννις (είτε έχανα είτε κέρδιζα), κι άλλα πολλά σίγουρα που τώρα δεν θυμάμαι.

    11. Ποιο τραγούδι θα σου θυμίζει το 2015;

   Παραδόξως, δεν έχω κάποιο τραγούδι που να μου θυμίζει το συγκεκριμένο χρόνο. Νομίζω ήταν ένας χρόνος σκέψης περισσότερο κι όχι διασκέδασης.

    12. Σε σύγκριση με το 2015 το 2016  τέτοιο καιρό είσαι: α) πιο χαρούμενη ή πιο λυπημένη; β) πιο αδύνατη ή πιο παχιά ; γ) πιο πλούσια ή πιο φτωχιά ; 

   Όπως η κάθε ημέρα μας προσφέρει πολλά συναισθήματα, έτσι κι ο χρόνος εναλλάσσει τα πάντα. Τέτοια περίοδο δεν ήμουν χαρούμενη ούτε λυπημένη, αισιόδοξη ήμουν και στεναχωρημένη. Δεν ξέρω εάν ήμουν πιο αδύνατη, αλλά τα οικονομικά μου είναι πιο χάλια από πριν. 

    13. Τι θα ήθελες να κάνεις περισσότερο και τι λιγότερο;

   Θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο για το blog μου, περισσότερο χρόνο για εμένα και λιγότερο για όσα πρέπει ή θέλουν οι άλλοι. 

    14. Ποια ήταν η αγαπημένη σου ταινία για το 2015;

   Μία ταινία που μου άρεσε πολύ και μου έρχεται πρώτη στο μυαλό, είναι το "Περιπέτεια στο Αιγαίο" με πολλούς γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς. Η παραγωγή νομίζω δεν είναι ελληνική, αλλά πραγματικά αξίζει να τη δείτε. 



     15. Τι έκανε το 2015 ξεχωριστό; 

   Ότι βάζουμε άλλον έναν χρόνο στην πλάτη και είμαστε καλά, τόσο εμείς όσο και οι αγαπημένοι μας άνθρωποι.  

     16. Ποιο ήταν το fashion concept σου; 

   Όπως ακριβώς ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. Απλό, λιτό κι απέριττο.

     17.  Τι σε κράτησε στα λογικά σου;

   Νομίζω ότι το περιβάλλον γύρω μας είναι αυτό που σου δίνει το χέρι για να σωθείς, ή σε σπρώχνει για να χαθείς. Οπότε θα πω οι άνθρωποι μου!

     18. Ποιο πολιτικό γεγονός σε αναστάτωσε; 

   Η αλήθεια είναι ότι το 2015 είχαμε πολλά γεγονότα, όμως όσο αμέτοχη είμαι στη ζωή, τόσο αμέτοχη θα μείνω και στο blog. 

     19. Ποιος σου έλειψε;

   Δεν θα πω ότι μου έλειψε κάποιος συγκεκριμένος, περισσότερο μου λείπουν στιγμές, όμορφες στιγμές που πέρασαν και δεν γυρίζουν πίσω.

     20. Πες μας ένα μάθημα για το 2015.

   Μην έχουμε τίποτα δεδομένο. Μία στιγμή γίνεται η αιτία για πολλά κακά. Είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάμε!

     21. Ποιοι στίχοι τραγουδιού θα σου θυμίζουν το 2015;  

    Όπως είπα και πιο πριν, δεν έχω κάποιο  τραγούδι που να μου θυμίζει το 2015. Γενικά αυτό το χρόνο δεν κόλλησα θετικά ή αρνητικά με κάποιο τραγούδι, οπότε δεν έχω κάποιους στίχους που να μου θυμίζει το 2015.

      Και κάπου εδώ τελείωσε το tag.  Θα κάνω κι εγώ με τη σειρά μου tag τα παρακάτω blog:
- http://karamellamou.blogspot.gr/
-  http://demysbeautynews.blogspot.gr/
-  http://whathappensnowat.blogspot.gr
- http://www.inmarysmakeup.com/
- http://chubbycheeks07.blogspot.gr/
- http://www.beautymaniac.gr/
- http://crazyjazzy.blogspot.gr/
-  http://haramake-up.blogspot.gr/
-  http://martinakappa.blogspot.gr/
-  http://womensstuff83.blogspot.gr/
-  http://mynonboringworld.blogspot.gr/
-  http://tzotzo164.blogspot.gr/
-  http://mycolorsecrets.blogspot.gr/
-  http://mikelasbeauty.blogspot.gr/

     Εύχομαι ο νέος μήνας να είναι ομορφότερος από τον Ιανουάριο και η νέα εβδομάδα που έρχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, με θετική σκέψη, υπομονή και χαμόγελο! Φιλιά πολλά!!

                                                Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers