Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Project Pan #2 - 2nd Update

     Επιτέλους, ο σκοπός μου να τελειώσω κάποια προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης έχει αποτελέσματα. Έχω επιλέξει ήδη ποια προϊόντα θέλω να τελειώσω όσο περνάει ο καιρός, αλλά δεν θέλω να φορτώνω πολύ το project pan, διότι το περιθώριο των δύο μηνών μου φαίνεται λίγο. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και τελειώνουν τα προϊόντα, ανανεώνονται με νέες επιλογές, αλλά κι όταν περάσει το χρονικό όριο που έβαλα στον εαυτό μου για να τελειώσω τα προϊόντα, σίγουρα θα υπάρξει νέο project pan. Ας δούμε την πρόοδο μου μέχρι τώρα.


      Όσες παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μου, θα έχετε δει ήδη στο empties post του Οκτωβρίου εδώ, δύο προϊόντα που είχα στο προηγούμενο project pan, εδώ. Μιλάω για την κολόνια Miss O της Oriflame. Την τελείωσα σχετικά γρήγορα, διότι είχε αρχίσει να χάνει την ένταση του αρώματος της, με αποτέλεσμα να την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Στη θέση της έβαλα το body splash Galatea από Fresh Line. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά όλο τον Σεπτέμβριο, όμως εμένα το άρωμα του δεν με κέρδισε τόσο. Παρόλ' αυτά, αρκετές φίλες μου μιλούσαν θετικά όποτε το μύριζαν επάνω μου, οπότε θα το χρησιμοποιήσω μέχρι τέλους. Ήδη βλέπετε πόσο πολύ το χρησιμοποίησα αυτό το λίγο διάστημα των 15 ημερών.



      Ακόμη ένα προϊόν που τελείωσα είναι το άρωμα τύπου Hypnotic από Dior. Δυσκολεύτηκα πολύ να το τελειώσω, πρώτον, επειδή έτρεχε περισσότερη ποσότητα απ' ότι χρειαζόταν και λέρωνε τα ρούχα και δεύτερον, επειδή η μυρωδιά του είχε την μυρωδιά του οινοπνεύματος. Στη θέση του έβαλα την BB της bioten. Είναι μία αγαπημένη BB cream που λατρεύουμε πολλές. Ο λόγος που την επέλεξα είναι ότι έχω πολλές BB και CC creams που είναι ανοιχτές και δεν προλαβαίνω να τις χρησιμοποιώ όλες. Θέλω να τελειώσω κάποιες κι έτσι επέλεξα την πιο παλιά. Την έχω πάνω από ένα χρόνο και δεν θέλω να λήξει και να την πετάξω. Μου αρέσει αρκετά και την χρησιμοποιώ. Δεν βλέπετε όμως βελτίωση της συγκεκριμένης λόγω του ότι δεν χρειάζομαι πολύ ποσότητα για να τοποθετήσω στο πρόσωπο μου, με αποτέλεσμα να μην γίνεται εμφανές η ποσότητα κατανάλωσης.


      Θα συνεχίσω με το Guava lipstick 17 Pink του Κορρέ. Δεν το τελείωσα, αλλά το χρησιμοποίησα αρκετά. Ήδη έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο από το μισό κι έχει μείνει όσο βλέπετε στην φωτογραφία. Όμως όσο περνάει ο καιρός μυρίζει περισσότερο άσχημα, οπότε θα το πετάξω. Στη θέση του έβαλα την τονωτική λοσιόν με ρόδι του Κορρέ. Μου αρέσει αρκετά, παρόλο που μυρίζει οινόπνευμα κι όχι ρόδι. Τονώνει και καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα μου, όμως δεν την χρησιμοποιώ συχνά,επειδή την ξεχνάω, γι' αυτό την έβαλα στο project pan για να την χρησιμοποιώ καθημερινά και να την τελειώσω.


       Σχεδόν τελείωσα το baby lip balm από Maybelline. Είναι το Cherry, αφήνοντας ένα κοκκινωπό χρώμα στα χείλη, αλλά δεν προσφέρει ενυδάτωση. Το χρησιμοποίησα αρκετά, όμως αυτές τις ημέρες τα χείλη μου έχουν σκάσει αισθητά και το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορεί να μου προσφέρει επούλωση. Οπότε θα το πετάξω κι αυτό. Στη θέση του έβαλα την βάση ματιών I love stage της Essence. Έχω πολλές βάσεις ματιών, αλλά η συγκεκριμένη είναι πάνω από χρόνο ανοιχτή, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και δεν την πολυχρησιμοποίησα. Αποφάσισα όμως να της δώσω μία ευκαιρία και να την βάλω στην καθημερινότητα μου, μήπως αλλάξω γνώμη και μήπως την καταναλώσω μέχρι τέλους.


       Χρησιμοποίησα ελάχιστα το Xtreme Shine lip cream 06 pinky nude από Nyx. Πλέον μπορείτε να δείτε που βρίσκομαι περίπου. Δεν γνωρίζω που ήταν όταν ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ, αλλά πλέον θα μπορώ να σας ενημερώνω για την πρόοδο μου.


       Για το τέλος άφησα τις πούδρες. Πρώτη είναι η Mountain Calling 01 snow alert της essence. Την χρησιμοποίησα πολύ. Δεν ξέρω εάν φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες, όμως από κοντά η διαφορά είναι αισθητή. Τέλος, χρησιμοποίησα τις πέρλες Face Pearls της Avon πάρα πολύ. Τις χρησιμοποιούσα μόνες τους ως ρουζ, μάλιστα έσπασα αρκετές πέρλες για να έχω πιο έντονο αποτέλεσμα. Επίσης, τις χρησιμοποιώ πάνω από ματ ρουζ για να δώσω ελαφριά λάμψη. Πιστεύω ότι θα τις τελειώσω.


       Αυτή ήταν η πρόοδος μου. Πιστεύω ότι ήταν αρκετά ικανοποιητική. Να είστε σίγουρες ότι θα έρθουν κι άλλα προϊόντα μακιγιάζ, απλά δεν ξέρω εάν θα μπορώ να σημειώνω την πρόοδο μου σε κάθε ανάρτηση, όπως σε μία μάσκαρα που δεν βλέπεις το περιεχόμενο της. Εάν σας ενδιαφέρει, πείτε μου στα σχόλια να κάνω ένα "άτυπο" project pan με τέτοια προϊόντα, κι εγώ θα σας μιλάω ανά κάποιο χρονικό διάστημα για το πόσο τα χρησιμοποίησα. Περιμένω τα σχόλια σας. Εσείς βάλατε στόχο να τελειώσετε κάποια προϊόντα;;; Εύχομαι να έχετε μία όμορφη Κυριακή!

                                                                        Φιλιά πολλά,
                                                                                      Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers