Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

review Ultra Colour Lipsticks - Avon

      Ένα μεγάλο πάθος της γυναίκας είναι η περιποίηση των χειλιών της. Ένα κραγιόν μπορεί να κάνει το πρόσωπο μας να φαίνεται περιποιημένο, ενώ εμείς να μην έχουμε το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ. Έτσι, οι περισσότερες γυναίκες μόλις μπούμε σε ένα κατάστημα καλλυντικών, κατευθείαν πηγαίνουμε στα σταντ με τα κραγιόν, ποτέ δεν είναι αρκετά αυτά που ήδη έχουμε.


      Στην σημερινή ανάρτηση θα σας μιλήσω για μερικά κραγιόν της Avon, από την σειρά Ultra colour. Η σειρά ναι μεν είναι ίδια, όμως τα κραγιόν είναι διαφορετικών κατηγοριών. Βασικά δύο διαφορετικών κατηγοριών.

      Θα ξεκινήσω με την πιο πρόσφατη κατηγορία που είναι η Bold lipstick. Έχει υπέροχες αποχρώσεις, με βελούδινη υφή, ενυδατικό τελείωμα κι άκρως σταθερά. Πως γίνεται αυτό;;; Όταν απλώνω στα χείλη μου το κραγιόν είναι ενυδατικό, όχι όμως τελείως ενυδατικό, έχει ελαφριά στρώση γυαλάδας. Μόλις φάω ή πιω κάτι και φύγει η γυαλάδα, το κραγιόν μένει στα χείλη για αρκετές ώρες. Στην ουσία χάνουν την λάμψη τους. Παρακάτω θα δείτε τις εξής αποχρώσεις: Vivid Violet, Peony Pop, Hi-Def Plum & Red Extreme.


 





     Στη συνέχεια θα συνεχίσω με την κατηγορία Shine. Είναι πιο παλιά κατηγορία από την προηγούμενη. Έχει επίσης πολύ όμορφα χρώματα, όμως αυτά ναι μεν είναι ενυδατικά στο full, αλλά δεν έχουν διάρκεια. εάν τα χρησιμοποιήσω μόνα τους, μόλις φάω ή πιω κάτι θα φύγουν. Εγώ συνήθως σε τέτοια κραγιόν, μετά την τοποθέτηση τους στα χείλη, τα ταμπονάρω μέχρι να φύγει η περίσσια ποσότητα, μετά ξαναπερνάω το κραγιόν και τέλος ταμπονάρω ελαφρά για να φύγει η πολύ γυαλάδα. Έτσι τα κραγιόν τέτοιου τύπου έχουν λίγο μεγαλύτερη διάρκεια. Φυσικά, ένα lip liner θα είναι ιδανικότερο. Οι αποχρώσεις που θα δείτε παρακάτω είναι οι: Perfect Red, Lava Love, Wine with Everything & Hot Pink.




 

     Σίγουρα η επιλογή των χρωμάτων είναι δική σας, όμως η σειρά Bold σίγουρα αξίζει περισσότερο. Οι τιμές των κραγιών διαφοροποιούνται ανάλογα τον κατάλογο. Η κανονική τους τιμή είναι γύρω στα 10€, όμως συχνά είναι σε προσφορά των 7.50€ και κάτω. Έχω μιλήσει αναλυτικά για την ματ κατηγορία της σειράς εδώ.

      Ελπίζω να μην σας κούρασα με τόσες φωτογραφίες, καθώς επίσης οι διαφορές το πριν και το μετά να είναι εμφανείς. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας κι ελπίζω να είστε καλά.

                                                        Φιλιά πολλά,
                                                                         Κωνσταντίνα

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers