Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Φθινοπωρινό έντονο μακιγιάζ

     Σήμερα είχα πολύ όρεξη να βαφτώ έντονα και να χρησιμοποιήσω αρκετά σκούρα χρώματα. Δεν θεωρώ ότι είναι ένα ευκολοφόρετο μακιγιάζ, ούτε μπορεί να φορεθεί χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες. Εμένα όμως μου άρεσε κι ελπίζω να αρέσει και σε εσάς.

     Ως βάση στο πρόσωπο μου έβαλα το Wild Rose Foundation - RF2 του Κορρέ. Για φως κάτω από τα μάτια χρησιμοποίησα το Wild Rose Concealer - WRC2 του Κορρέ. Για κοψίματα και λάμψεις χρησιμοποίησα το Contour Kit - Medium από Sleek. Τέλος, για ρουζ επέλεξα το Cupcake από MUA.


     Θα συνεχίσω με τα χείλη που είναι δύο προϊόντα. Το ένα είναι το Smooth touch Lip pencil - No 25 από Lovie. Ενώ το δεύτερο είναι το Guava lipstick - 17 Pink από Κορρέ. Για να βγει τόσο φυσικό το αποτέλεσμα ταμπόναρα τα χείλη μου πολύ καλά με μία χαρτοπετσέτα.


     Τέλος, θα σας μιλήσω για τα μάτια. Τα φρύδια όπως ήδη είδατε, δεν έχω αναφέρει κάτι, γιατί ξέχασα να χρησιμοποιήσω κάποιο προϊόν. Αλλά δεν μου φαίνεται άσχημο το αποτέλεσμα. Για τα μάτια λοιπόν χρησιμοποίησα σκιές από τις παλέτες Oh So Special και Arabian's Night από Sleek. Για βάση ματιών πριν τις σκιές χρησιμοποίησα την I love Stage της Essence. Επέλεξα την μάσκαρα Lash Sensational από Maybelline και το μαύρο μολύβι Super Shock της Avon. Τέλος, επέλεξα ένα ζευγάρι πυκνές βλεφαρίδες από Ebay, την κόλλα Duo σε διάφανη μορφή και το τσιμπιδάκι για την εύκολη τοποθέτηση τους στα μάτια.


     Το τελικό αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω. Αγνοήστε το μαλλί και το πρόχειρο πιάσιμο τους. Περιμένω τις εντυπώσεις σας και τα σχόλια σας, εάν σας αρέσουν τέτοιου είδους λουκ ή πιο διακριτικά.




     Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέτετε ώστε να διαβάσετε τις αναρτήσεις μου. Εάν υπάρχει κάποια επιθυμητή σας πρόταση, περιμένω να την ακούσω. Καλά να περνάτε εύχομαι!!

                                                                  Φιλιά πολλά,
                                                                                     Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers