Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

July Favourites 2015

     Άλλος ένας μήνας έφυγε και υποδεχτήκαμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο. Γενικά ο Ιούλιος δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το συνταρακτικό, παρόλ' αυτά χρησιμοποίησα πολλά νέα προϊόντα, αλλά όχι μακιγιάζ. Πάντως περιμένω υπομονετικά να φύγει το καλοκαίρι με την αφόρητη ζέστη για να μπορέσω να βαφτώ χωρίς να ιδρώνω σαν τρελή ή με τον ήλιο να λιώνει το μακιγιάζ μου, εσείς όχι;;;


     Σήμερα όμως είμαι εδώ για να σας δείξω τα αγαπημένα προϊόντα του Ιουλίου. Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης προσώπου, μιας και είναι τα περισσότερα. Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα Jurlique όπου λάτρεψα. Είναι το Restorative Treatment Serum Calendula Redness Rescue και Soothing Moisture Cream Calendula Redness Rescue, όπου τα χρησιμοποιώ από τέλος Ιουνίου και το πρόσωπο μου έχει καθαρίσει αισθητά. Τώρα τελευταία με τον πολύ ιδρώτα εμφάνισα κάποια σπυράκια, αλλά και πάλι είναι αρκετά καθαρό το πρόσωπο μου. Έχω μιλήσει για τα συγκεκριμένα προϊόντα εδώ. Συνήθως μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου το βράδυ χρησιμοποιούσα την λοσιόν με ρόδι από τον Κορρέ. Είναι μία αρκετά καλή λοσιόν, όπου ενυδατώνει και δροσίζει το δέρμα, το τονώνει και το καθαρίζει από τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ. Κάθε πρωί μετά την ενυδάτωση του προσώπου μου χρησιμοποιούσα την αντηλιακή από La Roche Posay την Anthelios XL με spf 50. Είναι το καλύτερο αντηλιακό για λιπαρές επιδερμίδες. Όταν το απλώνω στο πρόσωπο, αμέσως στεγνώνει και δεν πάει πουθενά. Είναι λευκό, αλλά εάν το δέρμα είναι πεντακάθαρο και δεν έχω ιδρώσει, τότε γίνεται ένα με το δέρμα χωρίς να εμφανίσει λευκά σημάδια. Εάν είμαι όμως, δεν θα κάτσει τόσο καλά στο δέρμα μου και θα εμφανίσω λευκά σημάδια μετά από λίγο. Την προτείνω ασυζητητί, είναι τέλεια αντηλιακή! Ένα προτελευταίο προϊόν που χρησιμοποιούσα σχεδόν όλη μέρα είναι από Avene το Eau Thermale spring water για δροσιά περισσότερο, αλλά και αντί λοσιόν κάποιες φορές, για να καθαρίσω το πρόσωπο μου. Τέλος, τα πρωινά χρησιμοποιούσα την κρέμα ματιών anti- fatique eye gel από Darphin. Είναι αρκετά καλή κρέμα, δεν είναι gel, εγώ την νιώθω λίγο βαριά γύρω από τα μάτια, αλλά τα ενυδατώνει αρκετά καλά. Την ξεχώρισα τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα την αποκτήσω σε κανονικό μέγεθος.


    Θα συνεχίσω με την ενυδάτωση των μαλλιών μου. Δύο προϊόντα ξεχώρισα αυτό τον μήνα. Πρώτο είναι το Hair Serum Silicone από Ventus, όπου θα δείτε αναλυτικό review εδώ. Το δεύτερο προϊόν που ξεχώρισα είναι για την ώρα του λουσίματος η μάσκα ενυδάτωσης από Natura Siberica. Αφήνει τα μαλλιά πλούσια ενυδατωμένα και απαλά. Μυρίζει πολύ έντονα και μένει το άρωμα στα μαλλιά. Σίγουρα θα την έχω στο μπάνιο μου μόνιμα.


    Για την φροντίδα του σώματος μου χρησιμοποίησα το Detox oil από Thank You cosmetics. Είναι ξηρό λάδι όπου δίνει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα και το κάνει τόσο μα τόσο βελούδινο, σαν να έκανα scrub κι έφυγαν όλα τα νεκρά κύτταρα. Είναι θεϊκό προϊόν, το χρησιμοποιώ πόσο καιρό και δεν λέει να τελειώσει. Δοκιμάστε το! Το αποσμητικό που λατρεύω για την δράση του και χρησιμοποίησα κι αυτόν τον μήνα είναι από Nivea το talc sensation. Το αρνητικό του είναι ότι είναι antipespirant και έχει αλουμίνιο. Όμως για αυτή την εποχή δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αποσμητικό που δεν είναι anti-pespirant, δυστυχώς, δεν έχουν διάρκεια. Επειδή όμως καλοκαίρι χωρίς κουνούπια δεν γίνεται, λάτρεψα το μείγμα βοτάνων για όλα τα τσιμπήματα από τον Κορρέ. Το χρησιμοποιούσα μία μόνο φορά και σταματούσε η φαγούρα και η κοκκινίλα εξαφανιζόταν.  Σώθηκα εγώ και ο κόσμος γύρω μου με αυτό το προϊόν. Επίσης, ένα ακόμη θετικό είναι το μέγεθος του, όπου είναι άκρως βολικό για να το έχουμε ακόμη και σε ένα μικρό τσαντάκι. Όπου κι αν πάω το έχω πάντα μαζί μου! Τέλος, τον Ιούλιο ενυδάτωνα τα πόδια μου με την κρέμα foot works από Avon με κανέλα και πορτοκάλι. Μυρίζει υπέροχα, προσφέρει ελαφριά ενυδάτωση, απορροφάται σχεδόν αμέσως, αλλά σε εμένα που δεν έχω πρόβλημα με ξηρότητα είναι μια χαρά. Εάν έχετε ξηρές φτέρνες μην την δοκιμάσερε καθόλου, θα απογοητευτείτε πλήρως.


   Θα περάσω στα προϊόντα κι εργαλεία μακιγιάζ όπου είναι ελάχιστα. Καταρχήν, βάφτηκα πολύ λίγο όλο τον μήνα, αλλά πάντα επέλεγα την παλέτα In the Mood της W7. Έχει έντονη απόδοση και υπέροχα χρώματα για διακριτικά καθημερινά μακιγιάζ. Επίσης χρησιμοποίησα πολύ το Arch Angel από MMM, όπου είναι από την μία πλευρά μάσκαρα φρυδιών, κι από την άλλη είναι highlighter για κάτω από το φρύδι. Δίνει υπέροχη λάμψη κάτω από το φρύδι και προσφέρει πλούσιο χρώμα στα φρύδια. Είναι απλά τέλειο κι αξίζει τα χρήματα του.


     Όσες φορές βάφτηκα, το 90% χρησιμοποίησα το blush stick Natural από Κορρέ, είτε μόνο του είτε σαν βάση για κάποιο άλλο προϊόν. Έχω μιλήσει γι' αυτό εδώ, κι όπως ξέρετε, τα κρεμώδη προϊόντα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να απλώνω τα κρεμώδη προϊόντα χρησιμοποιούσα το blender sponge από Ebay. Μου έλυσε τα χέρια, θεωρώ ότι δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα, απλώνει εξαιρετικά όλα τα προϊόντα, αλλά το αρνητικό του είναι η απαίσια μυρωδιά πλαστικού που βγάζει. Κόστιζε μόνο 1€.


    Για την ενυδάτωση των χειλιών μου χρησιμοποίησα το lip butter frambuesa από Liposan. Ενυδατώνει τα χείλη 100%, χωρίς να τα βαραίνει ή να δημιουργεί πετσάκια. Εγώ το χρησιμοποιώ το βράδυ και την επόμενη ημέρα νιώθω τα χείλη μου ενυδατωμένα όλη ημέρα. Από τότε που το χρησιμοποιώ έχω κάνει μόνο μία φορά scrub και τα χείλη μου τα νιώθω απαλά και υγειή. Πολλές φορές τα πρωινά χρησιμοποιούσα το lip balm pink της Avon. Ενώ είναι λευκό δίνει ένα ροζ πολύ γυαλιστερό χρώμα. Προσφέρει ενυδάτωση ταυτόχρονα με χρώμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι πλούσια η θεραπεία που προσφέρει. Όμως, για την χρήση που του έκανα ήταν πολύ καλό. Επίσης το χρησιμοποιούσα πάνω από μολύβια χειλιών ροζ απόχρωσης, για να προσφέρει λάμψη. Περισσότερο χρησιμοποίησα το μολύβι long lasting 03 Yummy Berry από Essence. Δεν θα πω ότι έχει την μακροχρόνια διάρκεια που υπάρχει, όμως είναι βουτυρένιο όπως τα κλασσικά μολύβια της essence, μόνο που αυτή η σειρά δεν λιώνει το χρώμα και δεν καταναλώνεται τόσο γρήγορα παρόλο που είναι μηχανικό μολύβι. Η απόχρωση του είναι θεϊκή και έχω ήδη αγοράσει κι άλλα χρώματα. Τελευταίο προϊόν που χρησιμοποίησα όλες τις ώρες είναι το Just kissed lip and cheek stain από Jane Iredale. Το συγκεκριμένο ενώ είναι πορτοκαλί το χρώμα που βλέπετε, ανάλογα την επιδερμίδα παίρνει διαφορετικό χρώμα στην κάθε μία. Εμένα η απόχρωση που μου δίνει είναι πολύ ανοιχτό ξεβαμμένο κόκκινο. Σίγουρα προσφέρει ενυδάτωση κι ελάχιστο χρώμα, όπου αν φύγει θα αφήσει ελάχιστο χρωματάκι πίσω του, γι' αυτό το χρησιμοποίησα περισσότερο άλλωστε.


    Μέχρι τώρα δεν σας έχω ξαναμιλήσει για κάποιο άσχετο αγαπημένο στα favourites κάποιου μήνα, όμως αυτή τη φορά ξεχώρισα ένα εκπληκτικό βιβλίο, το "Με ξένο πρόσωπο" του Μπέντζαμιν Ζεφανάια. Πρέπει όλοι μας να το διαβάσουμε, γιατί μας δίνει πολλά μηνύματα για κάθε διαφορετικό ζωντανό οργανισμό που ο καθένας μας δεν μπορεί να δεχτεί. Για να μην σας κουράζω, έχω κάνει αναλυτικό review εδώ, όπου θα δείτε πολλές λεπτομέρειες και την γνώμη μου.


    Αυτά ήταν τα αγαπημένα προϊόντα Ιουλίου. Είναι σχεδόν όλα νέα προϊόντα, που δεν σας έχω μιλήσει ξανά και θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο ή εάν θα θέλατε να το δοκιμάσετε στο μέλλον. Επίσης, θέλω να μάθω τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα και τους λόγους που τα ξεχωρίσατε. Καλό μήνα σας εύχομαι και να περνάτε όμορφα!!

                                                              Φιλιά πολλά,
                                                                           Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers