Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Άδειες συσκευασίες Αυγούστου 2015

    Κάθε τέλος του μήνα βλέπω πόσα πολλά προϊόντα μπορεί να τελειώσει κάποιος σε έναν μήνα, και κάθε φορά εκπλήσσομαι με τον αριθμό. Εγώ πλέον προσπαθώ να τελειώνω δείγματα για να μην μου πιάνουν χώρο, αλλά και για να τα δοκιμάζω ώστε να μάθω εάν θέλω να τ' αποκτήσω στο μέλλον ή όχι. Επειδή έχω πολλά πραγματάκια να σας δείξω ας ξεκινήσουμε γρήγορα.


     Θα ξεκινήσω με προϊόντα για τα μαλλιά. Τελείωσα δύο προϊόντα σε travel size από Apivita. Είναι με κίτρο και μέλι το σαμπουάν και το conditioner. Το σαμπουάν μου άρεσε πολύ μπορώ να πω, έκανε πλούσιο αφρό, ενυδάτωσε τα μαλλιά μου αρκετά. Το conditioner ήταν ένα ικανοποιητικό προϊόν, όμως για τα δικά μου μαλλιά δεν νομίζω να το αποκτήσω στο μέλλον. Δεν βοήθησε στο εύκολο χτένισμα, αλλά άφησε σχετικά απαλά τα μαλλιά μου και πολύ μυρωδάτα.
     Το τελευταίο προϊόν για τα μαλλιά είναι η μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης από Natura Siberica. Το λάτρεψα αυτό το προϊόν. Κάνει τα μαλλιά μου τόσο απαλά και λαμπερά, τους αφήνει το όμορφο άρωμα του, και δεν τα βαραίνει καθόλου που το χρησιμοποιώ ακόμη και στη ρίζα. Είναι εκπληκτικό προϊόν κι όλες πρέπει να το δοκιμάσετε! Θα το αποκτήσω σύντομα!


    Ένα πολυχρηστικό προϊόν είναι το καστορέλαιο. Το χρησιμοποιούσα στις βλεφαρίδες μου κάποιο διάστημα, το είχα δείξει σε αγαπημένα γιατί νόμιζα ότι έκανε δουλειά. Δεν είδα κάποια διαφορά να σας πω την αλήθεια, ίσως τις έκανε πιο δυνατές. Εγώ θα έλεγα ότι σε εμένα έκανε τις βλεφαρίδες μου μικρότερες. Ειλικρινά ποτέ δεν είχα δει έτσι τις βλεφαρίδες μου, δεν μπορώ να πω ότι είχα τεράστιες, όμως μεσαίες ήταν και με μία καλή μάσκαρα γινόντουσαν ακόμη πιο μακριές. Πλέον είναι τελείως μικρές και δεν ξέρω τι να κάνω. Όμως για να τελειώσω το καστορέλαιο, το χρησιμοποιούσα ως μάσκα στα μαλλιά μου για αρκετές ώρες μες στην ημέρα, όμως και πάλι δεν είδα κάποια έξτρα ενυδάτωση ή λάμψη ή κάτι βρε αδερφέ. Δεν νομίζω να ξαναπάρω κάτι τέτοιο.


   Θα συνεχίσω με το πρόσωπο. Θα ξεκινήσω με τα προϊόντα Jurlique. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ. Τα λάτρεψα απίστευτα και τα δύο! Το serum λίγο περισσότερο ίσως. Μακάρι να έχω στο μέλλον την δυνατότητα να τα αποκτήσω ξανά.


   Άλλο ένα προϊόν που τελείωσα από Jurlique, είναι το Serum Herbal Recovery. Είναι για νεανικές επιδερμίδες από 25 χρονών. Το τελείωσα γρήγορα γιατί είναι σε λεπτόρρευστη μορφή. Έχω άλλο ένα και πρέπει να το τελειώσω μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, οπότε θα το ξαναδείτε. Η άποψη μου είναι καλή, όμως θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε άλλο post για όλα τα προϊόντα του beautytestbox.


   Τελείωσα ένα δειγματάκι από Darphin. Είναι η κρέμα προσώπου Hydraskin light για κανονικό δέρμα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν ανάλαφρη στο δέρμα, απορροφούνταν πολύ γρήγορα και δεν άφηνε ίχνος λιπαρότητας. Η επιδερμίδα μου ήταν πολύ απαλή και λεία όσο την χρησιμοποίησα. Θέλω να την δοκιμάσω στο μέλλον, μου άφησε πολύ θετική άποψη.


   Ακόμη ένα δείγμα κρέμας Sensial από Castalia τελείωσε. Έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ σε παλιότερη ανάρτηση, αλλά κι εδώ σε πιο πρόσφατη.
    Τελείωσα μία κρέμα ματιών από Darphin. Ενυδάτωνε την περιοχή των ματιών μου, αλλά δεν νομίζω ότι θέλω να την χρησιμοποιήσω στο μέλλον. Δεν είναι αυτό που αναζητώ εγώ.


   Θα συνεχίσω με τον καθαρισμό του προσώπου μου με κάποια προϊόντα από Locherber. Μου άρεσαν αρκετά. Τα καθαριστικά τα βρήκα αρκετά ελαφριά και ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν τραβάνε την επιδερμίδα και δεν θέλει το πρόσωπο άμεση ενυδάτωση μετά την χρήση τους. Όσο για την λοσιόν, ήταν ικανοποιητική.


    'Εφτασε στο τέλος του το διφασικό νεράκι της Nivea για τα μάτια. Σας έχω πει ότι μου άρεσε πάρα πολύ! Αφαιρούσε την μάσκαρα αμέσως και δεν άφηνε τίποτα στο πέρασμα του. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι τσούζει τα μάτια.


    Τελείωσα το Tea tree face wash από Dr.organic. Είναι ένα δυνατό καθαριστικό για το πρόσωπο και πρέπει να μένει μακριά από τα μάτια. Σίγουρα βοήθησε κι αυτό στην μείωση της ακμής μου, αλλά δεν νομίζω να το προτιμήσω στο μέλλον. Υπάρχουν άλλα που μου άρεσαν πολύ περισσότερο.


     Χρησιμοποίησα δύο δείγματα της Frezyderma με το Demake Up γαλάκτωμα της. Δεν μπόρεσα να σχηματίσω άποψη ούτε στο ελάχιστο. Τα δύο δείγματα τα χρησιμοποίησα μία φορά, το προϊόν που έχει μέσα δεν έφτασε για όλο μου το πρόσωπο.
      Άλλο ένα δείγμα που τελείωσα από Frezyderm είναι το Anti Ageing body. Δεν με ξετρέλανε. Ούτε το άρωμα της μου άρεσε, ούτε ο χρόνος που ήθελε να απορροφηθεί. Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι δεν θα την αποκτήσω.


      Τρία δειγματάκια από Pharmasept έφτασαν στο τέλος τους. Λάτρεψα το αφρόλουτρο και την ενυδατική κρέμα σώματος. Μύριζαν εκπληκτικά. Το αφρόλουτρο έκανε πλούσιο αφρό με λίγη ποσότητα, άφηνε το δέρμα μυρωδάτο και απαλό, ενώ η ενυδατική ενίσχυε το άρωμα ακόμη περισσότερο, το δέρμα την απορροφούσε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και το άρωμα της μύριζε σαν να είχα βάλει κολόνια. Εξαιρετικά και τα δύο. Το τρίτο προϊόν είναι η κρέμα ποδιών, όπου δεν μου άρεσε. Ήταν αρκετά λιπαρή, ήθελε αρκετή ώρα για να απορροφηθεί, και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να περπατήσω μετά την τοποθέτηση της.


     Τελείωσα το σαπούνι κατά της κυτταρίτιδας από blessing food for the body. Το άρωμα του δεν μου άρεσε, όμως μου άρεσε πολύ η αίσθηση που άφηνε στο δέρμα και μετά το ξύλινο "χταπόδι" ένιωθα ότι βρίσκει τα σημεία κυτταρίτιδας και τα καταπολεμά. Σίγουρα δεν περιμένω ένα προϊόν να κάνει δουλειά εάν εγώ δεν προσέξω την διατροφή μου, ούτε θα σας πω ότι είδα αποτελέσματα, αλλά μου άρεσε για αυτά που μου πρόσφερε.


     Τελείωσα ένα αφρόλουτρο από fresh Line, της σειράς Galatea. Όπως σας είχα πει και για την ενυδατική σώματος, το άρωμα του μου θύμιζε γάλα κι όχι καρύδα. Αλλά κατά τα άλλα ήταν αρκετά καλό προϊόν.
      Άλλο ένα προϊόν για τα μαλλιά είναι το σαμπουάν Balsamo από CRLAB. Ενώ το αποτέλεσμα στα μαλλιά μου ήταν πολύ θετικό μόλις βγήκα από το μπάνιο και στέγνωσαν, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η δράση του. Δεν έκανε καθόλου αφρό, σχεδόν το μισό σωληνάριο το χρησιμοποίησα μία φορά. Βέβαια έχω και αρκετά μακρύ μαλλί, οπότε δικαιολογούμαι, αλλά και πάλι δεν θα αγοράσω ένα προϊόν που θα το καταναλώσω πολύ γρήγορα.


      Ένα αποσμητικό που λάτρεψα τελείωσε. Είναι από Noxzema το Memories. Μυρίζει εκπληκτικά, δρα στο δέρμα όλη μέρα και αποχαιρετάμε τις κακοσμίες. Το μόνο αρνητικό του είναι ότι διήρκεσε γύρω στις 20 ημέρες. Είναι πολύ μικρό το διάστημα για την αξία του. Το ξαναπήρα μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι, αλλά εάν δεν το βρω σε προσφορά δεν θα το ξαναπάρω.
  

      Τελείωσα το δειγματάκι Zoniou. To είχα βρει στο Cherrybox. Το λάτρεψα. Παρήγγειλα ήδη το κανονικό μέγεθος και ανυπομονώ να το παραλάβω.


      Χρησιμοποίησα μέχρι τέλους την κρέμα ποδιών με πορτοκάλι και κανέλα από Avon. Μυρίζει υπέροχα, προσφέρει ενυδάτωση στα πόδια, αλλά δεν προσφέρει θρέψη και επούλωση στις σκασμένες φτέρνες. Η χρήση της είναι περισσότερο για μετά από πεντικιούρ.


      Κατάφερα να φτάσω μέχρι τον πάτο το σκληρυντικό βερνίκι 8σε1 από Eveline. Μου άρεσε πολύ, γιατί πρόσφερε χρώμα και ενδυνάμωση στα νύχια, κάνοντας τα γερά και μακριά.


      Τελείωσα την οδοντόκρεμα Oral B 3D white Luxe. Λεύκαινε τα δόντια μόνο μετά την χρήση της, αλλά όχι κάτι έντονο. Έκαιγε λίγο και καθάριζε πολύ καλά τα δόντια. Είναι μία καλή οδοντόκρεμα.


      Τέλος, άφησα μερικά προϊόντα μακιγιάζ. Τελείωσα δύο έγχρωμες μάσκαρες. Η μοβ είναι από radiant και η μπλε από Pupa. Έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ και θα δείτε φωτογραφίες με το πως φαίνονται στις βλεφαρίδες.


      Κι ένα δείγμα που λάτρεψα είναι από τον Κορρέ, το foundation με άγριο τριαντάφυλλο στην απόχρωση RF2. Γίνεται ένα με το δέρμα, καλύπτει 90% ότι υπάρχει στο δέρμα, αντέχει αρκετά στην ζέστη, είναι ότι καλύτερο δοκίμασα αυτό τον μήνα.


      Για το τέλος σας άφησα δύο αντηλιακές πρόσωπο σε δείγματα. Το ένα είναι από Youth Lab για λιπαρά δέρματα. Σας έχω μιλήσει εδώ με αρνητικά σχόλια. Σήμερα δεν θα αλλάξω πολλά από αυτά που είπα, απλά είναι ίσως πιο ανθεκτικό όταν το απλώνω με το σφουγγαράκι μου στεγνό, παρά με τα χέρια ή κάποιο πινέλο. Σίγουρα αντέχει γύρω στις δύο ώρες το χρώμα με περπάτημα, ζέστη και ιδρώτα, αλλά και πάλι δεν θα το αγόραζα.
       Το δεύτερο αντηλιακό είναι με γιαούρτι από Κορρέ με χρώμα. Δεν μου άρεσε καθόλου και μπορείτε να δείτε εδώ τους λόγους.


       Αυτά είχα να σας πω εγώ. Περιμένω τα σχόλια σας και τις δικές σας απόψεις. Καλό σαββατοκύριακο σας εύχομαι και να περνάτε όμορφα.

                                                            Φιλιά πολλά,
                                                                      Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers