Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ventus Beaute Review

    Είμαι ένα άτομο που μου αρέσει να δοκιμάζω νέα προϊόντα και νέες εταιρίες, όμως είμαι 1000% υπέρ στις αγορές Ελληνικών προϊόντων. Θέλω όσο μπορώ να στηρίζω εταιρίες της Χώρας μας και εάν είναι καλές να τις προτείνω και σε άλλους. Γι' αυτό λοιπόν είμαι σήμερα εδώ, μετά από πολύ καιρό δοκιμών για να σας πω την γνώμη μου για κάποια προϊόντα μιας ελληνικής εταιρίας.

    Πριν αρκετό καιρό, η εταιρία DmB Hellas μου έστειλε ένα γενναιόδωρα μεγάλο πακέτο με προϊόντα Ventus και Gaia. Είχα κάνει ένας διαγωνισμό για τρεις τυχερές εάν θυμάστε. Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να σας πω την γνώμη μου για τα τρία προϊόντα Ventus που κράτησα να δοκιμάσω εγώ.


    Το πρώτο προϊόν που έχετε ξαναδεί τόσο σε non favourites, όσο και σε empties, είναι η μάσκα μαλλιών ενυδάτωσης με μέλι. Υπόσχεται πλούσια ενυδάτωση και ότι βοηθάει στο να ξεμπλέκονται τα μαλλιά πολύ εύκολα. Εκτός από την ενυδάτωση που έδινε, στα δικά μου μαλλιά δεν βοήθησε στο ελάχιστο το χτένισμα. Όσο μπλεγμένα ήταν τα μαλλιά μου πριν το λούσιμο, άλλο τόσο ήταν και μετά. Η μάσκα ήταν πολύ παχύρρευστη και θεωρώ ότι δεν απλωνόταν ομοιόμορφα στους κόμπους και στα πολύ μπερδεμένα σημεία. Ένιωθα ότι σε εκείνα τα σημεία τα μαλλιά μου δεν ήταν ενυδατωμένα. Παρόλ' αυτά, η μυρωδιά ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά. Εγώ δεν το ευχαριστήθηκα. Δεν μου άρεσε και δεν με βοήθησε. Όμως πιστεύω, ότι σε  κοπέλες που χρειάζονται πλούσια ενυδάτωση αλλά όχι βοήθεια στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών τους θα ταιριάξει πολύ καλά.

    Στην συνέχεια δοκίμασα το hair serum Silicone, το οποίο υπόσχεται επανόρθωση και λάμψη. Είναι το πρώτο προϊόν σιλικόνης που χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου. Εγώ το χρησιμοποιώ δύο δάχτυλα μετά την ρίζα μέχρι τις άκρες. Δεν θεωρώ ότι κάνει κάτι τραγικό στις ξηρές άκρες, θέλει λίγο περισσότερη ποσότητα για να τις κάνει πιο γυαλιστερές. Όμως στο υπόλοιπο μαλλί προσφέρει λάμψη, απαλότητα, ενυδάτωση ακόμη και όγκο. Το λάτρεψα το συγκεκριμένο προϊόν. Θεωρώ ότι αξίζει πραγματικά να είναι στην συλλογή κάθε κοπέλας. Το χρησιμοποιώ μετά από κάθε λούσιμο non stop.

    Τέλος, είναι η κρέμα χεριών με αλόη και αμυγδαλέλαιο, η οποία υπήρξε σε παλιότερα αγαπημένα. Η μυρωδιά της είναι υπέροχη, γλυκιά και αέρινη. Η σύνθεση της είναι κανονική προς λεπτόρρευστη. Όση ποσότητα κι αν χρησιμοποιήσω, θα απορροφηθεί πολύ γρήγορα από το δέρμα. Ναι μεν νιώθω ότι κάτι έχω βάλει στα χέρια μου, αλλά δεν αφήνει λιπαρότητα ή "γλίτσα" όπως άλλες κρέμες. Μπορώ να κάνω τις δουλειές μου κανονικότατα μετά την εφαρμογή. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση κι αφήνει τα χέρια υγιή και απαλά. Πριν λίγες ημέρες, τα χέρια μου εμφάνισαν κάτι σαν ξηροδερμία στο εσωτερικό των δακτύλων, σαν να ξεφλούδιζαν. Το βράδυ έβαζα την συγκεκριμένη κρέμα και σε δύο ημέρες τα χέρια μου επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση. Την λάτρεψα κι όχι άδικα.

    Θέλω να ξέρετε ότι η άποψη μου είναι πραγματική. Δεν είπα κάτι που δεν ένιωσα, ούτε προτείνω κάτι που μισώ. Σίγουρα η κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες, αλλά ελπίζω εάν δοκιμάσετε κάτι από αυτά να σας ταιριάξουν και να τα ευχαριστηθείτε. Είναι πολύ οικονομική εταιρία με πολύ όμορφες μυρωδιές, σίγουρα θα βρείτε αυτό που θα σας ταιριάξει. Εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της εταιρίας πείτε μου την γνώμη σας. Φυσικά, εάν οι νικήτριες που κέρδισαν στον διαγωνισμό τα προϊόντα της εταιρίας δουν την ανάρτηση, θα χαρώ να μάθω πως τους φάνηκαν κι αν τους ταίριαξαν. Ελπίζω να περνάτε όμορφα και δροσερά!!! Σας φιλώ!!

                                                                     Κωνσταντίνα

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers