Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Summer Giveaway (CLOSED)

   Καλό μήνα!! Εύχομαι να περνάτε υπέροχα, να διασκεδάζετε και να κάνετε πολλά μπάνια. Είμαστε πλέον στα μέσα του καλοκαιριού, όπως καταλάβατε ο καιρός φεύγει γρήγορα και σύντομα θα έρθει το Φθινόπωρο.

    Όμως δεν θα ρίξω το ηθικό, σήμερα είμαι εδώ με κάποια δωράκια για να ξεκινήσει ο μήνας όμορφα. Επέλεξα τρία προϊόντα για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ ματιών και χειλιών. Τα προϊόντα είναι: Photo op eye shadow trio από Smashbox, 64 fruity punch matte lipstick από Jordana και easyliner for lips baby berry από Jordana. Για τα κραγιόν της Jordana έκανα αναλυτικό review εδώ, όπου θα δείτε πως γράφει στα χείλη, ενώ για τα μολύβια χειλιών μίλησα αναλυτικά εδώ, μπορείτε επίσης να δείτε πως γράφουν στα χείλη.


     Οι όροι του διαγωνισμού είναι μόνο ένας, αρκεί να τον κάνετε σωστά. 
- Να γίνετε μέλη στο blog μου.Θα αφήσετε το όνομα σας ώστε να ξέρω ότι είστε ήδη μέλος. Σε περίπτωση που το όνομα σας είναι στα ελληνικά, παρακαλώ να το γράψετε με λατινικούς χαρακτήρες.
  Θα πατήσετε το ίδιο κουμπάκι που βλέπετε παρακάτω στο τέλος της σελίδας αριστερά.


Προεαιρετικά:
- μπορείτε να κάνετε share τον διαγωνισμό εδώ στο google+,
- να κάνετε like και share την φωτογραφία στο facebook,
- να εγγραφείτε στην σελίδα μου στο facebook.

a Rafflecopter giveaway

Ο βασικός κανόνας είναι να είστε μέλη στο blog, μην τον παραβλέψετε, γιατί δεν θα μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα λήξει 30/07 στις 12.00 το μεσημέρι. Καλή επιτυχία σε όλους!!!

                                             Κωνσταντίνα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers