Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

MakeUp of the Day (με κρεμώδη προϊόντα)

    Η ζέστη γίνεται όλο και πιο αφόρητη καθημερινά και μας δυσκολεύει τη ζωή. Φυσικά το μακιγιάζ μας δεν μένει στην θέση του εύκολα, αλλά εμείς προσπαθούμε να το διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Γι' αυτό το λόγο έφερα στην επιφάνεια τα κρεμώδη μου προϊόντα.

     Τα μόνα πουδρένια προϊόντα που χρησιμοποίησα ήταν η πούδρα για να σετάρω το concealer κάτω από τα μάτια και το ρουζ για να δώσω έξτρα ένταση και λάμψη στα μήλα του προσώπου μου μόνο. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι χρησιμοποίησα...

    Για το πρόσωπο χρησιμοποίησα: the Pore fessional - Benefit, Compact Solaire Spf 30 Golden Beige - Vichy, Mountain Calling powder 01 snow alert - Essence, Flawless Light Reflective concealer No 2 - Barry M., blush stick Natural - Korres, blush stick Pink - Korres, Silky touch Blush 50 sweetheart - Essence, expert face brush - Real Techniques, Stippling brush - Real Techniques.


   Για τα μάτια και τα φρύδια χρησιμοποίησα: sheer creme eyeshadow sheer nectar - Calvin Klein, Eyeliner pencil Metallic Brown 3 - Korres, Sexy Curves mascara - Rimmel, Intelligent mascara - Aden, Arch Angel Define and highlight - MMM, Easybrow Medium Brown 03 - Jordana.


   Για τα χείλη χρησιμοποίησα: Silky Pencil Lip 151 - Erre Due, liquid Lipstick No 13 - Aden.


   Το αποτέλεσμα και η διάρκεια του εμένα με άφησαν ικανοποιημένη. Ίσως είναι λίγο έντονο και σκούρο το μακιγιάζ των ματιών, αλλά επειδή η σκιά και το μολύβι έχουν νερά μοβ, πιστεύω ότι ταιριάζει αυτή την περίοδο. Περιμένω τα σχόλια σας!!!



                                               Φιλιά πολλά,
                                                                 Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers