Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

WeCare pharmacy online haul

     Ακόμη ένα haul κατέφθασε. Γενικά δεν θέλω να κάνω collective haul, γιατί θα βγει τεράστια ανάρτηση, αλλά σας προειδοποιώ ότι έχω ακόμη αρκετά πραγματάκια να σας δείξω.

     Ο λόγος της παραγγελίας μου ήταν τα νέα Morello creamy lipstick του Κορρέ. Πήρα δύο κραγιονάκια στις αποχρώσεις 44 φωτεινό κοραλί και 15 γλυκό ροζ. Κόστιζαν 11€ το καθένα.



     Με την ευκαιρία αυτή, πήρα το πλέον αγαπημένο μου σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας από τον Κορρέ σε προσφορά 1+1, στην τιμή των 5,95€.


     Επιτέλους βρήκα σε προσφορά το αγαπημένο μου αφρώδες καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής από Frezyderm στα 13,80€.


     Και τέλος, πήρα βιταμίνη C από Lanes με γεύση πορτοκάλι. Κόστιζαν 2,73€.


    Τέλος, μίλησα με το φαρμακείο ώστε να μου στείλουν προϊόντα να δοκιμάσω και μου έστειλαν όλα τα προϊόντα της φωτογραφίας. Τους ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά!


    Τα περισσότερα προϊόντα τα έχω ήδη χρησιμοποιήσει και γνωρίζω την δράση τους. Τα μόνα νέα που θέλω να δοκιμάσω είναι τα κραγιόν, η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική, αλλά σίγουρα πρέπει να τα δοκιμάσω συστηματικά. Το μόνο που ξέχασα να σας πω είναι ότι το χρώμα που βλέπετε στο κραγιόν, αυτό το χρώμα θα έχετε στα χείλη σας. Περιμένω απόψεις στα σχόλια!! Φιλιά πολλά σε όλους!!

                                                                            Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers