Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

"Beautytestbox, Cherrybox & Glowbox" Haul

   Καλησπέρα όμορφες!!! Ο καιρός ζέστανε πάρα πολύ, η θάλασσα είναι γλυκιά και ήρεμη, αλλά δυστυχώς ο μήνας πέρασε πάρα πολύ γρήγορα. Προβλέπω να περάσει τόσο γρήγορα όλο το καλοκαίρι....


   Σήμερα θα σας δείξω κάποιες αγορές που έκανα εδώ κι αρκετό καιρό από τρία πολύ γνωστά sites, όπου κάθε μήνα ή κάθε περίοδο δημιουργούν τα πολυσυζητημένα συνδρομητικά κουτιά, το Beatytestbox, το Cherrybox και το Glowbox..

   Θα ξεκινήσω με το Glowbox όπου αγόρασα μόνο ένα σετ από Real Techniques το Mini Brush trio. Είναι τρία μικρά πινέλα ιδανικά για το νεσεσέρ της τσάντας σας. Είναι πολύ μαλακά όπως όλα τα πινέλα της Real Techniques, αλλά πιστεύω ότι είναι ακριβά για το μέγεθος τους.


   Θα συνεχίσω με το Beautytestbox όπου αγόρασα το πινέλο χειλιών των Real techniques. Ενώ μου αρέσει στην χρήση, το καπάκι που το συνόδευε δεν έκλεινε το πινέλο. Υποτίθεται ότι το ασφαλίζει για να μην τσαλακώνονται οι τριχούλες ή λερώνεται το προϊόν πάνω σε αυτές. Απογοητεύτηκα με την αγορά αυτή!


   Πήρα τρία προϊόντα της The Balm. Όλες νομίζω λατρεύουμε αυτή την εταιρία. Επέλεξα το Down Boy shadow/ blush, το Read my Lips Pow και το Ima Goodkisser lipstick. Έχουν τέλεια χρωματική απόδοση κι απλά τα λατρεύω!


   Όπως πάντα, το beautytestbox σε κάθε παραγγελία προσφέρει κάποιο δωράκι, σε εμένα έκαναν ένα δείγμα από SP, λαδάκι για τα μαλλιά, ένα δείγμα με τα διάσημα tattoo κι ένα μενταγιόν πιόνι σκακιού.


    Τέλος, από το Cherrybox πήρα κάποια προϊόντα Gerovital. Πρώτα όμως πήρα το stippling brush από Real Techniques. Δεν έμεινα ικανοποιημένη με αυτό το πινέλο, θα σας πω περισσότερα στα non favourites of month.


    Πήρα κι ένα κραγιόν από aden το Νο 020. Η απόχρωση είναι λίγο διαφορετική απ' ότι στο site, αλλά θα την χρησιμοποιήσω.


    Κι ας περάσουμε στα προϊόντα Gerovital. Πήρα από την σειρά H3 Derma την κρέμα προσώπου για ακμή. Η απλή που είχα βρει στο κουτί μου άρεσε πάρα πολύ και έκανε εκπληκτική δουλειά στο πρόσωπο μου. Επέλεξα αυτήν για να δράσει καλύτερα στα σπυράκια μου.


   Πήρα επίσης από την σειρά Gerovital Plant serum για μάτια και χείλη. Γενικά ψάχνομαι πολύ με τις κρέμες ματιών, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω και αντίστοιχο serum.

   Τέλος, από Aslavital πήρα μία κρέμα ματιών και χειλιών. Εννοείται ότι μόλις τα δοκιμάσω θα σας μιλήσω αναλυτικά για την δράση τους σε εμένα.


    Για πρώτη φορά νομίζω, το Cherrybox μαζί με την παραγγελία μου μου έστειλε κάποια δείγματα από Gerovital να δοκιμάσω. Δεν έχει ξανατύχει ποτέ να λάβω κάποιο δώρο όπως το beautytestbox, αλλά χάρηκα που θα έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα.


    Αυτά ήταν τα προϊόντα που αγόρασα. Πείτε μου ποια από αυτά έχετε δοκιμάσει κι αν σας άρεσαν. Επίσης θέλω να μου πείτε εντυπώσεις για το stippling brush εάν το έχετε δοκιμάσει, εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη. Αυτά προς το παρόν. Καλό βράδυ σας εύχομαι και καλή εβδομάδα!!

                                                                Κωνσταντίνα
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers